Eximia a câștigat premiul pentru "Cel mai bun echipament de slăbit"

Redactor Divahair.ro

Eximia HR77 Platinum a fost printre preferatele specialiștilor din domeniul esteticii medicale de la Congresul Internațional de Medicină Anti-Aging, câștigând premiul pentru "Cel mai bun echipament de slăbit în 2017".

eximia premiu

Distribuit în România de Beauty One, Eximia HR77 Premium are la bază un concept inovator cu 5 tehnologii ultra-performante, înglobate într-un singur echipament.

Aparatul garantează rezultate rapide și eficiente, acesta făcând posibilă slăbirea localizată, îndepărtarea celulitei și a vergeturilor, netezirea pielii prin stimularea producției de colagen și eliminarea toxinelor.

eximia premiu

Beauty One este lider pe piața de înfrumusețare din România, participând pentru a două oară la Congresul de Medicină Anti-Aging, atât cu produse cosmetice, cât și cu echipamente estetice de ultima generație, câștigând și cu Bruno Vassari premiul “Cel mai bun brand de cosmetice profesionale”.   

eximia procedura

Alături de Beauty One s-a aflat și Dr. Cătălin Enachescu, Medic Primar în Dermatologie, Doctor în Științe Medicale și membru Internațional Scientific Advisory Board-Aesthetic & Anti-Aging Medicine World Congress, susținând o prezentare despre cele mai noi și mai inovatoare terapii în rejuvenarea faciala și remodelarea corporală.

Congresul Internațional de Medicină Anti-Aging este un eveniment de amploare pentru specialiștii din domeniul estetico-medical, având o bază solidă de dovezi și prezentări științifice în estetică profesională.   
 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.