Înscrie-te la CONCURSUL Mastercard și câștigă o excursie în Alpi!

Înscrie-te la CONCURSUL Mastercard și câștigă o excursie în Alpi!

Redactor Andreea Baluteanu

Ce faci în perioada 19-21 ianuarie? Dacă răspunsul este „nimic special” şi eşti posesoare de card Mastercard sau Maestro emis în România, te invităm să participi la concursul Mastercard, care îţi poate aduce ca premiu o excursie în Alpi!

Peisaje montane care îţi taie răsuflarea şi o privelişte exclusivistă asupra celei mai rapide curse de schi din lume, direct din tribuna Mastercard, la Kitzbühel (Austria), într-o vacanţă de neuitat: sunt, fără urmă de îndoială, tentaţii irezistibile. Descoperă în rândurile de mai jos ce trebuie să faci pentru a deveni protagonista momentelor nepreţuite pregătite de Mastercard!

Câştigă cu Mastercard o excursie nepreţuită în Alpi!

Dacă ai peste 18 ani și eşti liberă în perioada 19-21 ianuarie te felicităm: tocmai eşti pe cale să pătrunzi pe cea mai exclusivistă listă a candidaţilor la clipe nepreţuite petrecute în Kitzbühel, Austria.

Pe lângă priveliştile care îţi taie răsuflarea din Alpii austrieci, aerul pur de munte, care te vindecă de toate relele, şi zăpada imaculată, care îţi readuce armonia în suflet, Kitzbühel este şi unul dintre cele mai apreciate resorturi de schi din lume. De asemenea, acest loc fabulos găzduieşte şi cea mai înclinată pârtie din Austia, Streif, utilizată numai de sportivii profesionişti. Vei avea însă ocazia să te delectezi din tribuna Mastercard cu senzaţia nepreţuită a celei mai rapide curse de schi din lume şi, bineînţeles, să îţi demonstrezi propriile abilităţi pe superbele pârtii austriece.

Ce trebuie să faci?

Să accesezi platforma priceless.com, dând click aici, şi să îţi creezi un cont de utilizator. Sunt câţiva paşi simpli, pe care ţi-i vom desluşi chiar noi!

Așadar, iată care sunt pașii:

1. Intră pe site-ul priceless.comdând click aici.

2. Accesează meniul de înregistrare, dând click pe Register. Ţi se va deschide o fereastră ce îţi oferă posibilitatea de a-ţi crea un cont de utilizator sau de a te conecta prin Facebook sau Twitter.

Alege din formular să te înscrii cu Facebook sau Twitter. Vei accesa o nouă fereastră, în care ţi se va cere să introduci adresa de e-mail sau contul tău, precum şi parola aferentă.  Se va afișa un mesaj prin care ţi se va cere permisiunea te a de înregistra ca utilizator Priceless Cities prin intermediul profilului de Facebook sau Twitter. Dacă eşti de acord, pur şi simplu bifează ultimele două căsuțe.

3. După ce ai bifat ultimele două căsuțe, apasă butonul „SUBMIT”.

Atât de simplu este să intri în cursa pentru o vacanță în Alpi, dacă te înregistrezi cu Facebook sau Twitter în formularul 

Dacă preferi să urmezi varianta clasică, te vom ajuta să îţi creezi singură un cont de utilizator Priceless Citites şi să intri automat în competiţia Mastercard.

Ce ai de făcut?

Pasul 1:

Completează următoarele câmpuri: Country of Residence - țara de rezidență, First Name - Prenumele, şi Last Name - Numele numele de familie, E-mail Adress - adresa de e-mail, Postal Code - codul tău poştal şi setează o parolă pentru contul de utilizator - New Password, pe care urmează să o confirmi, reintroducând-o - Confirm Password.

Pasul 2:

Bifează că ai citit şi înţeles termenii de utilizare Priceless Cities pe care îl găseşti aici (I have read and accept the Terms of Use for Priceless Cities) şi că eşti de acord cu Politica Globală de Confidențialitate Online, pe care o găseşti aici (I have read and agree to the Priceless Cities Global Privacy Notice, and I give my consent to the personal data processing as described there).

Pasul 3:

După ce ai trecut de aceşti paşi, apasă butonul SUBMIT şi gata, ai creat contul de utilizator Priceless Cities. Mai rămâne doar să confirmi acest cont, accesând linkul de confirmare pe care l-ai primit pe adresa de mail stipulată.

Acum eşti mai aproape de momentele nepreţuite promise de Mastercard în Alpi. Campania se desfăşoară între 1 decembrie 2016 şi 8 ianuarie 2017 (grăbeşte-te, mai e puţin), iar cei trei câştigători vor fi extraşi electronic pe 11 ianuarie, la sediul Mediapost Hitmail, urmând a fi contactaţi de organizator în termen de două zile.

Pachetul turistic oferit de Mastercard conţine, pe lângă amintirile nepreţuite, următoarele:

- 2 bilete de avion Bucuresti – Viena –Bucuresti

- Cazare 2 nopţi in camera dubla cu mic dejun inclus

- Transfer privat aeroport - hotel – aeroport

- 3 mese pe zi

Află mai multe detalii accesând regulamentul oficial al concursului şi nu uita: noi îţi ţinem pumnii!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.