Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Ce trebuie să garanteze husele galaxy s6 edge + ?

Vineri, 10.03.2017
de Diva Hair

Cu siguranță, majoritatea persoanelor din ziua de azi dețin cel puțin un smartphone. Ei bine, este un lucru bine cunoscut că aceste telefoane de o inteligență dovedită necesită și o îngrijire minuțioasă în comparație cu telefoanele din trecut.

Dacă odinioară telefonul era scăpat și intra des în contact cu suprafețe dure sau rigide, nu apăreau efecte foarte mari asupra acestuia. În prezent însă, smartphone-ul este extrem de sensibil, mai ales pentru că un display crăpat va împiedica proprietarul telefonului să îl utilizeze în parametri optimi sau să beneficieze de toate funcțiile de care acesta dispune.

Cum protejezi un model de telefon precum este Samsung Galaxy S6 edge + ?

Ei bine, o persoană care deține acest tip de telefon va ști cu siguranță că dimensiunile acestuia sunt mult mai mari decât în cazul unui alt tip de Samsung mai vechi. Din acest motiv, specialiștii în accesorii pentru modele de telefonie mobilă, așa cum sunt cei de la stifler.ro, recomandă cu încredere alegerea unei huse originale galaxy s6 edge +, care să se potrivească și să se muleze perfect pe mărimea smartphone-ului.

huse samsung

Care este avantajul unei huse originale? Diferența dintre un model de husă fake și una originală este în primul rând materialul din care acestea sunt realizate, care la rândul său determină gradul de protecție asigurat telefonului respectiv. O husă dintr-un material slab se va lărgi imediat și la primul impact nu va proteja nici ecranul cu touchscreen al smartphone-ului, nici lateralele acestuia (carcasa propriu-zisă).

Care sunt avantajele oferite de huse galaxy s6 edge + utilizatorilor?

Atunci când se dorește a fi achiziționată o husă pentru acel model de Samsung Galaxy s6 edge +, în primul rând utilizatorul ia în calcul gradul de protecție asigurat de aceasta. Specialiștii în accesorii mobile de la Stifler cuprind în cadrul site-ului lor (stifler.ro) numeroase modele de huse ce asigură, în mod optim, un grad de protecție ridicat.

Bineînțeles, atunci când ne referim la gradul de protecție, trebuie să luăm în calcul și acest aspect în ceea ce privește ecranul sensibil al smartphone-ului. Deși o husă asigură evitarea cu succes a efectelor privind impactul cu suprafețe solide, ecranul poate dezvolta o sensibilitate crescută și la cea mai mică lovitură se va crăpa. O soluție în astfel de situații este acel model de husă de tip 360, care include și o folie de protecție a ecranului. Aceasta este extrem de utilă în special în cazurile în care telefonul interacționează cu lichide, evitându-se astfel riscul de a se defecta.

stiffler

De asemenea, un alt aspect important, pe care utilizatorii unui astfel de telefon Samsung Galaxy S6 Edge + îl au în vedere, este faptul că neatenția privind protejarea telefonului nu este asigurată de clauzele specificate în majoritatea certificatelor de garanție a telefoanelor achiziționate. Din acest motiv, husele de tipul celor portofel asigură o protecție mult mai eficientă a întregului telefon din toate punctele de vedere.

Cu siguranță trebuie menționat că o husă potrivită va fi aceea care îndeplinește toate cerințele din punctul de vedere al protejării oferite dispozitivului, dar se bucură și de un design pe placul utilizatorului.

În cazul în care se dorește achiziționarea unei huse galaxy s6 edge +, echipa stifler.ro pune la dispoziția celor interesați numeroase modele încântătoare pe site-ul său, care vin însoțite și de un certificat de garanție.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate

  Ai nevoide de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!