Frumusetea: optiune sau obligatie?

Frumusetea: optiune sau obligatie?

Necunoscut

      Sa spunem drept: niciuna dintre noi nu vrea sa fie frumoasa doar pentru ea si atat!
      Cat de convinsa esti ca daca ai fi singura pe o insula pustie ai mai pune atat pret pe felul in care arati? Dar nu traiesti pe o insula pustie si nu esti nici singura femeie din lume, astfel incat sa zici ca nu ai concurenta... E normal sa lupti pentru frumusetea ta cu toti factorii care o pot afecta: timpul, oboseala, dieta, stresul de fiecare zi. O femeie moderna e o femeie puternica pentru ca se ocupa de frumusetea ei ca de oricare alt lucru important. E o activitate pe lista de prioritati... O femeie moderna e puternica pentru ca e frumoasa si capabila sa isi asume aceasta frumusete contienta de ea insasi si de importanta frumusetii in viata ei.
      Trebuie sa recunoastem ca astazi, mai mult ca oricand, imaginea conteaza: cand vrei sa obtii o slujba, cand vrei un iubit nou sau cand vrei sa te simti bine si sa se vada. Ambalajul nu vinde singur, dar deschide calea spre asa ceva. Daca vrei cu adevarat sa ai o sansa, trebuie sa o arati de la inceput: nu e timp de strategii, nimeni nu mai are rabdarea de a sonda dupa frumusetea ascunsa intr-un interior neexplorat si uneori necunoscut chiar tie.
      Trebuie sa stii ce vrei si sa stii sa ceri. Felul in care arati e o carte de vizita, o recomendare pe care ti-o faci din prima clipa. Nu e un moft sa mergi la salon, nici sa investesti in produse de infrumusetare o mare parte din banii tai. Vei zice ca tine de gusturi, de valori, de optiuni personale. E adevarat, dar ce sa faci cu ele daca valoarea ta nu e aratata la adevarata ei dimensiune? Lumea te vrea intr-un anume fel, daca vrei sa apartii ei si sa ai o sansa de a te simti bine cu ea, cu tine, va trebui sa accepti ca nu exista alta cale. Poate parea fatalist, de fapt depinde doar cum privesti... Mersul la salon, promenadele prin magazine, interesul pentru aspectul tau nu e un moft, dar nici o obligatie.
      Frumusetea poate fi inca o optiune. Depinde de tine daca vrei sa o faci ca trebuie sau pentru ca merita. Vei descoperi lucruri frumoase in drumul tau spre o imagine care se cere aratata. Fii prietena imaginii tale si doar asa vei fi tu insati, frumoasa cu totul. Lumea ta incepe cu tine!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.