Dan Capatos, un om de familie discret și un tată mândru. Află totul despre familia sa

Dan Capatos, un om de familie discret și un tată mândru. Află totul despre familia sa

Alida Enache

Dan Capatos, gazda emisiunii “Xtra Night Show”, a muncit din greu pentru a ajunge unde este acum, dar se poate spune că a avut parte și de un ajutor prețios pe parcursul timpului. Cum să nu ajungi un bărbat de succes, când ai în spatele tău o familie atât de minunată?

Dar oare cine este adevăratul Dan Capatos, cel din spatele sticlei? Faimosul prezentator, în vârstă de 48 de ani, este un familist convins, dar discret și, bineînțeles, un tată mândru. Și-a cunoscut sufletul pereche în urmă cu 23 de ani, pe Monica, iar de atunci trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de aceasta.

Imagine cu Dan Captos și Monica Captos în timp ce fac un selfieSursa foto: Facebook

Cei doi s-au întâlnit într-o redacție la Media Pro în anul 2000, moment în care amândoi aveau o altă relație. Mai mult, ea se pregătea să se mărite în doar trei luni, dar se pare că întâlnirea neașteptată cu prezentatorul “XNS“ i-a dat toate planurile peste cap.

„Ea avea nunta pregătită și fixată peste trei luni, cu invitațiile date, dar din momentul în care ne-am văzut s-a hotărât să anuleze tot ca să nu riște un divorț urât. A fost o relație tumultuoasă de la început. Am cunoscut-o într-o redacție la Media Pro și, în scurt timp, a explodat totul și ne-a dat și viețile peste cap, pentru că fiecare dintre noi eram angrenați într-o relație, ea, chiar foarte avansată. Suntem de ani împreună și este o legătură care nu s-a erodat prea mult.”, a mărturisit Dan Capatos în trecut.

Imagine cu Dan Capatos și Monica Captos îmbrăcați în alb, zâmbindSursa foto: Facebook

Monica Capatos este și ea de meserie jurnalist, dar stă departe de lumina reflectoarelor. Prezentatorul consideră că profesia lor este cea care i-a apropiat de la bun început.

”Cred că este ideal să găsești omul care te înțelege profesional, pentru că am văzut foarte multe lucruri care nu au mers tocmai din motivul acesta: ”Ce cauți la ora aia?”, ”Unde pleci la ora asta?”, ”De ce trebuie să faci asta?”, etc. Și atunci se elimină din start problema asta de neînțelegeri care ar putea genera discuții. Fiind de aceeași zonă de lucru (n.r. jurnalist), cum am spus, am eliminat problema asta.”, a declarat vedeta în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Imagine cu Dan Captos și Monica Capatos în vacanță, în timp ce fac un selfie                                                                     Sursa foto: Instagram

Dan Capatos și soția sa au împreună un băiat, pe care îl țin departe de ochii publicului curios. Andrei are 11 ani și visează la o frumoasă carieră de tenismen. Până acum, băiatul a și bifat numeroase reușite ce țin acest domeniu. Nici nu este de mirare că are un tată atât de mândru! Prezentatorul de la „Antena Stars” încearcă să își susțină fiul în tot ceea ce face și să mențină o relație strânsă de prietenie cu el.

„Andrei a făcut 11 ani. El e cu tenisul, da. Trage tare. La 10 ani a ajuns până pe locul 12 pe țară, acum e la 12 ani, să vedem ce demonstrează. A plecat de pe locul 450, acum e pe 90, deci evoluează frumos. Cred că sunt ok ca tată, vreau să fiu prietenul lui.”, a povestit acesta.

 Imagine cu Andrei Capatos în timp ce ține în mână un trofeu și o diplomăSursa foto: Instagram

De asemenea, el nu vrea să intervină nicicum în viața sa și în alegerile personale, mai ales că este conștient că fiul său va fi nevoit multă vreme să se lupte cu renumele de Capatos.

„Încă încerc să găsesc o cale în care să nu intru cu picioarele în viața lui. Trebuie să aibă personalitate, să aibă alegerile lui proprii. Și la mine, probabil ca și al tine, se vor lupta foarte mult cu apăsarea numelui. Orice intruziune de genul ăsta va fi resimțită din partea lui mult mai puternic.”, a mai adăugat vedeta.

Dan Capatos este un jurnalist român care a devenit celebru prin prisma emisiunii “Xtra Night Show” și nu doar. El și-a început cariera la doar 19 ani, atunci când a fost angajat la Evenimentul Zilei

Citește și: Dan Capatos, mai sincer ca niciodată: "Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă..."

Surse articol: Substantial, Libertatea, Viva

Surse foto: Facebook, Instagram

Articolul urmator
Ce mari au crescut băieții lui Bittman. Artistul este tare mândru de ei: „Bravo, faceți în continuare, mergeți pe drumul vostru”
Ce mari au crescut băieții lui Bittman. Artistul este tare mândru de ei: „Bravo, faceți în continuare, mergeți pe drumul vostru”
Ce fel de de familie vei forma?
Incepe quiz
Ce fel de de familie vei forma?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.