Detalii mai puțin știute despre viața lui Cătălin Bordea. A fost abandonat în autobuz pentru ca tatăl lui nu l-a dorit

Ramona Jurubita

Cătălin Bordea este omul care stârnește râsete prin glumele sale pe care le face în cadrul spectacolelor sau în cadrul aparițiilor televizate. Are 38 de ani, este căsătorit și duce o viață fericită. Pare că așa a trăit tot timpul, dar adevărul este altul.

Puțini au reușit să îl descopere dincolo de aparențe și să afle ce drame se ascund în sufletul lui. A fost crescut de bunici și a avut o relație delicată cu părinții săi. Vrei să știi cum a ajuns să fie abandonat la numai doi ani?

În galeria foto găsești povestea despre această întâmplare din copilăria sa, dar și alte informații mai puțin cunoscute despre viața lui. Răsfoiește toate paginile galeriei dacă vrei să descoperi ce se află în spatele tânărului amuzant și mereu cu zâmbetul pe buze. Tot acolo vei găsi imagini cu femeia vieții lui și detalii despre iubirea lor.

Copilăria lui Cătălin Bordea Vezi galeria foto » Totul despre căsătoriile mamei sale și despre relația pe care o are cu ea Detalii despre cariera lui

Surse foto: Instagram, InstagramInstagramInstagramInstagramInstagramInstagram

Surse articol: DCnewsA1LibertateaWowbizVivaKfeteleSpynews

Articolul urmator Detalii mai puțin știute din viața Sandei Ladoși. De ce a fost botezată pe ascuns și ce mare durere poartă în suflet

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.