Nu Skin

500 de copii și adolescenți au realizat tricolorul la evenimentul de Kendama organizat de Plaza România și de Diverta

Redactor Divahair.ro

Pe 10 iunie, Plaza România și Diverta au provocat iubitorii jocului japonez la o nouă întrecere Kendama. Peste 600 de copii și adolescenți (vârstele participanților au variat de la cinci la 17 ani) s-au înscris și au participat la competiția jurizată de CRBL.

Înaintea competitiției propriu-zise, aproape 500 de copii și tineri, îmbrăcați în tricouri roșii, galbene și albastre inscripționate cu mesajul „Kendama Addicted”, au format tricolorul în apropierea mall-ului, tricolor ce a fost filmat cu ajutorul unei drone.

tricolor plaza kendama

Câștigătorii locului I de la ambele categorii ale competiției au obținut drept premii excursii la celebrul parc tematic Portaventura Park, Spania, unde se vor putea bucura de trei zile de neuitat împreună cu părinții.

Acest eveniment este organizat după ce românii și-au demonstrat pasiunea pentru jocul japonez la concursul Kendama  ce a avut loc pe 13 mai la Plaza România, concurs care, cu 659 de participanți, a devenit cel mai mare din Europa și al doilea din lume după acela din Singapore.

Despre Plaza România

Plaza România, centru comercial lansat de Grupul Anchor în 2005, reprezintă o parte integrantă a comunității rezidențiale. În ultimii doi ani, Plaza România a trecut printr-un amplu proces de renovare și modernizare cu scopul de a revitaliza look-ul și funcționalitatea mall-ului, în linie cu tendințele actuale, cu nevoile comunității, menținând, în același timp, standarde ridicate în produsele și serviciile oferite clienților. În urma renovărilor, centrul comercial beneficiază de o nouă intrare de pe Bulevardul Timișoara, un interior mai luminos, elemente și tipare liniare, o zonă de food court extinsă, terase exterioare și noi spații verzi. Tot ca urmare a renovărilor, compania a realizat prima conversie a unei zone de retail într-un spațiu de birouri, lansând Plaza România Offices cu Mega Image ca principal chiriaș. Suprafața de închiriat este acum de de 38.000 de metri pătrați dedicați zonei comerciale și 10.600 de metri pătrați dedicați spațiilor de birouri.  

Despre Diverta:

Înființat în 1999, Diverta este principalul retailer integrat în domeniul cărții, papetăriei și jucăriilor. Cu o rețea de 27 de magazine în toată țara, Diverta oferă un mix complet de produse, menit să asigure cumpărătorului întreaga gamă de divertisment și dezvoltare personală pentru toata familia: peste 30.000 de titluri de carte, o gamă variată de articole școlare și office, cele mai căutate brand-uri de jucării și cele mai inedite idei de cadouri și soluții de ambalare. Sub sloganul ”mereu ceva nou”, Diverta oferă publicului peste 50.000 de idei de cadouri

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta