Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Aceste bijuterii sunt simbolul iubirii: fă-i-le cadou iubitei de Sfântul Valentin!

Miercuri, 08.02.2017
de Andreea Baluteanu

Ziua Sfântului Valentin e la „o bătaie de inimă” distanţă, iar îndrăgostiţii din toată lumea depun eforturi pentru a se asigura că vor oferi perechii lor cele mai frumoase cadouri, care să le exprime aşa cum trebuie sentimentele.

Noi îţi punem capăt îndoielilor şi îţi prezentăm o selecţie de bijuterii superbe, care reprezintă cum nu se poate mai tandru simbolul iubirii. Arată-i cât de tare o iubeşti dăruindu-i una dintre minunile de mai jos!

Accent Bijuterii îţi pune la dispoziţiile simbolurile dragostei

O incursiune în lumea fabuloasă a bijuteriilor de pe Accent Bijuterii te va aduce mai aproape de cadoul mult visat de perechea ta. Inele care împodobesc cele mai delicate degete, pandantive care pecetluiesc iubirea şi brăţări pline de semnificaţii: nu există bijuterie care să nu fie atinsă de bagheta iubirii în luna februarie!

mana cu ineş

Noi te sfătuim să nu ţii cont doar de design, ci să iei în calcul şi semnificaţiile mai profunde ale bijuteriei pe care urmează să o faci cadou. Sunt pietre care au fost asociate din cele mai vechi timpuri cu iubirea, iar alegerea lor va demonstra din plin cât de tare te-a preocupat gândul de a o face fericită.

Strămoşii noştri au descoperit energia feminină şi vibraţia dragostei reflectate de cuarţul roz. În plus, culoarea simbolizează puritatea sentimentului iubirii, un aspect pe care ea îl va aprecia cu siguranţă!

Un pandantiv cu cuarţ roz, realizat manual din argint, îi va împodobi lănţişorul preferat şi îi va aminti mereu cât de tare o iubeşti.

Cerceii cu piatră de cuarţ roz ovală şi finisare caboşon se vor potrivi cu toate rochiile ei elegante, dar şi cu ţinutele casual în care se simte atât de bine. Îi va adora!

Ce bijuterie poate să exprime mai frumos iubirea decât un inel decorat cu o piatră cuarţ roz? Diafanul nuanţei inocente este contrazis artistic de veriga masivă, de tăişul rectangular şi de cele patru gheare înalte care cuprind piatra inelului. Adevăratele fashioniste nu se vor mai despărţi de această bijuterie!

pandantiv cu cuart roz cercvei cu cuart roz inel cu cuart roz

Pandantiv din argint cu piatră de cuarț roz – 125,10 lei, redus de la 139 de lei

Cercei din argint cu piatră de cuarț roz – 79 de lei, reduşi la 71,10 lei

Inel din argint cu piatră de cuarț roz – 219 lei, redus la 197,10 lei

Aşa cum cele mai frumoase jurăminte de dragoste sunt schimbate sub razele protectoare ale astrului nopţii, şi bijuteriile decorate cu piatra lunii reprezintă un cadou minunat de Sfântul Valentin. Din cele mai vechi timpuri, piatra lunii a fost considerată un dar plin de semnificaţii pentru îndrăgostiţii, care îi putea aduce pe iubiţii despărţiţi împreună, simbol al dragostei şi al pasiunii!

Celebrează aceste profunde interpretări ale pietrei lunii alegând să îi oferi cadou perechii tale o brăţară din argint, decorată cu elemente de inspiraţie vegetală şi lucirile palide ale pietrei lunii. Se va simţi mândră să expună o asemenea minunăţie la încheietură!

Cu o frumuseţe care transcede generaţiile, ametistul a fost considerat din Antichitate piatra lunii februarie, devenind chiar simbolul Sfântului Valentin şi al iubirii adevărate, credincioase. Oferindu-i un inel de argint decorat cu o piatră ametist, îi vei spune „te iubesc” nu doar prin cuvinte, ci şi prin gesturi. Nuanţele regale de violet îi vor transmite că este suverana inimii tale!

bratara piatra lunii inel cu ametist

Brățară din argint cu piatra lunii – 690 de lei, redusă la 621 de lei

Inel din argint cu ametist – 139 de lei, redus la 125,10 lei

Coralul roşu atrage iubirea, prosperitatea, pasiunea şi bucuria în viaţa posesorului său, exact ceea ce ne dorim şi noi să poposească în existenţa persoanei dragi. Fă-o să se simtă precum o prinţesă împodobindu-i încheietura cu o superbă brăţară din argint, decorată cu două şiraguri de coral roşu tăiat în formă ovală. O asemenea bijuterie sofisticată îi va accesoriza cu onoare orice ţinută!

Brățară din argint cu coral roșu – 580 de lei, redusă la 522 de lei

Nu doar pietrele îţi deapănă iubirea, ci şi formele. Fă-i cadou simbolurile nepieritoare ale dragostei şi nu se va mai îndoi niciodată că eşti sufletul ei pereche!

Fără îndoială, dulcea şi pasionala limbă spaniolă este idiomul iubirii, iar un pandantiv dublu, care spune tare şi răspicat „tuyo” (n. red. - al tău), se numără printre cele mai frumoase dovezi de dragoste. Realizat din argint, în formă de inimă, este una dintre bijuteriile care nu vor da greş de Sfântul Valentin.

Garderoba ei este mai degrabă minimalistă, cu inserţii moderne, iar pandantivul cu mesaj de mai sus nu s-ar potrivi în interiorul ei? Avem o propunere care o va cuceri: o bijuterie grijuliu lucrată, din argint, cu forme diafane, avangardiste şi un design-inimă perfect pentru Sfântul Valentin. Pe noi ne-a convins!

pandantiv inima pandanziv imim,a

Pandantiv dublu din argint – Inimă – 90 de lei, redus la 81 de lei

Pandantiv din argint – 189 de lei, redus la 170,10 lei

Sideful alb (mother of pearl) imprima inocenţă şi puritate oricărei bijuterii, câteva dintre epitetele care ne-am dori să sublinieze şi povestea noastră de dragoste. Asociat cu forme jucăuşe de inimă, sideful decorează o pereche de cercei care vor transforma, în tandem cu iubirea ta, Ziua Sfântului Valentin în sărbătoarea ei preferată.

La sfârşit, îţi lansăm o provocare: Sfântul Valentin este momentul cel mai potrivit pentru a-i spune că visezi să îţi fie mereu alături! Dacă te-ai hotărât ca de 14 februarie să îi ceri mâna, noi avem cea mai frumoasă propunere pentru tine: un inel de logodnă realizat din aur alb şi decorat cu diamante naturale! Pentru că e un moment atât de important, calitatea nu poate fi trecută cu vederea: o vrei pentru totdeauna, deci bijuteria pe care i-o oferi trebuie să fie specială. Noi am alege aur alb de 18 karate şi un design fabulos: tăietură princess cu patru diamante rectangulare în centru, înconjurate de o verigă festivă cu încă 10 diamante. Ea merită tot ce e mai bun!

cercei inima inel de logodna

Cercei din argint cu sidef alb- mother of pearl – 74 de lei, reduşi la 66,60 de lei

Inel de logodnă din aur cu diamante naturale – 1.395 de lei

Accent Bijuterii îţi oferă şi alte piese excepţionale, numai bune de făcut cadou de Ziua Sfântului Valentin! Profită de reducerile sărbătoreşti şi arată-i cât de mult o iubeşti!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!