Adio mascara! Salutare Extensii Gene!

Adio mascara! Salutare Extensii Gene!

Redactor Divahair.ro

Nicio mascara din lumea aceasta nu va face minuni, precum auzi în reclame: "Gene care ating stelele". Să fim realiști!

Oricât de hiperbolizată este metafora, concret vorbind, dacă Dumnezeu nu te-a înzestrat cu niște gene naturale dese și lungi, nicio mascara din lume nu va fi destul de eficientă.

Pentru a elimina acest complex, Extensiile de Gene Fir cu Fir, 2D și 3D, apar în scena ca fiind, cu adevărat, soluția ideală!

Pe lângă efectul plin de magie pe care îl conferă privirii, rezistă foarte bine la apă și la soare, nu incomodează absolut deloc și nu afectează  vederea.

Sunt extrem de naturale, mulându-se perfect pe genele tale. Oricine te va vedea cu noua achiție, nici nu va banui că ai recurs la un mic artificiu de beauty.

Vei putea spune odată pentru totdeauna ADIO mascarei! Pe lângă timpul economisit, vei arăta fabulos în orice moment! Te vei trezi  arătând precum o divă, fara nici cel mai mic efort, și vei putea spune cu lejeritate: "I woke up like this!".

extensii gene

 Sună minunat, nu-i așa?

Cu siguranță ai o mie de întrebări cu privire la această tehnică minune! Pentru a răspunde tuturor curiozităților, îi avem alături, pe specialiștii de la Saloanele Magic!

Pe aceștia îi gasiti în 12 locații din București și vă pun la dispoziție numeroase servicii profesionale de frumusețe, la prețuri accesibile.

Când vorbim de prețuri accesibile, ne referim și la această procedură, care, de regulă, este destul de costisitoare.

Atât aplicarea Extensiilor de Gene Fir cu Fir, cât și întreținerea lor, au prețul de 150 lei. În cazul acestei tehnici, pe o geană se aplică un singur fir, efectul fiind unul cât se poate de natural.

extensie gene extensie gene

Extensiile de gene 2D si 3D au prețul de 180 lei, iar efectul  de volum va fi dublat , respectiv triplat, deoarece în cazul acestora, se vor aplica 2, respectiv 3 gene pe un fir natural.

extensie gene extensie gene

Înainte de aplicarea lor, vei stabili împreună cu stilistul de gene ce efect ai vrea să obții: unul natural, sau unul ușor dramatic. Îți recomandăm să asculți și sfatul cosmeticienei, deoarece nu neapărat genele acelea deosebit de bogate, lungi și curbate rezonează cu fizionomia ta.

Dupa ce pui la punct toate detaliile, urmează aplicarea lor, care durează două ore, timp în care poți să tragi un pui de somn și să te trezești arătând desprinsă de pe covorul roșu!

Cum se aplica?
Mai întai, se curăță genele cu o soluție specială (care nu conține ulei).
Dupa această pregătire, extensiile se lipesc fir cu fir de genele naturale, cu ajutorul unui adeziv special, la circa 1 mm distanță de pleoapă, pentru a evita apariția iritațiilor sau a altor reacții alergice.

Aceste extensii nu împiedică creșterea celor naturale și se mulează foarte bine pe acestea, rezultatul final fiind unul cât se poate de natural. Durata lor de viață este precum cea a firelor de păr, astfel, acestea vor cădea simultan cu cele naturale.
Din acest motiv, este necesar un retuș o data la 4 săptămâni.

Cu siguranță iți dorești să le ai pentru cât mai mult timp, așadar, aceste sfaturi de îngrijire iți vor fi de mare folos:
• În primele 2-3 zile de la aplicare, nu iți uda extensiile, evită sauna și nu le expune ultravioletelor (solar);
• Evita să iți ștergi sau să îți freci ochii!
• Evită produsele pe bază de ulei (demachiante, cremă, ulei, mascara)!
• Dacă folosești mascara, evit-o pe cea care conține uleiuri si aplic-o de la mijlocul genelor în sus!
• Evită aparatul de întors genele! Riști să le rupi!
• Folosește demachiant pe bază de apa!

4 mituri false despre Extensiile de Gene:

Haideți să desființăm împreună cele mai comune 4 mituri ce vizează această tehnică:

Mitul 1 - Genele tale naturale vor cădea!

Mai întâi de toate, să lămurim un lucru: genele tale cad în mod natural. Tu nu realizezi de fiecare dată acest lucru, pentru că sunt micuțe și subțiri, dar genele noastre, precum părul din cap, cad la aproximativ 4-6 săptămâni.

Mitul 2 - Aplicarea lor este dureroasă!

Aplicarea genelor este atât de relaxantă, încât îți garantează un pui de somn.

Mitul 3 - După înlăturarea lor, genele tale naturale vor crește mai subțiri și mai scurte!

Dupa înlăturarea lor, multe persoane văd genele lor naturale mai micuțe și mai fine, dar te asigurăm că este doar un aspect psihologic: după ce te-ai obișnuit să ai gene lungi și dese, e normal ca atunci când le înlături, diferența să fie foarte mare.

Mitul 4 - Trebuie să faci pauze

Ce este minunat la această procedură? Pauzele nu sunt necesare, și, astfel, te poti bucura de un look magic permanent! Genele tale naturale nu vor baga de seamă ca au extensii aplicate!

Prin urmare, dacă te hotărăști și dorești să ai gene magice, cu "super-puteri", îți recomandăm să faci o vizită celui mai apropiat Salon Magic sau te poți programa direct, contactându-i telefonic, pe numărul scurt: *3000!

Lash Artiștii lor te vor face să arăți minunat, cu o simplă "atingere de baghetă"!

Stapanesti cu adevarat arta de a flirta?
Incepe quiz
Stapanesti cu adevarat arta de a flirta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.