Andreea Bălan vorbește pentru prima dată despre greutățile pe care le întâmpină ca mamă singură

Andreea Bălan vorbește pentru prima dată despre greutățile pe care le întâmpină ca mamă singură

Ramona Jurubita

Andreea Bălan (38 de ani) este o cântăreață pe care mulți o apreciază, nu doar pentru talentul ei de artist, ci și pentru curajul de care a dat dovadă în cele mai grele momente ale vieții ei. Este văzută ca o luptătoare, fiindcă a ieșit învingătoare în momentul în care a născut cel de-al doilea copil și era să-și piardă viața. Dar aceasta nu este singura cumpănă peste care a trecut, căci i s-au întâmplat multe. Este mamă singură, iar acum a vorbit deschis despre acest subiect și despre greutățile pe care le întâmpină.

UPDATE 24 IULIE: Că războiul dintre ei doi pare să nu mai aibă sfârșit, asta ne este tot mai evident. Ce a putut spune, însă, Andreea Bălan despre fostul soț la ultimul podcast la care a participat este șocant și umilitor.

Invitată la „Vorba lu’ Jorge”, Andreea a fost întrebată de către acesta cum s-a simțit și dacă a fost invidioasă atunci când a văzut că George Burcea are succes în Statele Unite ale Americii datorită rolului său din serialul-fenomen „Wednesday”, unde îl interpretează pe Lurch. Deși a susținut sus și tare că că l-a iertat, jumătatea blondă a trupei Andre a răspuns fără să stea prea mult timp pe gânduri: „...pentru cele 3 secunde, nu. Patru, hai! Măcar să facă bani să plătească pensie alimentară!”.

UPDATE 12 iulie: Deși viața de mamă singură vine la pachet cu multe provocări, Andreea Bălan face tot posibilul pentru a le depăși pe toate. Încearcă să fie un exemplu pozitiv pentru fetițele sale, pe care le învață numai de bine și cărora le insuflă dragostea pentru frumos și curat. Deși fiicele sale sunt încă mici, au 6, respectiv 4 ani, acestea știu deja că trebuie să fie responsabile, să își facă patul, să mențină ordinea în casă și să aibă grijă de propriul corp.

„Nu sunt deloc autoritară deoarece am două fetițe foarte bine educate. Încerc să le insuflu disciplina prin puterea exemplului. Degeaba îi spui unui copil să facă ceva dacă tu nu faci acel lucru. Ele pur și simplu mă imită cu tot ce fac, de la aranjatul patului, dimineața, la ordinea din cameră sau în dressing, la îngrijirea personală și la modul în care te comporți în societate.”, a povestit artista pentru revista Viva.

Când vine vorba de viitor, Andreea Bălan se gândește, în primul rând, la dorințele fetelor sale și nu intenționează să le influențeze în vreun fel alegerile. Știe deja ce își doresc să devină când vor fi mari, pentru că discută deschis despre orice și este fericită că amândouă au moștenit de la ea pasiunea pentru muzică și dans.

„Ella își dorește să fie cântăreață, iar Clara, sirenă. (râde) Urmează să facă și pian, și, dacă vor dori, le voi susține, bineînțeles. Amândurora le place să danseze, să filmeze și să meargă cu mine la emisiuni. Indiferent de ce vor decide, eu voi fi alături de ele și voi avea grijă ca drumul lor să fie lin, frumos, fără griji și stres.”, a mai zis artista pentru aceeași sursă.

