Expozitii vintage aduc zambetul trecutului in Baneasa Shopping City

Redactor Divahair.ro

August este luna in care Baneasa Shopping City celebreaza si promoveaza zambetul. De aceea, in weekendurile 7-8 si 14-15 august vor avea loc programe speciale in amintirea farmecului de mult apus. Astfel, pe bulevardele modei din Baneasa Shopping City vor avea loc diverse expozitii retro.

In weekendul 7-8 august, prima dintre ele va oferi vizitatorilor posibilitatea de a admira o vasta colectie de palarii de epoca, in timp ce cea de-a doua va readuce in prim plan motocicletele bunicilor nostri.

Frumusetea palariei ca obiect de moda vintage va fi subliniata de expozitia "Povestea palariei mele", care va avea loc in Baneasa Shopping City pe 7 si 8 august. 80 de palarii din epoci diferite vor fi expuse alaturi de alte accesorii, haine si fotografii vintage si reviste de moda din anii '40. Cea mai veche si valoroasa piesa din expozitie este o boneta care dateaza din jurul anului 1810. Pentru a intra si mai mult in spiritul acelor vremuri, va avea loc si o expozitie de fotografie cu 23 de exponate a baimarencei Alexandra Pasca. 
 

Aceste lucrari aduc aminte de inceputurile fotografiei prin intermediul portretelor transpuse in atmosfera inceputului de secol XX. De-a lungul acestui eveniment doamnele se vor putea distra incercand modelele expuse si pozand pentru fotografii vintage intr-un studio special amenajat.

Pentru domni, tabloul "vintage" va fi completat de 5 dintre cele mai celebre motociclete ce vor fi expuse in mall, alaturi de cate o poveste a vietii lor, cu ajutorul Asociatiei Motociclistilor din Romania. Motocicletele vor putea fi admirate pana pe 15 august in Baneasa Shopping City. In plus, in weekendul 14-15 august masinile retro vor face deliciul vizitatorilor.

   

Programul de vara continua cu Mojito Thursdays pana pe 19 August. In timpul acestor zile clientii vor fi invitati sa se racoreasca cu un cocktail gratis de vara. De asemenea ei isi vor putea ridica voucherul de cumparaturi castigat online in saptamana anterioara, pe www.baneasashoppingcity.ro.

Pe 22 August, clientii Baneasa Shopping City care au cumparat produse cu valoare mai mare de 200 de lei se vor putea numara printer norocosii castigatori ai tombolei de vara. Premiile sunt 4 biciclete in valoare de 1000 de euro fiecare si 4 vacante la mare, precum si nenumarate premii instant de la magazinele din Baneasa Shopping City.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.3 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.