swipe

Detalii mai puțin știute despre viața lui Cătălin Bordea. A fost abandonat în autobuz pentru ca tatăl lui nu l-a dorit

Nu a fost un copil dorit...

Ei bine, da, din nefericire, comediantul nu a fost un copil dorit, așa cum chiar el a avut curajul să mărturisească. Mama l-a născut la o vârstă fragedă, iar tatăl nu a vrut să își asume responsabilitatea creșterii lui. Pare de necrezut, dar femeia care i-a dat viață i l-a încredințat tatălui, deși acesta nici nu voia să audă de el. Ce a urmat este demn de scenariul unui film și poate fi traumatizant pentru oricine.

„Tatăl meu se credea artist. Cânta melodii compuse de el. S-a ratat însă din cauza lui Adrian Păunescu. A mers la un spectacol al cenaclului „Flacăra”, unde a început să cânte melodii de-ale lui Păunescu a început să recite peste interpretarea tatălui meu, iar atunci tatăl meu l-a înjurat pe maestrul Păunescu. L-a dat afară din spectacol și s-a dus să cânte la nunți, cumetrii, înmormântări.

A cunoscut-o pe mama la un astfel de eveniment. Mama mea avea 16 ani. Tata nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când tata a fugit de-acasă... M-au crescut împreună până la 2 ani, când el a fugit de-acasă. Mama l-a găsit și m-a lăsat pe mine la el, că poate își regăsește instinctele de tată. N-a fost așa.

El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, și a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre stații și m-a găsit. Altfel, cine știe unde ajungeam.”, a povestit Cătălin Bordea în emisiunea Xtra Night Show.

A avut norocul de a fi extrem de iubit de bunica lui care l-a crescut cu multă iubire și l-a ajutat să devină omul de astăzi. În prezent îi este recunoscător atât ei, cât și bunicului și postează des imagini cu ei în mediul online.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bordea (@bordeacatalin)

Detalii mai puțin știute despre viața lui Cătălin Bordea. A fost abandonat în autobuz pentru ca tatăl lui nu l-a dorit

"Doru Dumitru Dorel, tatăl meu natural, Galău, Stelică, Viorel, Andrei, Andrei. Ăștia au fost tații mei, am șapte deocamdată!"

În cadrul unei confesiuni, Cătălin Bordea a făcut declarații surprinzătoare despre mama lui. A dezvăluit detalii din viața ei personală și a enumerat toți partenerii pe care aceasta i-a avut de când s-a despărțit de tatăl lui.

„Doru Dumitru Dorel, tatăl meu natural, Galău, Stelică, Viorel, Andrei, Andrei. Ăștia au fost tații mei, am șapte deocamdată! E posibil să apară și al 8-lea. De toți s-a despărțit din nepotrivire de caracter. Unul a plecat și m-a lăsat în autobuz, Galău a orbit, alți doi au fost arestați, unul în Italia, Stelică, el a fost și eliberat.  La ultima nuntă nu am fost, mama are colecție de acte de la toate căsătoriile, le păstrează pe toate! M-a făcut la 16 ani și bunica a făcut-o pe mama tot la 16 ani. Mai nou, m-am trezit că am și o soră.”, a povestit el.

Chiar dacă a fost crescut mai mult de bunică, are o legătură specială cu mama lui, fiindcă îi leagă simțul umorului. Când a fost diagnosticată cu o boală gravă, femeia nu și-a pierdut optimismul și a reușit să-l facă pe fiul ei să zâmbească.

„Mama mea a trecut printr-o perioadă îngrozitoare fără să își piardă zâmbetul de pe buze, fără să se plângă și fără să “deranjeze” pe nimeni. Și această stare a ei a ajutat-o in proporție de cincizeci la sută sa fie bine. Culmea e că după tot ce a îndurat, mama mea a făcut o glumă și am ras din tot sufletul amândoi. Mi-a zis: Cătăline, am o veste proastă și una bună. Aia proastă e că în urma chimioterapiei mi-a căzut parul și aia bună e că acum semănăm leit.”, a povestit el, potrivit Spy News.

Citește și: Viața lui Alain Delon: lucruri neștiute despre marele actor

Detalii mai puțin știute despre viața lui Cătălin Bordea. A fost abandonat în autobuz pentru ca tatăl lui nu l-a dorit

Este unul dintre cei mai apreciați comedianți din România

Vedeta de la Antena 1 și Antena Stars nu a ajuns întâmplător unde este astăzi. A urmat studiile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București. Cunoaște tainele comediei și încă de când era foarte tânăr a făcut parte din producții de succes precum
„La Bloc” sau „Fete cu lipici”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bordea (@bordeacatalin)

Ulterior, s-a făcut remarcat datorită spectacolelor sale de comedie și în prezent umple sălile de fiecare dată când are o nouă reprezentație. Biletele pentru un stand-up comedy în centrul căruia este Cătălin Bordea se vând imediat, fiindcă este unul dintre cei mai apreciați comedianți din România.

