Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Quiz

Ești o persoană indigo? Vezi ce spune acest test despre tine

Ești o persoană indigo? Vezi ce spune acest test despre tine

Quiz: Ești o persoană indigo? Vezi ce spune acest test despre tine

Deși conceptul a apărut în anii 70, copiii sau persoanele indigo sunt atemporali, fiind trimiși în lume încă din cele mai vechi timpuri pentru a schimba societatea. Menirea acestora este să trezească umanitatea din toate punctele de vedere, cu precădere spiritual. Copiii sau persoanele indigo vor simți mereu că au o menire, că s-au născut pentru a face ceva măreț, și adesea au puteri parapsihice sau paranormale. Află dacă te numeri și tu printre aceste persoane atât de speciale și de importante pentru evoluția oamenilor pe pământ!

Ești o persoană indigo? Vezi ce spune acest test despre tine
Mai eşti îndrăgostită de iubitul tău? Testul care este mai sincer cu tine decât eşti tu însăți!

Quiz: Mai eşti îndrăgostită de iubitul tău? Testul care este mai sincer cu tine decât eşti tu însăți!

Iubirea nu e o proprietate care îți revine pe viață, e mai degrabă o chirie de care e musai să te achiți la un anumit interval. Cu toate că există cupluri suficient de norocoase, încât să-și fi întâlnit într-un chip sau altul sufletul pereche, chiar și acești favoriți ai sorții mărturisesc că au depus eforturi ca să întrețină flacăra iubirii. Uneori se întâmplă ca iubirea să dispară, chiar și atunci când te spetești zilnic pentru dragostea ta. Degradarea pasiunii se va face treptat, dar e uneori inevitabilă și de fiecare dată înseamnă același lucru: că acel om nu era alesul tău. Ți se întâmplă și ție să te dez-îndrăgostești? Află din rândurile de mai jos!

Incepe Quiz
Cât de conectat/ă cu Universul eşti? Fă quiz-ul și află!

Quiz: Cât de conectat/ă cu Universul eşti? Fă quiz-ul și află!

Consideri despre tine că ești mai degrabă genul de persoană cu picioarele pe pământ sau trăiești constant cu capul în nori? Percepi Universul drept o entitate vastă, majoritar nedescoperită, sau ai o viziune mai degrabă spirituală asupra sa, privindu-l ca pe un ajutor neprețuit care te ajută să treci mai ușor prin viață? Sunt persoane convinse până în străfundul inimii de existența unei forțe superioare și oameni care preferă o abordare practică și realistă, considerând că destinul ți-l faci singur. Află ce legătură s-a concretizat între tine și Univers din rândurile de mai jos!

Incepe Quiz
Ești răzbunătoare sau iertătoare?

Quiz: Ești răzbunătoare sau iertătoare?

„Ochi pentru ochi și dinte pentru dinte” sau „întoarce și celălalt obraz”? Tema răzbunare versus iertare e atât de importantă pentru umanitate încât deține și conotații biblice, dar tu de care parte a baricadei milei te situezi? Preferi să plătești cu vârf și îndesat celor care ți-au făcut rău, pentru ca a doua oară să știe cu cine se pun, sau ești mai degrabă adepta proverbului românesc „răzbunarea e arma prostului”? Ca să afli, e suficient să te gândești la o persoană care ți-a adus numai suferință și să încerci pe cât posibil să răspunzi sincer întrebărilor noastre de mai jos!

Incepe Quiz
Cât de bine îți controlezi viața? Lași stresul sau liniştea să te guverneze?

Quiz: Cât de bine îți controlezi viața? Lași stresul sau liniştea să te guverneze?

Sunt tot mai mulți experți care nuanțează cât de important este mindfulness-ul pentru o viață fericită, în care chiar savurezi fiecare moment, acceptând ce are să îți aducă drumul tău prin existență, cu bune și cu rele. Practica de a fi conștientă de trecerea fiecărei clipe aduce, conform oamenilor de știință, fericire, sănătate și echilibru emoțional. Află din quiz-ul nostru, bazat pe o cercetare întreprinsă de psihologi, cum își împart liniștea și stresul dominația asupra vieții tale și cine iese câștigător din înfruntare! Sursă: cercetare asupra mindfulness-ului desfăşurată la La Salle University și Drexel University

Incepe Quiz
Încredere sau trădări? Pe ce se bazează relaţia ta?

Quiz: Încredere sau trădări? Pe ce se bazează relaţia ta?

