Este de nerecunoscut! Cat s-a ingrasat aceasta vedeta!

Este de nerecunoscut! Cat s-a ingrasat aceasta vedeta!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Majoritatea vedetelor care au cunoscut celebritatea la varste extrem de fragede, au suferit la un moment dat cate un declin emotional. Povestea este de fiecare data aceeasi: satule pana peste cap de presiunea mediatica de care au avut parte inca din copilarie, staruri precum Macaulay Culkin, Lindsay Lohan, Amanda Bynes sau Britney Spears au decis sa-si inece amarul si suferinta in alcool sau droguri.

O alta actrita care se inscrie "cu succes" pe lista vedetelor coplesite de propria faima, este Mischa Barton. Actrita de 28 de ani a devenit celebra in urma cu 11 ani, gratie rolului sau din serialul "The O.C.". Atunci, Mischa avea doar 17 ani, era inalta si extrem de slaba. Ba chiar la un moment dat, din cauza siluetei sale extrem de subtiri, se zvonea ca era anorexica.

Acum, Mischa Barton este de nerecunoscut. Actrita s-a ingrasat destul de mult in ultima perioada, ea recunoscand ca in urma cu 7 ani a suferit un puternic declin emotional, care a impins-o spre dependenta de alcool si droguri. Pentru ca tabloidele americane o criticau non-stop pentru silueta ei extrem de firava, speculand de fiecare data ca Mischa ar suferi de anorexie, actrita a clacat si, precum colegii sai de breasla, si-a inecat amarul in bautura si stupefiante. Din cauza acestei dependente, ea s-a ingrasat enorm, fiind din nou pusa la zid de presa internationala de aceasta data, pentru silueta ei voluptoasa.

"Nu te poti bucura de acelasi corp si la 16 ani si la 25 de ani. Eu mereu am fost acuzata ca sunt prea slaba, ca as fi bolnava, apoi ca sunt prea grasa. Niciodata nu am putut sa multumesc pe nimeni prin felul in care aratam", a declarat Mischa Barton in urma cu un an.

Pentru ca era faimoasa si bogata, Barton a inceput sa petreaca tot mai mult timp alaturi de Nicole Richie si Lindsay Lohan (ambele luptandu-se la un moment dat cu dependenta de droguri), iar la scurt timp, a cazut prada depresiei.

In 2007, Mischa a fost arestata pentru ca a condus sub infleunta alcoolului. La putin timp dupa acest eveniment, presa a dezvaluit ca actrita a trecut pragul mai multor cabinete de psihiatrie si ca nu de putine ori, a fost nevoita sa se interneze in clinici de reabilitare. Punctul culminant a fost in anul 2008, cand Mischa a fost retinuta in spital timp de 72 de ore pentru ca reprezenta un pericol pentru ea insasi. Acest lucru nu a putut sa nu nasca ipoteze legate de o posibila tentative de sinucidere, desi Mischa sustine si in prezent ca niciodata nu i-a trecut prin cap posibilitatea de a-si lua viata. "Nu am vrut niciodata sa ma sinucid. Eram pur si simplu epuizata si depresiva", marturisea vedea in urma cu cativa ani.

Din fericire, in prezent, starea de sanatate a vedetei este mult mai buna, ea planuind deja sa se intoarca pe marile ecrane. Potrivit DailyMail, Mischa Barton se pregateste deja intens pentru noul sau rol si a inceput sa dea jos kilogramele in plus acumulate de-a lungul ultimilor ani. 

Tu ce parere ai despre felul in care arata Mischa Barton?

Articolul urmator
O viață cât 10, demnă de ecranizat! Totul despre viața unicei Elizabeth Taylor
O viață cât 10, demnă de ecranizat! Totul despre viața unicei Elizabeth Taylor
Ai stofa de vedeta?
Incepe quiz
Ai stofa de vedeta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.