Adevarata Stare de Bine

Iată cele mai vesele mărţişoare pe care le poţi dărui de 1 martie!

Vineri, 17.02.2017
de Andreea Baluteanu

Chiar dacă frigul de afară încearcă să ne păcălească, oferindu-ne impresia că trăim în miez de iarnă, noi nu ne lăsăm amăgite şi ne agăţăm cu toată puterea de gândul că primăvara e atât de aproape!

Ca să treci mai uşor peste aceste ultime zile ale lui februarie, cu frig şi zăpadă, noi îţi propunem că începi să cauţi mărţişoare numai bune de dăruit de 1 martie! Noi mizăm pe veselie, pe simbolism şi pe preţiozitate şi am găsit cel mai bun loc de unde să ne aprovizionăm stocul de bijuterii fanteziste, care vestesc apropierea primăverii!

Mărţişoare vesele, pline de semnificaţii, pentru 1 martie

O călătorie printre mărţişoarele Accent Bijuterii ne-a făcut să uităm de frigul de afară şi ne-a lipit un zâmbet imens pe buze: parcă nici nu mai simţim ultimele zile de iarnă, ci ne încălzim cu gândul atingerii calde a primăverii.

Arată-le celor dragi cât de tare îi preţuieşti şi renunţă la mărţişoarele produse pe bandă rulantă, alegând în schimb să investeşti în calitate, simbolism şi bucurie, pentru un 1 martie cum nu a mai fost altul.

Mizează pe metale precum argintul sau zirconia (formă cristalizată a oxidului de zirconiu, de culoare albă), decorate cu pietre preţioase sau perle! Calitatea se îmbrăţişează cu preţuri excepţionale la Accent Bijuterii, aşa că nu ai de ce să îţi faci griji că portofelul tău va fi devastat de expediţiile de shopping de mărţişor!

Poate că broasca verde se metamorfozează în basme într-un prinţ chipeş, dar în tradiţia populară este simbol al transformării şi al tranziţiei, exact trăsăturile pe care le reprezintă cel mai bine revenirea naturii la viaţă. Un pandantiv din argint, decorat cu rubine mici sintetice şi zirconia şi „mângâiat” pe burtică cu un rubin natural, va fi un mărţişor vesel, ce va bucura orice persoană dragă ţie!

Vrei să urezi viaţă lungă şi împlinire surorii, mamei sau prietenei tale? Fă-i cadou un pandantiv sub formă de broscuţă ţestoasă, care reprezintă exact gândurile de bine de mai sus. Din argint, decorată cu zirconia roşie purtătoare de noroc, această bijuterie va fi un mărţişor de neuitat!

martisor broasca martisor broasca testoasa

Pandantiv din argint - mărțișor cu rubin și zirconia – 189 de lei, redus la 170,10 lei

Pandantiv din argint cu zirconia - Mărțișor – 89 de lei, redus la 80,10 lei

Primăvara promite să vină zburând pe aripi de fluture! Amerindienii considerau că frumosul fluture este simbol al păcii şi al liniştii sufleteşti, exact valorile la care speră şi acum umanitatea. Fă cadou unui om drag un mărţişor vesel, sub formă de pandantiv fluture, conceput din argint, cu aripi acoperite de zirconie şi peridot, care să îi aline sufletul tulburat.

Vom ieşi din iarna cea grea nu doar la nivel meteorologic, dar şi simbolic, cu ajutorul unei libelule cu aripi transparente! Simbol al renaşterii spirituale şi al reînnoirii, libelula-pandantiv din argint, decorată cu zirconie şi perlă, va reprezenta un mărţişor pe care noi ne-am dori tare mult să îl primi. Și suntem sigure că nu suntem singurele!

martisor fluture martisor libelula

Pandantiv din argint cu zirconia și peridot - Mărțișor – 139 de lei, redus la 125,10 lei

Mărțișor - Pandantiv din argint cu zirconia și perlă – 85 de lei, redus la 76,50 de lei

Bufniţele nu sunt doar unele dintre cele mai simpatice păsări, ci au şi o simbolistică aparte: vor transmite celui drag urările tale de viaţă lungă şi vor aduce sporul înţelepciunii în viaţa sa. Alege un pandantiv cu forme mitice, din argint şi zirconia roşie, pentru un Mărţişor ferit de rele.

Nu ţi se pare atrăgătoare forma care pare dăltuită chiar de mâna încercată a strămoşilor noştri? Atunci vei aprecia cu siguranţă designul delicios al pandantivului din argint decorat cu rubin de sinteză: ochii mari ne-au smuls hohote binedispuse!

martisdor bufnita martisor bufnita

Pandantiv din argint cu zirconia roșu - Mărțișor – 110 lei, redus la 99 de lei

Mărțișor - Pandantiv din argint cu rubin de sinteză – 139 de lei, redus la 125,10 lei

Mărţişoarele poposite din lumea animalelor vor aduce numai bucurie în viaţa persoanei pe care vrei să o faci fericită de 1 martie. Cele mai bune prietene ale tale, iubitoare de pisici, vor adora pandantivul ornat cu zirconia, cu ochi din granat faţetat, iar tu vei şti că le-ai oferit şi un simbol puternic al libertăţii, al independenţei, al frumuseţii nesupuse, atribute la care feminismul râvneşte azi.

Una dintre amicele tale are nişte încercări greu de trecut? Oferă-i de mărţişor o bijuterie superbă: un pandantiv în formă de vulpe, din argint şi zirconia, în nuanţe regale de violet. Îi vei transmite în acelaşi timp înţelepciune şi chiar şiretenie, care o vor susţine să iasă victorioasă!

Peştele e simbol al blândeţii, dar şi al adaptabilităţii şi al flexibilităţii, calităţi care te ajută să te descurci în orice perioadă. Un pandantiv din argint, cu zirconia şi ametist, colorat şi simpatic, va deveni Mărţişorul favorit al persoanei căreia i-ai făcut această bucurie.

O femeie care te-a influenţat şi care a avut un aport inestimabil în dezvoltarea omului care eşti azi ar trebui omagiată de Mărţişor cu o bijuterie plină de semnificaţii: un pandantiv în formă de elefant! Din argint şi zirconia albă şi roşie, elefantul aduce putere, măreţie, prosperitate, dar simbolizează în același timp inteligenţa şi fertilitatea: este probabil cea mai frumoasă şi mai profundă urare pe care o poţi face cuiva drag!

martisor pisics martisor vulpe

Mărțișor - Pandantiv din argint cu zirconia – 129 de lei, redus la 116,10 lei

Pandantiv din argint cu zirconia - Mărțișor – 120 de lei, redus la 108 lei

martisor peste martisor elefant

Mărțișor - Pandantiv din argint cu zirconia – 139 de lei, redus la 125,10 lei

Mărțișor - Pandantiv din argint cu zirconia – 159 de lei, redus la 143,10 lei

Accent Bijuterii te ispiteşte cu mărţişoare superbe, pline de semnificaţii, care aduc bucurie şi veselie debordantă în viaţa celor dragi ţie! Vizitează şi tu pagina Accent Bijuterii şi aprovizionează-te cu cele mai frumoase cadouri de 1 martie!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!