Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Ai grijă de sănătatea ta cu o nouă generație de absorbante: Lady Anion!

Alexa Galgau

Atunci când suntem la menstruație, trebuie să avem o igienă intimă mai riguroasă, pentru că organismul nostru este mai sensibil și mai predispus la infecții. Pentru că absorbantele moderne mențin sănătatea aparatului genital, alegerea unui produs de calitate este esențială, astfel încât să reducem la minimum disconfortul în acea perioadă delicată a lunii.

Absorbantele Lady Anion de la Anion Care reprezintă o nouă generație de absorbante care ne demonstrează că tehnologia modernă ne poate face viața mult mai plăcută. Datorită emisiilor de anioni (ioni cu sarcină electrică negativă) și infraroșii, este prevenită înmulțirea bacteriilor și formarea mirosurilor neplăcute.

O nouă generație de absorbante: Lady Anion

Absorbantele Lady Anion sunt o adevărată revelație pentru femeile care s-au săturat să se confrunte cu iritații în zona intimă în timpul menstruației. Spre deosebire de celelalte produse de pe piață, ele sunt alcătuite din bumbac steril și bandă de turmalină cu emisii de anioni și infraroșii și nu conțin deloc plastic. În vreme ce materialele sintetice din absorbantele obișnuite cresc riscul de a face infecții și iritații, din cauză că pielea este mult mai sensibilă în timpul menstruației, Lady Anion nu doar că se diferențiază de acestea prin confortul incomparabil pe care îl oferă, dar și previn afecțiunile genitale (inflamații și infecții vaginale, infecții urinare etc.).

Dacă până acum ai văzut în reclame absorbante cu două sau trei straturi protectoare, te va încânta să afli că noua generație de absorbante conține nu mai puțin de opt astfel de straturi, toate gândite să protejeze zona intimă și să ofere confort. Bumbacul din stratul superior este cel care protejează pielea sensibilă, iar banda cu turmalină te scapă de mirosurile neplăcute care se creează în mod normal la menstruație. Absorbantele Lady Anion rămân mereu uscate datorită gelului polimer, iar materialul de bază impermeabil face ca mult temutele scurgeri să fie imposibile, însă fără a „sufoca” pielea, care poate să se aerisească. Astfel, din cauza mediului steril și uscat, bacteriile nu au cum să se înmulțească și să provoace infecții.

Fiecare detaliu al alcătuirii și ambalării acestor absorbante a fost gândit minuțios, astfel că fiecare absorbant este pus într-un ambalaj închis ermetic, iar adezivul folosit pentru a lipi straturile protectoare este unul non-toxic. Toate aceste eforturi au dus și la obținerea certificării EcoTex, eliberată de institutul Hohenstein.

Există o gamă largă de produse Lady Anion pe care le poți folosi pentru a scăpa de micile „chinuri” cu care orice femeie se confruntă:

Pantiliner: absorbantele de zi pot face diferența atunci când vine vorba de sănătatea aparatului genital, iar cele de la Lady Anion sunt perfecte în acest sens, deoarece sunt create din bumbac steril. Ele elimină umezeala, iar emisia de anioni previne înmulțirea bacteriilor. Tocmai de aceea aceste absorbante de zi sunt recomandate tuturor tinerelor și femeilor care doresc să se ferească de bolile genitale și cele ale aparatului urinar, care se vindecă atât de greu odată declanșate.

Dayuse: absorbantele Dayuse sunt ideale pentru primele zile ale menstruației, fiind recomandate femeilor care au un flux normal, nu și celor care au flux abundent, deoarece au o putere de absorbție medie. Emisiile de anioni, turmalină și infraroșii elimină complet mirosurile neplăcute, iar senzația plăcută pe care o oferă bumbacul când intră în contact cu pielea te va face să uiți că ești la menstruație. 

Maxiuse: pentru femeile care se confruntă cu o menstruație abundentă, salvarea ia forma absorbantelor Lady Anion Maxiuse, care au o putere de absorbție mult mai mare. Acestea sunt recomandate atât femeilor care se află în perioada de premenopauză, cât și celor cu fibrom uterin.

SportPad: femeile foarte active care au născut și care se confruntă cu diverse afecțiuni ale tractului urinar pot folosi absorbantele SportPad pentru a-și putea continua stilul de viață sănătos, fără a se confrunta cu episoade jenante din cauza incontinenței urinare.

Nightuse: există absorbante Lady Anion și pentru noapte, când fluxul menstrual este mai puternic. Faptul că sunt create din materiale naturale, sterile, previne iritațiile și inflamațiile care se creează mai ales pe timpul nopții, când nu poți schimba absorbantul la fel de des ca în timpul zilei.

Dayliner: această linie de absorbante Lady Anion a fost creată special pentru ultimele zile ale menstruației, când fluxul este mai slab. Femeile cu flux menstrual ușor le pot folosi pe toată perioada menstruației.

Absorbantele Lady Anion sunt gândite astfel încât să îți facă viața mai ușoară, din dragoste pentru femei și pentru sănătate! 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!