Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Inaugurarea Sweet Paprika & Bookletta Showroom, motiv de a simți primăvara

Luni, 03.04.2017
de Andreea Marinescu

Joi, 30 martie, Sweet Paprika și Bookletta au fost gazdele evenimentului „We bring spring”, în cadrul căruia cei invitați au întâmpinat primăvara într-un showroom cu adevărat reinventat, înflorind prin noile creații.

Pe parcursul întregii seri, atmosfera a fost întreținută de melodii clasice din repertoriul autohton, în timp ce oaspeții au povestit ultimele întâmplări, îndemnați de un pahar de Rose Verite de la Vincon (sau serul adevărului) și de gustul dulce al bomboanelor Bucuria. Totodată, aceștia au avut ocazia de a admira și chiar de a proba noile colecții Sweet Paprika și Bookletta, disponibile începând de astăzi pe www.sweetpaprika.ro, respectiv www.bookletta.com.

Printre cei prezenți îi putem numi pe Carmen Negoiță, Emanuel Iuhaș, Bianca Matei sau Raluca Roșu, alături de încă aproximativ 100 de entuziaști ai primăverii. Socializarea a fost cuvântul-cheie al serii, iar aparatele foto sau camerele telefoanelor nu au avut timp de răgaz.

La final, drept „rămas-bun”, invitatele s-au putut bucura de Infailible Blush Palette de la L'oréal, culorile fresh ale acesteia fiind ideale pentru acest sezon.femei care ciocnesc pahare

Despre noi:

Sweet Paprika a fost, la început, versul unei poezii scrise de Gabriela Atanasov, în liceu, la ora de Limba engleză, și este o metaforă pentru „Iubire”. Mai târziu, a devenit un „mode de vivre” în stilul dulce-iute, apoi un blog de modă și stil personal, iar pe 12 octombrie 2012, numele primei colecții semnate Gabriela Atanasov. Conceptul Sweet Paprika a fost creat pentru cele care nu au uitat că au fost fetițe, care sunt domnișoare, care vor să devină doamne și care rămân totuși, mai presus de orice, femei.

Bookletta este un concept de GEANTĂ pentru CARTE unic în lume, o invenţie înregistrată. Conceptul Bookletta îi aparţine Rusandei Cojocaru. Acest concept inovator se răspândeşte rapid în lume, fiind deja purtată pe umărul cititoarelor cochete din Europa, dar ajungând şi în colţuri îndepărtate şi exotice ale lumii, duse ușor pe aripi de carte și stil. Bookletta încurajează și promovează lectura și cartea drept simbolul unei femei care este frumoasă pe dinafară și pe dinăuntru.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!