Brico Depôt readuce bucuria proiectelor personale

Redactor Divahair.ro

Cu pași repezi ne îndreptăm spre finalul verii și deși gândul ne zboară încă spre vacanță, proiectele pentru amenajările interioare nu trebuie să intre “on hold”.

Redescoperă plăcerea de a decora cu produsele din noul catalog Brico Depôt,  care aduc în prim-plan prețuri mici și soluții inovatoare pentru planurile tale: materiale de construcții, echipamente de încălzire, mobilier de baie.

Meseriașii recomandă noul catalog Brico Depôt

Disponibil începând cu 29 iulie, în noul catalog Brico Depôt descoperi centrala pe gaz cu condensare Ciao Green CSI 25 KW. Dotată cu display digital, protecție anti-îngheț pentru iernile grele și mai ales, cu sistem autoreglare ambientală, centrala este perfectă pentru cei care își doresc mai mult confort acasă.

catalog brico depot

Folosește Placa Gips Carton NIDA 9.5 mm indiferent dacă te pregătești să renovezi sau să pornești un proiect nou. Împreună cu vata de rocă GEO, placa gips carton poate izola complet fonic o cameră sau poate face din spațiul amenajat un loc extrem de intim.
Finalizează proiectul în timp util și bucură-te de prețuri avantajoase, pentru orice buget.

glet

Creează cel mai bun mix cu betoniera de 155 L, cu o putere de 1000 W și coroană de fontă, în care ai adăugat un ciment de calitate: Cemron sau Multibat. Montează acoperișul cu țigla metalică Superco și folosește cu încredere Polistirenul EPS 70 ignifugat, care are o conductivitate termică de 0,039 W/MK și căminul tău va beneficia de durabilitate, izolare perfectă și rezistență în timp.

tigla metalica

Totodată, pentru amenajări interioare care imprimă o atmosferă călduroasă și primitoare găsești în această perioadă în magazinele Brico Depôt o gamă variată de parchet din diferite esențe de lemn. Completează decorul cu faianța Larisa sau Troya și gresie coordonată și îmbini armonios stilul vintage cu cel modern.

Recomandarea specialiștilor pentru băi cu personalitate: mobilierul Imandra, soluția complet modulară, disponibil în culori și dimensiuni variate, care reorganizează optim configurația chiar și a celor mai mici spații. #IncepeCevaNou!

moblier baie

Aviz profesioniștilor, dar și amatorilor, noul catalog Brico Depôt readuce bucuria proiectelor personale.

Și nu uita, descoperă noul catalog Brico Depôt și în varianta online pe site-ul www.bricodepot.ro sau descărcând aplicația BRICODEPOT.
Cumpără cu încredere produsele dorite alegând creditul Euroline și beneficiază de promoția ”2 ani fără dobândă” pentru cumpărăturile în valoare de maxim 3000 de lei.

Despre Brico Depôt

Brico Depôt este parte a Kingfisher plc, grupul de retail home improvement, cu peste 1200 de magazine în 10 țări din Europa. Pentru mai multe informații: http://www.kingfisher.com/, http://www.bricodepot.ro și pe pagina de Facebook Brico Depôt Romania.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.