De asemenea, apare la „Xtra Night Show”, alături de jurnalistul Dan Capatos care îi este și prieten foarte bun. Talentul său a putut fi admirat și la iUmor, unde a susținut momente memorabile.

Detalii mai puțin știute despre viața lui Cătălin Bordea. A fost abandonat în autobuz pentru ca tatăl lui nu l-a dorit

Și-a încercat norocul și în muzică

Mai nou, Cătălin Bordea și-a făcut debutul și în muzică, după ce în 2021 a lansat o piesă cu artistul Jean Gavril. Au compus-o împreună și au decis să o cânte tot împreună. Comediantul s-a ocupat de versuri, iar cântărețul de muzică. Piesa este una de dragoste și este intitulată „Nebun după tine”.

Videoclipul este inspirat din viața reală a lui Cătălin Bordea și sunt inserate chiar și momente de la nunta sa, de la unele întâlniri cu prietenii sau cu familia.

Iată cum sună piesa care a strâns peste un milion de vizualizări:

Detalii mai puțin știute despre viața lui Cătălin Bordea. A fost abandonat în autobuz pentru ca tatăl lui nu l-a dorit

Este un soț devotat

Livia și Cătălin Bordea sunt împreună de peste un deceniu, iar iubirea lor este una dintre cele mai frumoase povești din showbiz-ul românesc. De ce? Și-au fost întotdeauna alături și au rămas neschimbați, deși timpul a trecut peste ei. Se iubesc la fel ca la început și sunt naturali unul în prezența celuilalt. Fotografiile de cuplu de pe rețelele sociale și declarațiile de dragoste pe care și le fac sunt dovada legăturii lor indestructibile.

Soția lui este din județul Tulcea, dar locuiește în București de ani buni, după ce a trăit o perioadă în Dubai. În trecut a fost stewardesă, iar acum instructor de kangoo jumps.
Cei doi s-au cunoscut în 2012, iar după doi ani s-au căsătorit civil. Cununia religioasă a avut loc în 2019, într-un cadru restrâns. Au dorit să aibă alături doar familia și prietenii apropiați.

Totul s-a desfășurat într-un mod atipic, fiindcă nu au avut ținutele clasice de mire și mireasă, iar petrecerea a vut loc sub cerul liber.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bordea (@bordeacatalin)

„Când m-am îndrăgostit de ea, m-am îndrăgostit de zâmbetul ei. Îți umple ziua, îți dă energie când începe să zâmbească. Mă energiza pe vremea când eram cu altcineva. E foarte rușinos! Mă energiza uitându-mă la pozele ei.”, a povestit Bordea, potrivit Kfetele.

Din păcate, pe 12 iulie 2023, toată presa a început să vuiască despre divorțul celor doi, cu toate că ei nu au dorit să ofere nicio declarație publică. Se pare că totul s-a încheiat, după mai bine de un deceniu în care au împărțit bune și rele. Publicațiile mondene au scris că motivul separării ar fi infidelitatea femeii.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bordea (@bordeacatalin)

Detalii mai puțin știute despre viața lui Cătălin Bordea. A fost abandonat în autobuz pentru ca tatăl lui nu l-a dorit

„America Express” reprezintă o provocare pentru el

În 2022, Cătălin Bordea a acceptat o nouă provocare și a ieșit din zona de confort. A lăsat scena pentru o aventură marca Antena 1. Vedeta a făcut echipă cu prietenul lui, actorul Nelu Cortea, în showul „America Express”. Cei doi au pornit la drum cu gândul de a-și testa limitele. Printre vedetele care participă alături de ei în această ediție a emisiunii se numără și Cătălin Scărlătescu, Andreea Bălan, Andreea Antonescu și Puya.

„Este ieșirea mea oficială din zona de confort. Prea fac duș, prea dorm la mine acasă când vreau eu, prea mănânc când îmi e foame, gata, e nevoie de o provocare:)) Sincer, abia aștept să ajung, abia aștept să îl distrug psihic pe Cortea în vederea întăririi relației noastre de frați și mai ales vreau să îi demonstrez soției mele cât de bărbat sunt. Asta până plâng prima oară.”, a mărturisit Bordea, potrivit Antena 1.

Inima lui a fost la soție și pe parcursul competiției, semn că iubirea lor este puternică și nu poate fi diminuată de distanță sau de timpul petrecut separat.