Tocmai pentru că a observat dezinvoltura celor mici și dorința lor de a o imita și în plan profesional, vedeta intenționează să lanseze o piesă în colaborare cu ele. Iată ce dezvăluire a făcut:

„Au urcat pe scenă fără nicio problemă, spre surprinderea mea. Au fost impresionate de publicul numeros, Ella a cântat foarte bine, iar eu am avut lacrimi în ochi de fericire. Cred că anul acesta vom lansa o piesă împreună.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

UPDATE 31 iunie: Când ai fi crezut că, măcar de dragul fetițelor, s-a așternut liniștea în relația dintre Andreea Bălan și George Burcea, scandalul începe iar. După ce Andreea Bălan a declarat pentru cei de la Spynews că ”Tatăl copiilor mei se laudă în presă (la cine îl ascultă) că a obținut prin ordonanță să vorbească la telefon cu fetele de trei ori pe săptămână atunci când e plecat din țară, dar uită să spună și că, de când s-a întors (după patru luni în care nu le-a văzut) că le-a luat 2 ore într-o zi și alte 3 în altă zi – nedorind să respecte programul de vizită cu cele 2 weekenduri în care poate să le ia. Totodată uită să spună că pensia alimentară (cei 500 RON pe care i-a stabilit singur conform veniturilor declarate), nu a plătit-o de 4 luni în condițiile în care se laudă cu o activitate intensă în America”. 

Astfel că, în seara zilei de 30 iunie, actorul a lăsat o lungă, șocantă și plină de informații și detalii declarație, prin intermediul paginii sale de Instagram.

”Of, Doamne! Chiar nu mai pot… Sunt 3 ani și jumătate de când acest coșmar nu se mai termină. Nu am declarat nimic presei, toate informațiile legate de orice proces din România există pe un portal la care jurnaliștii au acces și de unde obțin informații. La nici 3 ore după ce în Cancan a apărut un articol care vorbea despre faptul că am obținut ordonanță președințială pentru a-mi exercita dreptul de a vorbi la telefon cu fetele mele, mama copiilor a ieșit în presă cu cele mai veninoase și neadevărate declarații. Cât mai poate continua așa? Până unde o să se ajungă? Cât de traumatizați vor fi copiii noștri când vor afla despre tot acest război?
Mama lor mi-a spus că se bucură tare mult că plec și speră să rămân acolo pentru că fetițele sunt mici și speră ca ele să uite de tot de mine. Ce mamă își dorește așa o soartă pentru fiicele sale? De ce copiii aceștia să nu aibă dreptul la tată în viața lor? Spune că am stat 4 luni în America și de când am venit nu am vrut să respect programul și să le văd. Am stat aproximativ 3 luni în New York, am venit acasă pentru o lună și am petrecut aproape tot timpul cu fetele, apoi am plecat pentru alte 3 luni în Los Angeles. Unul din motivele pentru care am venit înapoi în țară sunt copiii mei. Urmează să ne petrecem toată luna Iulie împreună. Și pentru asta am nevoie de un spațiu potrivit pentru copii. De când am venit suntem în căutarea unui apartament mai mare, stăm cu toate valizele în mijlocul casei și încercăm să organizăm totul în așa fel încât să ne mutăm cât mai repede. Cum să iau copiii la mine în condițiile astea, printre cutii, valize și mobilă demontată? I-am transmis mamei că nu le pot lua peste noapte. Dar în schimb mi-am petrecut cât mai mult timp posibil cu ele.
Le-am luat de la grădi, am fost în parc, la joacă, la rude, la terasa lor preferată, au învățat pentru prima dată să meargă pe bicicletă cu două roți, au petrecut timp cu Vivian și mai presus de orice au zâmbit. Credeți că toate astea se puteau întâmpla în câteva ore? Dar nu am postat nimic pentru că Ella m-a rugat. Mi-a spus: “Mami se va supăra foc dacă vede că ne-am distrat cu tine și cu Vavi. Mai bine să rămână secretul nostru!” Un copil care de la 6 ani își dorește să țină secrete pentru a nu fi mustrat???
Spune că nu am plătit pensia alimentară de 4 luni. Cum poate să mintă în halul ăsta? Ea știe bine că pensia este plătită la zi. Dar crede că poate să “demonstreze” minciuna. De ce? Deoarece cât am fost plecat în America am avut probleme cu cardul. Am rugat-o să îmi trimită un cont de Western și a spus că ea nu are timp să se deplaseze să ia banii. Am făcut tot posibilul să plătesc, rugând un prieten să facă transferul de pe contul lui.

