Nu Skin

Câștigă un weekend în doi la Barcelona și multe alte surprize oferite de Roca

Redactor Divahair.ro

Roca aniversează anul acesta centenarul companiei și în România și marchează astfel un parcurs incredibil în domeniul producției de obiecte sanitare și mobilier de baie. Compania spaniolă își propune să sărbătorească această ocazie specială cu doi câștigători norocoși din România, acolo unde a început întreaga istorie Roca: în Barcelona.

În plus, alte 100 de persoane pot câștiga premii semnificative cu ocazia centenarului companiei.

Fix acum 100 de ani, familia Roca începea construcția primei sale fabrici, în Gavà, lângă Barcelona. Nici nu bănuiau la acea vreme că aveau să devină lideri mondiali în producția obiectelor sanitare. În prezent, produsele Roca sunt prezente în băile familiilor din 170 de țări de pe cinci continente, făcându-le diminețile mai ușoare. 

 barcelona

Cu ocazia centenarului, Roca oferă românilor șansa de a câștiga premii extraordinare și de a se bucura de cultura de unde a pornit povestea Roca. Cu răspunsurile corecte la doar patru întrebări pe website-ul Roca, puteți intra în selecția finală pentru Marele Premiu: un weekend pentru două persoane la Barcelona și două bilete la un meci al îndrăgitei echipe de fotbal FC Barcelona, în perioada 1-31 octombrie. De asemenea, alte 100 de premii - 3 robinete Atlas care folosesc tehnologia inovatoare „Cold Start” (o tehnologie care garantează economie de apă și energie), 7 seturi de duș Sensum, 45 de tricouri și 45 de șepci - pot fi câștigate.

City-breakul pentru două persoane include bilete de avion, cazare pentru două nopți la un hotel de patru stele, în cameră dublă cu mic-dejun inclus, transport de la hotel la aeroport și asigurare de călătorie. Pe lângă toate acestea, bucuria de a fi în Barcelona va fi desăvârșită de o experiență cu totul specială: vizionarea unui meci de fotbal al celebrei echipe FC Barcelona pe legendarul stadion Camp Nou!

Competiția se desfășoară în perioada 7 iunie-31 iulie 2017. Numele câștigătorilor vor fi extrase în prezența unui notar pe 1 august și comunicate ulterior pe website, pe 3 august.

Ce poți face în Barcelona

Barcelona, capitala Cataloniei, este un creuzet cosmopolit de culturi, care atrage vizitatori, talente, investiții, inovații tehnologice și avangardă culturală. Este cunoscut ca un oraș dinamic, cu situri UNESCO, cu parcuri și zone de recreere spectaculoase. Aici s-a născut flamenco, aici puteți găsi restaurante faimoase pentru fructe de mare și vinuri spaniole rafinate.

Fie că admirați arhitectura catedralei Sagrada Familia, că vă bucurați la apus de un pahar cu vin pe plaja Barceloneta sau că vă treziți dimineața devreme pentru a prinde ce e mai bun în faimoasa piață de vintage Mercat dels Encants, cu siguranță vă veți simți grozav în acest oraș minunat!

Puteți intra în competiție AICI.

 competitie roca

Despre Roca

Roca este o companie dedicată proiectării, producției și comercializării de obiecte sanitare, mobilier de baie, gresie și faianță din ceramică ce pot fi utilizate în arhitectură, construcții și în designul de interior. Originile companiei datează din 1917, când familia Roca a început construcția primei fabrici din Gavà (Barcelona). La 100 de ani de la întemeiere, compania are 22.600 de angajaţi și 78 de fabrici, fiind prezentă în peste 170 de țări de pe cinci continente.

www.roca.com

www.ro.roca.com

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta