Antioxidantii;1. enzimele si cenzimele le gasesti in peste,lapte,carne,verdeturi si fructe, 2. vitaminele in special A, in fructele si zarzavaturile de culoare portocalie ,galbena ,verde inchis si rosie , vit C o regasesti in ardei iute , citrice , kiwi,fragi, varza rosii ,spanac,.vit E o regasesti in uleiul de masline ,porumb, alune , nuci , avocado , germeni de grau ,etc3.in saruri minerale mai ales in seleniu,zincsi mangan.Zincul se afla in special in carne ,peste,cerealee integrale , in legume ..seleniul in peste,lapte,carnea de manzat ,legume,, porumb,orz, orez,mandarine , napi ,spanacetc.Manganul in cereale integrale , nuci , arahide ,castane , legume ,.castane .fructe de padure,cartofi,vin ,ceai ,avocdo,cafeaua ,ghimbirul,cuisoare ,alge de mare ,s.a Ti-am dat principalele surse in care cantitatile se gasesc in val importanta pt organism.Chiar daca ti-am raspuns dupa un an , posibil ca aceasta informatie sa intereseze si alte persoane plus slaba participare la raspuns a NInei .
Printre alimentele bogate in antioxidanti se numara rosiile, broccoli, stafidele, nucile, ciocolata neagra, afinele si ceapa. De asemenea, ceaiul alb si vinul rosu sunt surse importanta de antioxidanti.