Miranda Kerr in sanii goi la o sedinta foto!

Miranda Kerr in sanii goi la o sedinta foto!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Miranda Kerr a avut parte de un moment stanjenitor in timpul unui shooting. Dupa ce ani la rand si-a etalat decolteul in cele mai sexy creatii Victoria's Secret, supermodelul si-a dezvaluit accidental sanii la o sedinta foto din Miami. Vantul puternic a dezbracat-o practic de bluza neagra si larga pe care Miranda o purta la momentul respectiv.

Chiar daca obisnuieste sa pozeze in ipostaze cat mai provocatoare, Miranda s-a simtit stanjenita din cauza acestui mic incident.

Miranda Kerr a luat parte la aceasta sedinta foto pentru a promova noua sa linie de produse cosmetice organice, Kora Organics. Ea a dorit sa lanseze o astfel de gama, pentru ca nu a fost multumita de produsele organice, de ingrijire corporala, existente deja pe piata. Aceste cosmetice contin si secretul frumusetii Mirandei: fructul noni, pe care supermodelul il consuma de la varsta de 12 ani.

Miranda isi pune in valoare silueta purtand tinute care impresioneaza prin simplitate. In ultimul supermodelul a mizat pe lejeritatea stilului boho-chic, purtand fuste maxi, din materiale fluide si topuri cat mai simple. In locul gentilor din material textil, ea a adauga un plus de stil tinutei, purtand genti mari. Adopta si tu un asstfel de look, completandu-ti outfitul cu o geanta de calitate si o pereche de sandale cu talpa joasa.

Sandale -  175 lei

Geanta - 285 lei

Sursa Foto: Dailymail.co.uk 

Articolul urmator
Aura Urziceanu ar fi ajuns la azil! De ce boală ar suferi artista generației de aur
Aura Urziceanu ar fi ajuns la azil! De ce boală ar suferi artista generației de aur
Ce parere au barbatii despre sanii tai?
Incepe quiz
Ce parere au barbatii despre sanii tai?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.