Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Detoxificarea organismului începe cu „detoxificarea” concepției despre sănătate!

DivaHair

Ai sute de planuri la final de liceu. La 30 de ani, însă, încă îți organizezi lista de priorități și știi că drumul tău poate lua oricând o altă turnură. Nu te-ai imaginat, poate, niciodată în postura de părinte, însă ai simțit din primul moment când l-ai ținut în brațe că sufletul tău este, în sfârșit, complet. Viață e o înșiruire de provocări, de momente neașteptate, de clipe de autodescoperire. Nu se „așaza” niciodată și arareori îți oferă clipe de adevărat răgaz, în care să-ți pui în liniște planurile pe hârtie și să începi să le construiești așa cum ai visat. Dragostea și fericirea se strecoară printre tot ce e de făcut, la fel și grija pentru sănătate. Nu așteaptă un nou început de an, schimbarea jobului sau sosirea primăverii. E acolo, gata să se întâmple, dacă reușești să citești semnalele și să reacționezi. 

Alege sănătatea ce se așterne natural!

Măsurile radicale și programate pot avea efect, însă sunt arareori transformate într-un stil de viață. Sunt doar o escapadă de la modelul de trăi pe care îl urmezi sub constrângerile a ceea ce trebuie să duci la bun sfârșit, zi de zi. Nu reprezintă, „soluția”, nu te transformă semnificativ, nu fac loc sănătății în viață ta așa cum ți-ai dori – devenind parte din cine ești tu. 

liv tablete

Schimbarea reală, constanța, susținută trebuie și poate să înceapă azi! Prin înțelegerea propriului organism, a nevoilor sale, a ceea ce funcționează perfect și a zonelor unde e nevoie de susținere. O poți aduce în viața ta prin măsuri aparent minore dar care, cumulat, pot schimba totul. 

Începe detoxificarea organismului acum!

Detoxificarea este importantă nu doar pentru curățarea organismului de toxine și susținerea funcțiilor ficatului, ci și pentru că reprezintă adesea punctul de plecare pentru o viață trăită cu mai multă grijă pentru sănătate. Începe, în mod ideal, cu detoxificarea stilului de viață – prin eliminarea obiceiurilor nocive pentru organism și e completată de introducerea soluțiilor pentru repunerea în mișcare a rotițelor propriului tău corp. 

Așadar, ești gata cu adevărat de detoxificare? Găsește-ți sprijin în acțiunea purificatoare a plantelor și începe această nouă etapă din viață ta cu un avantaj! Gândit ca un produs de întreținere, Liv.52 a fost creat de Himalaya Wellness atât pentru protejarea funcțiilor specifice ale ficatului și susținerea proceselor naturale de regenerare, cât și pentru corectarea disfuncțiilor cauzate de diverse afecțiuni sau de suprasolicitarea cu toxine din diverse surse. Prin conținutul mare de antioxidanți, plantele din compoziția sa combat efectele radicalilor liberi și protejează ficatul împotriva stresului oxidativ. Liv.52 poate fi utilizat cu succes periodic, în cure de 3 luni, în vederea detoxificării, sau în cure de lungă durată, ca adjuvant în tratamentul hepatitelor, al steatozei hepatice și al altor afecțiuni ale ficatului. 

liv liv 52

Liv.52 – în variantă Tablete sau DS (double strenght – dublă putere)-acționează exclusiv prin intermediul formulei complexe de plante din compoziția sa:

 • Caparisul (Capparis spinosa) – are acțiune antihepatotoxică, antiinflamatoare, menține structura normală a ficatului și reglează nivelul de glicogen și proteine serice. Este util în hepatite acute și în ciroză hepatică și protejează ficatul în caz de toxicitate indusă de substanțe chimice.              
 • Cicoarea (Cichorium intybus) – este eficientă în hepatitele cauzate de diverse substanțe toxice pentru ficat precum alcoolul sau anumite medicamente, este antioxidant (protejează împotriva efectelor radicalilor liberi), stimulează secrețiile biliare și are efect colagog-contribuie la contracția veziculei biliare pentru evacuarea bilei în intestinul subțire.
 • Arjunul (Terminalia arjuna) – are efect antioxidant și hepatoprotector, reduce nivelul colesterolului și are rol cardio-tonic.             
 • Coada șoricelului (Achillea millefolium) – este utilă în hepatită cronică și în colecistite, conține flavonoide și terpenoide cu proprietăți antioxidante și antiinflamatorii, stimulează secreția de bilă și îmbunătățește digestia. 
 • Mandur bhasma – este un preparat ayurvedic cu rol hepatoprotector și colagog.

Detoxifică felul în care privești sănătatea! Alege AZI să fii bine!

Despre gama de suplimente alimentare Himalaya 

Toate produsele Himalaya sunt supuse cercetării timp de mai mulți ani și fiecare plantă medicinală utilizată este studiată și testată individual pentru eficacitate. Produsele fabricate de compania Himalaya Wellness reprezintă combinații complexe de plante ce acționează sinergic pentru combaterea diverselor afecțiuni, plante care susțin absorbția substanțelor active și plante care combat potențialele efecte negative, pentru formule mai rapide și mai sigure. Departamentul de Cercetare și Dezvoltare al companiei Himalaya este alcătuit din peste 200 de specialiști – medici, biochimiști, farmaciști, iar gamă farmaceutică Himalaya este recunoscută și recomandată în prezent de peste 300.000 de doctori și de specialiști din 90 de țări din întreagă lume. 

Liv.52 este distribuit de compania Prisum Internațional Trading, ce deține dreptul de distribuitor pe piața românească a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare și produse cosmetice (adulți și copii). Gama de produse Himalaya este acum disponibilă în farmacii, plafare, magazine de profil, dar și pe magazinul online al Prisum Internațional www.hboutique.ro.

 Detalii sunt disponibile și pe www.facebook.com/HimalayaHerbalHealthcareRomania.

   

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  LIKE si intra in universul divelor!