Ține una cu “cei 500 RON” pe care eu i-aș fi stabilit singur. Oameni buni, credeți că într-un proces atât de mediatizat care ține de mai mult de 3 ani și care, apropo, încă nu s-a încheiat (așa cum se spune în presă), pot eu să decid ceva de capul meu? Judecătoria a decis în funcție de veniturile mele ca pensia alimentară să fie 595 RON. Da! Ați auzit bine! Nu mi-e rușine să spun că veniturile mele nu sunt cele speculate în articole. Nu mi-e rușine să zic că nu am câștigat cât aș fi vrut în anii ăștia. Atât am avut, iar pensia a fost hotărâtă în conformitate cu veniturile. Să nu mai spun că mare parte din banii câștigați s-au dus către avocați. De ce? Pentru că de aproape 3 ani jumătate sunt târât în procese, mi se trimit notificări aproape lunar și toate lucrurile astea costă cum nu vă puteți închipui. Însă până acum am câștigat fiecare proces și sper că așa va fi în continuare
Credeți că dacă aveam mai mult, nu dădeam copiilor? Recunosc faptul că am lângă mine și o parteneră care mi-a fost alături mereu, din toate punctele de vedere și pentru asta îi mulțumesc. Iar fetițele de câte ori au venit la mine și la Vivian, au fost tratate cu tot ce ne-am permis noi mai frumos. Cât va mai continua mama copiilor să își mai bată joc de faptul că situația mea financiară nu este la nivelul ei. A făcut asta pe tot parcursul relației, o face și acum. Ea e superioară și toți cei din jurul ei, inferiori. Dar lucrul acesta se va schimba. Mă dezvolt pe zi ce trece, sunt mândru de toată activitatea mea, muncesc enorm la visul meu, dar o fac în ritmul meu. Nu suntem toți predestinați să facem nu știu ce sumă de bani până la nu știu ce vârstă și nu ar trebui să ne lăsăm călcați în picioare din acest motiv. Am susținerea unei partenere extraordinare și simt că am înflorit.

Și legat de faptul că mă “laud cu activitatea intensă în America”, vreau să zic doar că mă simt atât de binecuvântat de tot ce mi se întâmplă și îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare clipă pentru oportunitatea pe care mi-a oferit-o.
Se vorbește despre “iertare” și apoi se face referire la “cele 3 secunde”… Dar nu mai pun la suflet lucrurile astea. Însă nici nu pot să stau cu mâinile în sân când văd ce acuzații mi se aduc. Deși nu am mai făcut nicio declarație publică despre acest subiect de mai bine de jumătate de an, acum nu am mai putut să tac. Mă rog pentru liniște și înțelepciune. Și pentru sănătatea familiei mele. Iertați-mă că trebuie și voi să luați parte la tot acest război”.

UPDATE 28 februarie: Andreea Bălan a rupt, în sfârșit, tăcerea! Într-un interviu recent, vedeta a mărturisit cât plătește fostul ei soț, George Burcea, pensie alimentară lunară pentru îngrijirea fetițelor pe care le au împreună, dar și care este relația dintre ei doi acum. 

Deși este capabilă să le întrețină pe Ella Maya și Clara Maria de una singură, cântăreața primește un mic ajutor și din partea fostului ei partener. George Burcea este obligat să plătească, lună de lună, o treime din salariul minim pe economie net pentru ambele fetițe.

„În procesul de fond, judecătorul a hotărât ca copiii noștri să nu primească nimic în ultimii doi ani deoarece au făcut bani din reclame cu mine și, prin urmare, tatăl este absolvit de întreținerea lor/pensia alimentară.

El plătește o pensie infimă doar de câteva luni – o treime din salariul minim pe economie net pentru ambii copii. Evident că am făcut apel.

În acest subiect, nici măcar nu este vorba despre partea financiară, deoarece eu muncesc mult și îmi permit să le ofer fetițelor mele tot ce au nevoie.

Este vorba strict despre principiu și despre faptul că, dacă facem copii, trebuie să ne asumăm și să avem grijă de ei, nu să-i lăsăm în grija totală a mamei, doar pentru că ea poate.”, a zis blondina.

