Adevarata Stare de Bine
Eat Positive
Nu Skin

INNA se alătură echipei AVON în calitate de ambasador

Miercuri, 18.01.2017
de Diva Hair

INNA, unul dintre cei mai de succes artiști din țara noastră, se alătură AVON în calitate de ambasador al celui mai nou brand de produse de machiaj din portofoliul AVON. Lansarea locală a noului brand va avea loc luni, pe 23 ianuarie, la The Ark, iar aceasta se va desfășura în paralel cu lansarea globală, de la New York.

Inna ambasador Avon

Mă leagă amintiri foarte dragi de AVON, așa că am răspuns cu mult entuziasm și cu multă bucurie invitației de a mă alătura celorlalți ambasadori. Pentru mine, AVON înseamnă femei mai curajoase, mai îndrăznețe și mai independente. Mă regăsesc în această viziune și cred cu tărie că fiecare femeie poate deveni ceea ce își dorește”, a declarat INNA. „Brandul pe care îl reprezint este perfect pentru mine. E fresh, îndrăzneț și energic, exact așa cum sunt și eu în viața de zi cu zi”, a adăugat INNA în legătură cu noua colecție de produse de machiaj de la AVON.

Pentru informaţii suplimentare:

Andreea PANDELEA, MSLGROUP The Practice – andreeap@thepractice.ro și 0752.751.064

Despre AVON

AVON este brandul numărul 1 pe piața de produse de machiaj din România*. Compania este preocupată nu numai să aducă frumuseţe şi oportunitate de carieră femeilor, dar şi să le îmbunătăţească viaţa, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială şi militând încontinuu pentru sănătatea şi standardul lor de viaţă.

* Sursa: Euromonitor International Limited; Beauty and Personal Care ediția 2016; conform definițiilor produselor de machiaj; vânzări în valoare, UBN, 2015.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate

  Ai nevoide de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!