Vezi și: Cum mai arată astăzi Șerban din "Liceenii". Băiatul cu zulufi rebeli a dat România pe visul american

Detalii mai puțin știute despre viața lui Cătălin Bordea. A fost abandonat în autobuz pentru ca tatăl lui nu l-a dorit

Nu își dorește copii

Cătălin Bordea și soția lui și-au obișnuit deja fanii cu stilul atipic de viață pe care l-au ales. Preferă să trăiască discret și să nu ofere prea multe detalii despre alegerile personale, mai ales că Livia Bordea nu este persoană publică și nu dorește să se expună prea tare. Cu toate acestea, amândoi sunt întrebați des „când faceți un copil?”, iar comediantul a dorit să ofere un răspuns clar pentru a pune capăt acestui șir de controverse. Iată ce a declarat vedeta, potrivit Substanțial:

„Nu, mulțumesc. Bă nu cred. Nu cred pentru că nu sunt genul de părinte. Nu ai cum să știi până nu ești. Înțeleg teoriile. Dar noi, noi doi nu suntem genul care să facem asta. Când? Deja vine 40, se duce 45.”

Nu doar vârsta îl împiedică să își mai dorească să fie tată, ci și personalitatea. Artistul nu se vede în rolul de părinte, așa că decizia ar trebui să îi fie respectată de toți cei din jur. Din fericire, soția este de aceeași părere și cei doi reușesc să se bucure în continuare de căsnicia frumoasă pe care o au, chiar dacă nu au copii.

Detalii mai puțin știute despre viața lui Cătălin Bordea. A fost abandonat în autobuz pentru ca tatăl lui nu l-a dorit

„Vreau să ajung să dețin controlul”

Cătălin Bordea a vorbit, în podcastul lui Damian Drăghici, despre cum l-a schimbat experiența „America Express” și despre viața lui de după această competiție. A oferit detalii surprinzătoare despre starea lui emoțională și a recunoscut inclusiv că a început să meargă la terapie. Doar psihologul îl poate ajuta să treacă peste fricile pe care le-a dobândit în urma acestui concurs extrem de greu. Deși a ieșit învingător, întoarcerea la realitatea cea de toate zilele i s-a părut foarte complicată. Iată ce a povestit:

„Da, și încă fac (n.r. terapie). Este o chestie foarte importantă. Eram împotriva înainte, dacă îmi ziceai că mergi la psiholog… Eu eram moldovean până la capăt. Unde mergi?(…). Am avut toate chestiile astea, până acum, cu terapie, cu citit foarte mult. După America Express, după ce m-am întors. Acolo am pățit o chestie foarte… și încă mi se întâmplă. Mi-a dispărut frica la un moment dat. După două săptămâni am avut atac de panică, am zis „gata”, iar după mi-a dispărut frica.

M-am întors acasă și am intrat în alte frici, d-astea de relații personale și am realizat că nu mai vreau. Vreau să ajung să dețin controlul sau dacă îmi este frică de ceva să merg mai departe, așa cum s-a întâmplat și acolo.”

Comediantul speră să își găsească echilibrul interior și să scape definitiv de stările care nu îi dădeau pace la întoarcerea din America. Se pare că și-a dat acum seama de importanța terapiei și are puterea să vadă beneficiile discuțiilor cu un psiholog.

„La mine încă durează tot procesul ăsta. Pe mine m-a schimbat total. Eu înainte eram mult mai superficial, în zona de confort. Culmea că soția mea a crezut că eu mă duc în America Express și mă întorc super bărbat și a văzut un schelet în Otopeni, traumatizat. M-am întors mult mai dependent, mă uitam în gol, nu știam ce se întâmplă și ea era: bă, stai puțin, te-ai dus să vii să-mi rezolvi mie viața. M-a schimbat pentru că acolo am învățat ce e răbdarea, să ascult. După aia am început și terapie ca să mi le reglez pentru că nu mai știam ce se întâmplă.
Gândește-te că a fost o perioadă în care stătem cu prietenii la masă și nu înțelegeam ce vorbești, tu nu mai erai conectat cu țara. Pleca Livia: tu unde te duci? Păi mă duc că am treabă. Aoleu, eu nu am treabă, nu fac nimic. Acolo dacă alergi 2 luni încontinuu, aici când vii, stai.”, a mai declarat Cătălin Bordea.

Detalii mai puțin știute despre viața lui Cătălin Bordea. A fost abandonat în autobuz pentru ca tatăl lui nu l-a dorit

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au investit banii câștigați la „America Express” într-un proiect de suflet

Nelu Cortea și Cătălin Bordea au format, fără doar și poate, cea mai puternică echipă din competiția „America Express - Drumul Aurului”. Au reușit împreună să câștige marele premiu de 30 de mii de euro și să obțină și mai multă notorietate în showbiz-ul românesc. Erau deja cunoscuți pentru umorul care îi caracterizează și amândoi au mulți ani de experiență în stand-up comedy, dar participarea la acest show le-a deschis noi drumuri.

