Despre noi

Bună, draga noastră!

Îți spunem bun-venit în comunitatea divelor online, care abia te așteaptă să îi devii parte. Suntem DivaHair, una dintre primele publicații online de beauty, fashion și lifestyle din România. Din 2005, îți aducem cele mai proaspete știri, cele mai tari beauty tips și cele mai fabuloase ținute. Totul, la un click distanță.

De atunci am crescut cu și alături de tine. Am descoperit tentația selfie-ului, am învățat să adorăm avocado, am aflat că cea mai sofisticată culoare este camelul și că poți face orice, dar absolut orice cu bicarbonat de sodiu. Am vorbit cu tine, prietena noastră online, despre relații, sex, spiritualitate, am trecut împreună prin Mercur în retrograd sau ne-am întrebat la unison cum de Kate Middleton arată atât de bine după atatea nașteri?

Fiecare secțiune este concepută cu grijă, astfel încât să răspundă tuturor întrebărilor tale, să acopere toate aspectele vieții tale, să redea un pic din esența ta. Disecăm cele mari tendințe din modă, fie că este vorba despre culorile sezonului, rochia care te face să arăți mai slabă sau cele mai hot influențe din Săptămâna Modei de la Milano.

La rubrica de frumusețe, descoperim cele mai bune măști naturale pentru ten și păr, punem sub lupă produsele cosmetice ale momentului sau testăm remedii pentru coșuri, pete pigmentare, celulită și vergeturi. Jonglăm cu cele mai revoluționare inovații pentru frumusețe, dar acordăm aceeași importanță blândelor sfaturi ale bunelor noastre bunici.

Sănătatea, înainte de toate. Te întrebi ce anume poate ascunde acel simptom deranjant? Îți stăm alături cu sfaturi de la specialiști, oferindu-ți numai informații de încredere, din surse verificate.

Nu te-a mai sunat după prima întâlnire? Crezi că ești victimă a fenomenului de ghosting? Nu ai chef să ai copii și nici să te căsătorești după 30 de ani? Ori poate, dimpotrivă, tot ce îți dorești e o casă plină de prichindei, cât mai repede cu putință? Îți suntem aproape cu sfaturi de cuplu oferite cu dragoste și înțelegere, fiindcă știm că ceea ce ne face atât de speciale e tocmai diversitatea.

În secțiunea de timp liber, îți deschidem mintea cu recenziile cărților noastre preferate, batem la pasul imaginației cele mai frumoase locuri din România sau te învățăm să economisești smart.

Te lingi pe degete cu cele mai delicioase rețete, fie că e vorba despre torturi aniversare, pizza făcută în casă, cozonaci din toate părțile României, trucuri de la gospodine sau cocktailuri decadente. Toate aceste bunatati, la secțiunea culinar.

Da, credem în horoscop! Cum altfel am putea afla cu cine suntem compatibile sau care e cea mai generoasă zodie? Interpretăm alături de astrologi cele mai temute sau benefice fenomene astrale, vorbim despre eclipse, perioade de retrograd sau nesuferitele zile de vineri, 13.

Pe cinstea noastră de fete fashioniste și iubitoare de frumos, articolele și știrile noastre sunt verificate din surse multiple, iar informația pe care ți-o oferim e corectă, de ultimă oră și relevantă pentru conținutul nostru. N-o să ne vezi niciodată căzând în plasa fake news-urilor!

Aceasta este povestea noastră, iar tu ești parte integrantă din ea. Fără diva din tine cu siguranță nu ar fi existat diva din noi. Așa că hai să schimbăm lumea, știre cu știre, postare cu postare, like cu like, așa cum știm noi cel mai bine: cu stil, cu dragoste, cu nebunie și creativitate.

Love you, our Diva!