Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Termeni si conditii Concursuri

Organizatorul concursului

Organizatorul concursului este S.C. Radulescu Consulting S.R.L., cu sediul in Bucuresti, strada Str. Elefterie, Nr. 26, Sector 5, Bucuresti, in colaborare cu partenerii acestuia, fara nicio legatura cu Facebook sau partenerii acestuia (www.facebook.com).  Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul, cu conditia de a instiinta participantii.

Dreptul de participare la concursurile organizate pe site-ul Divahair.ro

La acest concurs poate participa orice persoana fizica, rezidenta in Romania, care poseda:

O adresa valida de e-mail.

Nu pot participa la concurs organizatorii acestuia, precum si rudele de gradul I ale acestora.

Nu pot participa la concurs si nu vor putea primi premii: persoanele juridice, indiferent de natura acestora, persoanele fizice autorizate (PFA) sau cele care nu dovedesc ca au domiciliul stabil in Romania.

Conditii de participare la concursurile organizate pe site-ul DivaHair.ro

Pentru a participa la concursurile organizate pe site-ul Divahair.ro, un utilizator trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

a) Sa urmeze pasii specificati in articolul dedicat concursului.

b) Participantii sunt singurii responsabili de veridicitatea datelor furnizate, iar castigatorul va pierde orice drept asupra premiului in cazul furnizarii unor informatii personale false sau in cazul furnizarii unor informatii personale incomplete la finalul concursului.

c) Participantii trebuie sa accepte termenii si conditiile concursului.

d) In cazul in care castigatorii desemnati nu intrunesc toate conditiile de mai sus, vor fi descalificati si se va face o noua extragere.

Dreptul de participare la concursurile organizate pe pagina de Facebook DivaHair

La acest concurs poate participa orice persoana fizica, rezidenta in Romania, care poseda:

O adresa valida de e-mail.

Un cont curent si activ pe www.facebook.com („Facebook”).

Nu pot participa la concurs organizatorii acestuia, precum si rudele de gradul I ale acestora.

Nu pot participa la concurs si nu vor putea primi premii: persoanele juridice, indiferent de natura acestora, persoanele fizice autorizate (PFA) sau cele care nu dovedesc ca au domiciliul stabil in Romania.

Nu se accepta apelarea la serviciile oferite de siteurile de schimb de likeuri sau orice alte metode artificiale pentru obtinerea de likeuri. Utilizatorii care folosesc aceste metode de generare artificiala a likeurilor vor fi automat descalificati din concurs, iar materialele postate vor fi sterse. Concurentii care vor strange likeuri prin intermediul unor persoane care nu au cetatenie romana sau care nu se regasesc in lista prietenilor persoanei respective, vor fi, de asemenea, descalificati.

Conditii de participare la concursurile organizate pe pagina de Facebook

Pentru a participa la concursurile organizate pe pagina de Facebook Divahair.ro, un utilizator trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

a) Sa intre in aplicatia de Facebook dedicata concursului si sa respecte regulamentul acesteia. Exceptie fac concursurile desfasurate direct pe pagina de Facebook DivaHair.ro .

b) Pentru concursurile cu aplicatie: sa confirme participarea prin e-mailul primit pe adresa introdusa in concurs; pentru concursurile desfasurate pe pagina de Facebook DivaHair.ro: sa trimita un e-mail cu datele de contact la adresa concurs@divainteractive.ro.

c) Participantii sunt singurii responsabili de veridicitatea datelor furnizate pe platformele Facebook, iar castigatorul va pierde orice drept asupra premiului in cazul furnizarii unor informatii personale false sau in cazul furnizarii unor informatii personale incomplete la finalul concursului.

d) Participantii trebuie sa accepte termenii si conditiile concursului.

e) In cazul in care castigatorii desemnati nu intrunesc toate conditiile de mai sus, vor fi descalificati si se va face o noua extragere.

Alegerea castigatorilor

Castigatorii vor fi alesi cu ajutorul unui software, prin tragere la sorti: Random.org, Good Luck Fairy sau alte softuri asemanatoare. Castigatorii cu adrese invalide vor fi eliminati din concurs.

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice cu domiciliul stabil pe teritoriul Romaniei.

Clauze premii oferite:

1. Castigatorii vor primi pe adresa de e-mail introdusa in concurs detaliile de care au nevoie pentru a putea beneficia de premiul castigat.
2. In cazul in care unul dintre castigatori nu raspunde in termen de 14 zile de la anuntarea premiului, va fi selectat un alt castigator.
Orice obligatie de natura fiscala in legatura cu premiul castigat este in sarcina exclusiva a castigatorilor, cu exceptia impozitului ce trebuie retinut la sursa conform prevederilor legale in vigoare, daca acesta va fi datorat.
3. Castigatorii vor primi pe adresa de e-mail introdusa in concurs detaliile de care au nevoie pentru a putea beneficia de premiul castigat (li se vor solicita datele de contact – numele complet, adresa, numar de telefon, necesare pentru a putea intra in posesia premiului). Conform clauzei de confidentialitate (v. punctul 6) datele personale nu vor fi facute publice.

Prelucrarea datelor personale

Organizatorul se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantelor la prezentul concurs, in conformitate cu prevederile legii 677 / 2001. Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata organizatorului, modificarea, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile legii 677 / 2001.

Prin participarea la acest concurs, utilizatorii sunt de acord cu termenii si conditiile acestui regulament.

 

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscop complet 1-7 martie: prima săptămână de primăvară îți aduce lumea la picioare (11937 vizite)
 2. Meghan Markle și prințul Harry, noi dezvăluiri tulburătoare despre Familia Regală, în cel mai așteptat interviu al anului (6616 vizite)
 3. Horoscop complet 8-14 martie: zodiile strălucesc ieșind din „umbra” lui Mercur postretrograd (6111 vizite)
 4. Regretata Diana, cea mai frumoasă prințesă a tuturor timpurilor, potrivit oamenilor de știință (5175 vizite)
 5. Alexandra Dinu + Mircea Radu = LOVE. Detalii neștiute despre relația celor două vedete (4637 vizite)
 1. Sfaturi de care orice Scorpion trebuie să țină cont, dacă vrea să îi meargă bine în viață (nota 4.6)
 2. Diana Bianca: "Mama e mereu o prelungire a fiintei mele." (nota 4.5)
 3. Horoscop chinezesc 2021. Sfaturi pentru noroc la bani în anul Bivolului de Metal (nota 4.2)
 4. Vitamina B12 poate calma probleme cu tenul și pielea uscată? Ce spun specialiștii (nota 3.8)
 5. 4 trucuri ce te ajută să ai o piele cu aspect tânăr și luminos (nota 3.3)
 1. La ce detalii să te uiți atunci când vrei să îți cumperi o geacă de piele (0 comentarii)
 2. Te visezi scriitoare? Află „Cum se scrie un best seller” de la Monica Ramirez (0 comentarii)
 3. Frumusețe & tehnologie - cele mai noi tratamente pentru acasă (0 comentarii)
 4. Cum arată fiica lui Răzvan Simion în prezent. Ianca Simion s-a transformat într-o domnișoară de toată frumusețea (0 comentarii)
 5. Smiley dă tot din casă! A dezvăluit, în premieră, cele mai mari secrete din relația cu Gina Pistol (0 comentarii)

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!