Intelepciunea pastreaza frumusetea

Necunoscut

      Despre frumusete se vorbeste in multe feluri si fiecare dintre noi are o viziune personala asupra acestui concept. El apare, se dezvolta si se modifica in functie de experientele pe care le traim, de lucruri pe care nu le putem controla de fiecare data. Frumusetea este o valoare pentru orice om evoluat si nevoia estetica se pare ca nun e paraseste niciodata. Din pacate, frumusetea nu este eterna…
      Multe dintre femei traiesc angoasa varstei tocmai prin prisma acestui concept care le-a ghidat existenta un mare numar de ani. Pur si simplu nu pot accepta ca frumusetea nu e un dat imuabil, dar ca nici nu dispare. Sa ne gandim la un singur aspect: parul!
  • Poate ca esti una dintre femeile care a simtit gustul amar al unei descoperiri nedorite: primul fir de par alb. Ai simtit in acel moment ca esti tu, dar nu aceeasi cu care erai obisnuita, ca devii o alta si mai ales o alta dintre foarte multe, dintre cele despre care puteai sa crezi si sa spui “ mie nu mi se va intampla niciodata”. Tu, femeia care a incercat aceasta experienta, stii despre ce vorbesc.
  • Daca nu ai trait inca aparitia primelor fire de par albe, nu te bucura in van. Pregateste-te din timp ca sa intelegi ce ti se va intampla: parul alb nu e sfarsitul frumusetii tale si cu atat mai putin al lumii! Frumusetea nu ar avea niciun sens in afara unor limite de care sa ne amintim. Varsta este una dintre ele. Din fericire, daca ai avut timpul si dorinta de a-ti cultiva si alte frumuseti decat cele fizice, vei sti ca adevarata frumusete nu moare niciodata.
  • Frumusetea nu e forma decat pentru o femeie prea tanara si frivola. Pentru o femeie adevarata, este un continut sofisticat si provocator care creste dinauntru afara si nu paleste niciodata.
     Invata lectia frumusetii privind intai inauntrul tau si apoi infrunta anii. Parul alb se poate vopsi, vei putea arata ca inainte, dar fara un continut sufletesc care sa te faca sa intelegi ca nu in ceea ce arati sta tot farmecul vei avea degeaba o culoare frumoasa in plete.
      Fii inteleapta inainte sa ajungi carunta si vei sti sa faci din frumusete un aliat si nu o prada!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0.5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.