De asemenea, artista a menționat că nu are niciun resentiment față de fostul ei soț, dar și că nu mai există nicio relație între ei doi.

„Nu există nicio relație. Nu am niciun resentiment față de niciun fost partener, inclusiv față de tatăl fetițelor mele. De la fiecare om am învățat ceva, iar eu am devenit un om mult mai bun și mai empatic în urma acestor relații, chiar dacă, la vremea respectivă, poate am suferit.

Cu fiecare am construit ceva în viața mea și am evoluat. Sunt foarte fericită și recunoscătoare că am două fetițe minunate și, prin urmare, tot ceea ce se întâmplă legal cu tatăl fetelor e doar o formalitate de principiu, fără resentimente.”, a mai spus ea.

Imagine cu Andreea Bălan și fetițele ei în vacanță

------------------

Vedeta a fost invitată la podcastul „Vin de-o poveste” al cărei gazdă este Radu Țibulcă și a fost de acord să poarte o discuție sinceră despre rolul de mamă, dar și despre alte aspecte ale vieții ei personale. Se pare că nu și-a refăcut viața pentru că nu a găsit încă bărbatul potrivit, care să accepte o femeie divorțată și cu doi copii. Fetițele sale din relația cu fostul soț, actorul George Burcea (34 de ani), au rămas în custodia ei. Ella Maya (6 ani) și Clara Maria (3 ani) sunt pe primul loc în viața sa, așa că vrea un bărbat care să o ia cu tot ce are – să îi accepte trecutul și să fie conștient că ea are de crescut acești copii.

După ce te desparți de tatăl copiilor, îți refaci mai greu viața. Copiii sunt la tine, ca mamă. Ca să faci o altă relație, bărbatul trebuie să te ia cu tot ce ai tu, de la copii, la mamă sau la bone. Tații își refac viața mai ușor, că pe ei îl vizitează copiii mai rar.”, a declarat ea.

Pentru că nu a vrut să fie înțeleasă greșit, a ținut să sublinieze că nu este imposibil să îți găsești un partener dacă ești mamă singură, doar că procesul este mult mai complicat.

„Poți să-ți refaci viața, doar că este mai dificil, pentru că eu, ca mamă, trebuie să mă gândesc de șapte ori cu cine ies la date sau cu cine continui o relație pentru că mă proiectez în viitor și mă întreb ce învață fetele mele de la bărbatul respectiv. La un moment dat, peste un an, doi sau trei va locui cu fetele mele, va trebui să fie un exemplu pentru ele. Trebuie să se accepte reciproc. Durează puțin mai mult procesul ăsta și nu e atât de simplu, față de un tată care nu locuiește cu copiii.”, a completat în cadrul aceluiași podcast.

Andreea Bălan alături de fiicele ei, Ella și Clara, în platoul emisiunii „Te cunosc de undeva”, îmbrăcată într-o rochie roz, în timp ce o ține în brațe pe cea mică.
Andreea Bălan alături de fiicele ei, Ella și Clara, în platoul emisiunii „Te cunosc de undeva”

Deși este conștientă de greutățile prin care trece, știe foarte bine că nu este un caz singular și nu se plânge. Este o femeie asumată și suficient de matură încât să trăiască tot ce i-a fost scris.

„Prin ceea ce am trecut eu, toată lumea trece, multe femei trec. Sunt atâtea femei divorțate care își trec singure copiii. Nu este ceva ieșit din comun.”, a mai spus.

Despre relația pe care o are acum cu tatăl fetițelor se știe deja, fiindcă a vorbit despre asta într-un vlog publicat pe 7 noiembrie 2022. Cei doi nu păstrează legătura și încă există lucruri nelămurite între ei.

