Sunt identice si impart totul! Chiar si IUBITUL!

Sunt identice si impart totul! Chiar si IUBITUL!

Mihaela Dobre, redactor Divahair.ro

Doua surori gemene au ajuns vedete in Australia dupa ce au recunoscut ca fac sex cu acelasi barbat. Mai mult, ele au cheltuit peste 240.000 de dolari pe operatii estetice pentru a arata identic, dar care le-au distrus intr-un final chipurile. Cu toate acestea, ele se simt sexy si spun ca asa au vrut sa arate.

Anna si Lucy DeCinque

Anna si Lucy DeCinque, doua tinere de 28 de ani din Perth, au apelat la implanturi cu silicon, botox pentru buze, gene false si sprancene tatuate pentru a se sterge orice diferenta dintre ele, chiar daca s-au nascut gemene identice. Fetele au recunoscut ca au luat decizia de a-si mari bustul de la cupa B, la cupa D, inspirate de nimeni alta decat... Kim Kardashian, un adevarat etalon de frumusete pentru cele doua brunete. 

De la varste fragede, cele doua tinere nascute la doar 1 minut diferenta, sunt inseparabile. Ele au urmat cursurile aceleiasi scoli, s-au inscris impreuna la cursuri de beauty, au mers impreuna la facultate, iar acum, lucreaza in acelasi birou. Anna si Lucy seamana atat de mult, incat pana si apropiatilor le este greu sa le distinga. Singura care le cunoaste perfect si stie care dintre ele este Lucy si care este Anna, este bineinteles, mama lor. "Mama noastra reuseste sa ne distinga, spre deosebire de tatal nostru care mereu ne intreba: Tu cine esti?", au marturisit fetele. Singurul semn distinctiv care le deosebeste pe cele doua, sunt o alunita mica pe obrazul lui Lucy si o cicatrice aproape insesizabila pe fruntea Annei. 

Atunci cand ies in oras, mereu impreuna bineinteles, cele doua au grija sa se imbrace la fel, insa niciodata nu poarta aceleasi haine de mai multe ori. Ele se lauda ca barbatii le coplesesc cu cereri in casatorie si complimente, iar fetele mereu le intreaba de unde si-au cumparat hainele, de fiecare data mulate si cat mai provocatoare.   

Anna si Lucy

Fetele impart totul de la contul de Facebook, slujba, casa, masina, pana la haine, diete, tratamente de infrumusetere si mai nou chiar si... iubitul. Astfel ca daca pana de curand aveau iubiti separate, la randul lor frati, Anna si Lucy s-au decis acum ca iubesc acelasi barbat, Ben Byrne, un tanar electrician.

Anna si Lucy


"Impartim acelasi barbat. Suntem trei in relatie", a declarat Anna. "Nu este ciudat pentru noi. Suntem toti impreuna cand facem sex. Avem aceleasi gusturi, inclusiv la barbati", a completat Lucy. "Avem aceleasi gusturi. deci este perfect normal sa ne placa de acelasi barbat. Oricum stim ca mai toti tipii ar da orice sa aiba 2 iubite!", au marturisit cele doua.

Anna si Lucy DeCinque au reusit sa faca ocolul tabloidelor internationale datorita stilului lor de viata iesit din comun. Tu ce parere ai despre aceste surori gemene?

Sursa foto: Facebook, Women's Day

Articolul urmator
Anamaria Ferentz a revenit în România după 14 ani! Cum arată viața ei alături de iubitul cu șapte copii
Anamaria Ferentz a revenit în România după 14 ani! Cum arată viața ei alături de iubitul cu șapte copii
Ce ar schimba iubitul tau la tine?
Incepe quiz
Ce ar schimba iubitul tau la tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.1 (10)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.