Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Cum să călătoreşti fără griji de sărbători

Redactor Andreea Baluteanu

Nu mai e mult şi sărbătorile vor poposi în viaţa noastră! Este momentul să petrecem clipe minunate, în compania familiei şi a prietenilor, încălzindu-ne cu dragostea lor şi recuperând timpul pierdut prin amintirile şi poveştile depănate la gura sobei.

Până să ajungi să îi îmbrăţişezi pe cei dragi, trebuie să te deplasezi către ei! Călătoriile de sărbători pot fi un prilej de relaxare, dar drumul se dovedeşte uneori o sursă de disconfort, mai ales pentru persoanele sensibile. Noi am descoperit soluţia care îi va ajutape cei care suferă de rău de maşină şi de avion să se bucure de farmecul călătoriilor către cei dragi!

Călătorii plăcute, fără pic de griji de sărbători!

Chiar dacă drumul cu maşina sau cu avionul nu este chiar un simbol al luxului şi al relaxării (în afara cazului în care te deplasezi cu un zbor particular), veselia şi atmosfera caldă de familie îl va transforma într-o călătorie de vis! E simplu să faci orele să treacă: ascultă şi cântă colinde, provoacă-i pe colegii tăi de drum la diverse joculeţe („cine a luat cele mai tari cadouri” sau „ce vor spune gazdele noastre atunci când vor vedea ce le-am cumpărat”) sau pur şi simplu deapănă amintiri din vremuri de demult. Vei vedea cum febra anticipării va fi domolită, iar entuziasmul lui „trăieşte clipa” îţi va transforma călătoria de sărbători!

Vacanţele sunt oaza de lumină din viaţa noastră agitată, ultraocupată, dar, dacă suferi de rău de mişcare, drumurile nu se vor dovedi la fel de plăcute precum scenariul de mai sus. Dintr-odată, călătoria de sărbători cu maşina sau cu avionul devine o adevărată sursă de disconfort, în care greaţa şi stările de vomă îşi fac de cap cu organismul tău. Starea de rău fizic este completată de tensiunea opririlor dese şi de iritabilitatea care creşte nu numai înăuntrul tău, dar şi printre colegii de călătorie!

În ciuda unor opinii populare, răul de mişcare este o afecţiune reală, cauzată de stimularea excesivă a receptorilor de echilibru din urechea internă, care are loc în timpul deplasării cu maşina sau al zborului cu avionul. Organismul răspunde prin stări de greaţă şi vomă, răzvrătindu-se împotriva stresului la care este supus.

De acum înainte, poţi spune „adio” acestui tablou de coşmar, deoarece ai la dispoziţie Emetix. Făcând parte din categoria antiemeticelor (medicamente folosite în tratamentul stărilor de vomă), Emetix ameliorează starea şi episoadele de vărsături cauzate de răul de mişcare, pentru ca tu să te bucuri de o călătorie plăcută de sărbători.

Mai mult, Emetix este o combinaţie de ingrediente naturale, benefice organismului său. Comprimatele au la bază extracte de ghimbir, recomandat nu doar pe post de condiment, ci şi ca tonic digestiv, accelerând propulsia conţinutului gastric spre intestine, una dintre principalele cauze ale stărilor de vomă din timpul călătoriilor. În plus, acest aliat al sănătăţii noastre are şi efect antiemetic, reducând senzaţia de greaţă.

Acţiunea ghimbirului este completată de cea a vitaminei B6, cu efect asupra sistemului nervos, care, la rândul ei, îţi va alina supărătoarea senzaţie de greaţă.

Mai avem câteva veşti bune! Emetix nu interacţionează cu alcoolul, ceea ce înseamnă că poţi accepta paharul de lichior de ouă cu care gazdele tale te îmbie la sosirea la destinaţie sau te poţi relaxa cu un strop de vin odată ajunsă la hotel.

Dacă îţi mai pui încă întrebări, află că eficacitatea Emetix a fost demonstrată prin studii clinice, fiind comparabilă cu cea a antiemeticelor de sinteză (de exemplu, metoclopramid), prevenind şi ţinând sub control senzaţia de greaţă şi vomă, dar fără efecte adverse.

Se recomandă însă consultarea medicului, înainte de a administrarea Emetix, dacă eşti însărcinată. De asemenea, nu este recomandată utilizarea sa în cazul persoanelor care suferă de litiază biliară.

Consultă cu atenţie prospectul Emetix înainte de administrare! De acum încolo, nu mai trebuie să îţi faci nicio grijă atunci când călătoreşti de sărbători. Vei ajunge la destinaţie cu cea mai bună stare!

Emetix este disponibil aici!

Surse foto: pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!