„Relația cu tatăl fetițelor este inexistentă. Important este că el vine din când în când și le vede, restul nu mai contează. Eu îi urez numai de bine, tocmai pentru că vreau să mă eliberez de orice sentiment negativ. Restul lucrurilor sunt pur logistice. (…) În interior îmi doresc să am numai lucruri frumoase și lucruri de bine pentru toți oamenii care au fost la un moment dat în viața mea și care mi-au greșit.” a dezvăluit artista pe canalul său de YouTube.

Andreea Bălan în timpul filmării uneia dintre edițiile emisiunii „Te cunosc de undeva”, într-o rochie gri cu pene.
Andreea Bălan în timpul filmării uneia dintre edițiile emisiunii „Te cunosc de undeva”

Vedeta a vorbit și despre ce a descurajat-o cel mai tare și, surpinzător, piedicile ei nu au fost evenimentele nefericite, ci vorbele celor din jur. A fost afectată de criticile primite și de ce s-a scris urât în presă despre ea de-a lungul anilor.

„Articolele din presă....Ce a scris presa de-a lungul timpului m-a afectat foarte mult pentru că eu încă nu eram conturată emoțional. Când apărea un articol negativ mă destabiliza și plângeam, sufeream, stăteam în casă o zi întreagă. Și apoi lucrând cu mine și dându-mi eu mie valoare umană, cunoscându-mă pe mine și realizând că niciun articol și nici ceea ce spune lumea nu este real și nu mă definește pe mine ca om, nu mă mai afectează. Acum nu mă mai afectează. Când apare ceva, reușesc să fac diferența, nu sunt eu, nu sunt eu omul, este doar un comentariu despre brandul meu. Reușesc să mă văd pe mine la persoana a treia și să citesc așa ca un pamflet, când eu știu cine sunt.”, a mărturisit în podcastul „Vin de-o poveste”.

Dar vedeta și-a găsit liniștea în meditație și încearcă să își crească iubirea de sine pentru a depăși toate momentele grele. Traumele din trecut au marcat-o profund, dar, în același timp, au făcut-o mult mai puternică.

„Poate că te-a rănit cineva la un moment dat și trebuie să repari cu mintea din prezent trauma din trecut. Să îți dai iubirea de care aveai nevoie atunci. Să vindeci traumele de atunci, ca apoi tu să fii fericit în prezent. Să nu dai vina pe ceilalți pentru că nimeni nu este vinovat pentru ceea ce simți tu. Totul este în mintea noastră. Tu poți să îmi faci mie ceva, poți să-mi spui ceva, dar eu îi dau conotație la ceea ce spui tu. Dacă eu sunt bine cu mine, știu cine sunt, sunt fericită și mulțumită de mine, tu poți să mă jignești. Poți să spui orice, pe mine nu mă atinge și te privesc cu compasiune. Și tu vorbești despre tine, nu despre mine. Trebuie să ajungi la nivelul ăsta de înțelepciune după ce lucrezi foarte mult cu tine și după ce îți dai seama cine ești. Și după ce îți oferi această dragoste de care aveai nevoie în copilărie.”, a explicat Andreea Bălan.

În ciuda a tot ce se întâmplă în viața ei pe plan personal, nu își neglijează niciodată cariera. Merge în continuare la concerte, la spectacole și este nelipsită din juriul emisiunii „Te cunosc de undeva”, din care face parte de 18 sezoane. Urmează să lanseze o piesă nouă, în fiecare luni postează un nou vlog pe canalul ei de Youtube și se implică în multe activități în mediul online.

Vezi și: Cum arată fiica Adelinei Pestrițu la doi ani după ce mama ei a decis să o țină departe de lumina reflectoarelor

Surse foto: YoutubeFacebookFacebook, Facebook

Surse articol: YoutubeRomaniatvSpynews, PlaytechCancan, Instagram George BurceaViva

Articolul urmator
Paris Hilton a devenit mamă pentru prima dată, la 41 de ani
Paris Hilton a devenit mamă pentru prima dată, la 41 de ani
Răspunde la câteva întrebări simple și află care e prima impresie pe care le-o lași celor din jur
Incepe quiz
Răspunde la câteva întrebări simple și află care e prima impresie pe care le-o lași celor din jur

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.