Rețete delicioase
Înapoi la

Mustarul de casa: un preparat delicios, care merita incercat

Mustarul de casa: un preparat delicios, care merita incercat

Andreea Gluh, redactor

Mustarul este un sos pe care il degustam cu placere atunci cand il folosim pentru a asezona diverse preparate din carne sau pentru a pregati alte sosuri care il includ in lista de ingrediente. Cum insa mustarul cumparat din comert are in compozitie si o serie de conservanti care il ajuta sa reziste pe rafturi mai mult timp, este indicat sa pregatim chiar noi, acasa in bucatarie, acest sos delicios.

Iata o reteta simpla si gustoasa de mustar de casa!

Cum se prepara mustarul de casa

Pentru a obtine acest sos, ai nevoie de urmatoarele ingrediente:

- 3 lingurite de boabe de mustar galben;

- 2 lingurite si jumatate de boabe de mustar brun;

- 80 ml de vin alb;

- o ceapa mica, tocata marunt;

- un varf de cutit de condimente all spice;

- sare si piper dupa gust.

Pentru preparare, trebuie sa urmezi cativa pasi simpli:

Pune toate ingredientele intr-un bol din ceramica sau din plastica (evita metalul, pentru ca oxideaza) si lasa-le peste noapte la frigider. A doua zi, pune mixul intr-un blender si omogenizeaza-l, pana cand obtii o pasta. Pastreaza mustarul de casa intr-un recipient inchis ermetic. In acest fel, poti fi sigura ca el ramane proaspat si poate fi consumat vreme de doua saptamani fara nicio grija.

Pofta buna!

Savureaza si tu mustarul de casa impreuna cu preparatele preferate, cum ar fi cele din carne la gratar, si bucura-te de gustul natural al acestui sos lipsit de adaosuri.

Sursa: foodnetwork.com

Articolul urmator
Rețetă de chifle de casă: cum faci cele mai pufoase pâinici
Rețetă de chifle de casă: cum faci cele mai pufoase pâinici
Ce fel de casa ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce fel de casa ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.