Comedianții au împărțit marele premiu, dar se folosesc de el tot împreună, căci au pus bazele unui podcast, în care vorbesc nestingheriți despre orice subiect. Toate costurile acestui proiect sunt suportate exclusiv de ei, având în vedere că nu au vrut să accepte nicio sponsorizare.

„Oameni buni, ne-am întors, după mult timp, am discutat mult despre asta, dacă să o facem, dacă să n-o facem, ideea e că ne-au căutat oameni să ne sponsorizeze, n-am vrut pentru că nu vrem să ne modifice stilul, vrem să fim liberi.”, a spus Nelu Cortea.

Cei doi nu vor să fie constrânși de sponsorii care le pot impune să îi promoveze într-un anumit fel în cadrul episoadelor de podcast, așa că au ales să se descurce pe cont propriu, folosindu-se de economiile personale.

Detalii mai puțin știute despre viața lui Cătălin Bordea. A fost abandonat în autobuz pentru ca tatăl lui nu l-a dorit

Anul 2023 i-a adus multe probleme în plan personal

Încă de la terminarea celui de-al cincilea sezon al emisiunii „America Express”, în presă au început să apară informații potrivit cărora Cătălin Bordea și soția sa Livia au ales să o ia pe drumuri separate. Niciunul dintre ei nu a vorbit public despre acest subiect și amândoi au devenit, brusc, mai discreți. În ultima vreme, comediantul este reținut în declarații, deși jurnaliștii de la diverse publicații l-au contactat pentru a-i cere un punct de vedere. A stat de vorbă cu reporterii de la Cancan, dar nu a adus în discuție viața amoroasă, ci a dezvăluit o altă problemă pe care o are în familie. Se pare că mama lui suferă de o boală gravă, pe care a învins-o în trecut, dar care a pus din nou stăpânire pe corpul ei.

„Tot ce pot să spun momentan e că am avut un an greu. M-am întors din America Express cu niște experiențe extraordinare, dar foarte obosit. Probleme personale mari. Mama panicată că i-a recidivat cancerul. Însă încerc să mă țin conștient și lucid pentru că am niște responsabilități. Față de mine, de prietenii care îmi sunt alături și fața de șansa pe care am primit-o de la viață. Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate.”, a declarat Cătălin Bordea pentru Cancan.

Viața nu a fost ușoară cu ea, dar a luptat și o face în continuare! Stela Bizdu este pusă la grea încercare din nou, după cinci ani de când și-a pierdut piciorul

Detalii mai puțin știute despre viața lui Cătălin Bordea. A fost abandonat în autobuz pentru ca tatăl lui nu l-a dorit

Mama lui Cătălin Bordea a pierdut lupta cu boala...

Se pare că necazurile se țin lanț Cătălin Bordea. A primit o nouă lovitură de la viață după durerea și dezamăgirea suferită în urma divorțului. 

Mihaela Bordea, mama juratului de la "IUmor" a murit la vârsta de 55 ani, după o luptă lungă cu nemilosul cancer. Aceasta a primit diagnosticul cumplit în 2017. Înmormântarea va avea loc în satul ei natal, Todireni, județul Botoșani, unde a copilărit și comediantul. 

Cătălin Bordea a vorbit în trecut despre boala mamei lui în stilul caracteristic, glumind pe seama subiectului. "Eu cred din tot sufletul în puterea bunului gând, chiar dacă câteodată răutatea cotidianului mă năpădeşte și mă transformă, încerc din răsputeri să revin la lumina. Sunt oameni care mi-au spus și aproape m-au convins că optimismul meu este forțat și simulat însă azi viața mi-a dat încă un semn ca nu e așa, că e ereditar. Mama mea a trecut printr-o perioadă îngrozitoare fără să își piardă zâmbetul de pe buze, fără să se plângă și fără să deranjeze pe nimeni.

Și această stare a ei a ajutat-o în proporție de cincizeci la sută sa fie bine. Culmea e că după tot ce a îndurat, mama mea a făcut o glumă și am râs din tot sufletul amândoi. Mi-a zis: «Cătăline, am o veste proastă și una bună. Aia proastă e că în urma chimioterapiei mi-a căzut părul și aia bună e că acum semănăm leit", spunea comediantul.

Vedeta avea o relație strânsă cu mama lui, care l-a adus pe lume la vârsta de 16 ani, cu toate că a fost crescut de bunica lui. 

‹ Vezi si