Descopera ciocolata Anidor

Redactor Divahair.ro

Pentru gusturi rafinate si momente de neuitat, a fost creata ciocolata Andior, un deliciu care sa iti ofere clipe de ciocolata, pe  care  sa le traiesti cu intensitate, cu fior, cu tot sufletul.

Sofisticata, onctuoasa si ametitor de buna, ciocolata Anidor te invita sa traiesti cele mai delicioase clipe, savurand un adevarat triumf al gustului.

Gustul special al Anidor este dat de continutul foarte mare de cacao, intre 70-80% in functie de sortiment.

Euphoie a la menthe... ai vrea ceva aparte, dar care sa te si racoreasca? E simplu: incearca aroma euforica a ciocolatei Anidor cu menta. O sa descoperi ceva mai mult decat racoritor...

Pret recomandat 4 ron

Exotismes d'Oranges Portocalii nu cresc oriunde in lume. Au nevoie de zile cu soare, aer curat si nopti lungi cu cerul plin de stele. Nu e deloc greu sa-ti imaginezi un astfel de loc. E suficient sa te lasi in voia imaginatiei cand savurezi gustul exotic al portocalelor imbinat armonios cu aroma ciocolatei amarui Anidor.

Pret recomandat 4 ron

Charme noir 70% &Intense noir 80% ...pentru ca viata e intotdeauna surprinzatoare. In fiecare zi poti descoperi ceva nou, incantator, delicios ... rafinament in adevaratul sens al cuvantului.

Pret recomandat 4 ron

Gama Anidor a fost completata cu doua noi sortimente :

Ciocolata cu lapte si alune intregi si Ciocolata amaruie cu alune intregi  ...Poti uita cu totul ca existi. Poti petrece secunde infinite visand cu ochii deschisi o poveste de dragoste. Trebuie doar putina imaginatie. Si cateva clipe pentru a savura gustul seducator al alunelor, combinat armonios cu ciocolata Anidor.

Pret recomandat 4, 5 ron

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.1 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.