Fiecare relație e unică în felul său, dar dacă ar fi să decidem un criteriu ce poate împărți toate legăturile în două categorii distincte, acela e încrederea. Sunt povești de dragoste oneste și sincere, dar și cupluri care și-au bazat uniunea pe suspiciune, neîncredere și trădări. Am alcătuit un test care să îți spună de ce parte se situează iubirea ta! Quiz-ul nostru e bazat pe o cercetare întreprinsă de University of Waterloo, din Canada, așa că poți avea toată încrederea în mecanismele sale!

Incepe Quiz
Eşti altruist sau eşti Grinch în persoană? Acest quiz îți va dezvălui totul

Quiz: Eşti altruist sau eşti Grinch în persoană? Acest quiz îți va dezvălui totul

Generozitatea, bunătatea și altruismul sunt calități care constituie, pentru mulți, motorul umanității. Trăim într-o societate aflată în dificultate, dar în care, din fericire, este pus tot mai mult accentul pe a face bine. Tocmai de aceea ne propunem să te ajutăm să îți dai seama dacă i-ai putea ține locul lui Grinch sau dacă ai o inimă de aur! Răspunde cu sinceritate la întrebările noastre (nimeni nu te judecă) și află dacă ești sau nu altruistă! Surse foto: Getty, Pixabay, iStock, Pexels

Incepe Quiz
Ştii ce vrei de la viață? Testul care îți spune mai multe decât ți-ai închipui

Quiz: Ştii ce vrei de la viață? Testul care îți spune mai multe decât ți-ai închipui

Să ai un scop în viață echivalează cu mai mult decât o șansă ridicată de succes, estimează psihologii. A ști care îți e menirea conduce la o mai bună sănătate psihică și fizică, dar are un impact pozitiv și asupra vieții tale și a celor dragi. Ba, mai mult, indivizii care sunt conștienți de rolul lor în existență sunt super eroi ai umanității. Desigur că nu e ușor să afli pentru ce ai fost creată, dar testul de mai jos îți poate arăta dacă ești pe aproape de a-ți identifica scopul în viață. Quiz-ul este adaptat după Claremont Purpose Scale, o cercetare dezvoltată de către psihologi. Nu mai rămâne decât să răspunzi cu sinceritate la întrebările noastre!

Incepe Quiz
Află ce tip de rame de ochelari ți se potrivesc în funcție de stilul tău vestimentar!

Quiz: Află ce tip de rame de ochelari ți se potrivesc în funcție de stilul tău vestimentar!

Află ce formă de ochelari ți se potrivește în funcție de chipul și personalitatea ta! Apoi descoperă modelele și probează-le direct cu oglinda virtuală pentru a te convinge.

Incepe Quiz
Cât de bine te pricepi să citești oamenii? Fă quizz-ul și nu te mai lăsa păcălită!

Quiz: Cât de bine te pricepi să citești oamenii? Fă quizz-ul și nu te mai lăsa păcălită!

Mulți oameni de știință nuanțează că inteligența emoțională poate fi mai importantă decât logica și înzestrarea intelectuală. Dar majoritatea dintre noi ne plângem că nu suntem în stare să citim oamenii. Azi ne propunem să îți arătăm dacă ai sau nu dreptate: supune-te testului nostru și află din rândurile de mai jos cât de fină este capacitatea ta de analiză emoțională!

Incepe Quiz
Cât de stresată eşti? Fă testul și află!

Quiz: Cât de stresată eşti? Fă testul și află!

Efectele stresului sunt devastatoare și suntem sigure că nu suntem primele care să ți-o spună. Printre consecințele agitației și tensiunii continue în care trăiești cu sau fără voia ta se numără probleme mentale (anxietate, depresie, tulburări de personalitate), boli cardiovasculare, obezitate, dezechilibre ale ciclului menstrual, afecțiuni gastrointestinale, diminuarea libidoului sau probleme cu pielea și cu părul. Dar, pentru a putea lua măsurile necesare pentru combaterea acestui ucigaș tăcut, e musai să fii conștientă de cât de tare te afectează stresul. Peter Lovibond, cercetător la University of New South Wales, a pus la punct un quiz care îți va arăta cât ești de stresată. Testul nostru poate însemna acel semnal de alarmă pe care trebuia să îl auzi! Îți dorim spor și… cât mai puțin stres! Surse: Lovibond, P. F, & Lovibond, S. H. (1995). „The structure of negative emotional states: Comparison of the Depression Anxiety Stress Scales (DASS) with the Beck Depression and Anxiety Inventories.” Behaviour Research and Therapy, 33, 335-342.  

Incepe Quiz

Cauta un furnizor in zona ta