Invierea la feminin

Necunoscut

      Vine Pastele. Este un moment spiritual in care fiecare femeie incearca sa arate bine inauntru, dar si in afara. Dincolo de evenimentele pascale care pentru multe dintre femei sunt profund religioase, exista in reprezentantele sexului frumos nevoia de a rezona cu momentul pe toate planurile. Corpul lor este o parte din frumosul si binele generale pe care le resimtim cu ocazia unor astfel de zile si de aceea apare nevoia de a arata mai bine.
      Ne cumparam haine noi, ne facem un look special pentru reuniunea stabilita cu intreaga familie sau cu prietenii—ne dam sansa de a ne fi cat mai bine in pielea noastra, alaturi de cei dragi.
      Atunci cand vine vorba de parul nostru, exista o multime de alegeri care pot fi facute. Ce este cel mai potrivit?

  • Daca nu vei uita de criteriile clasice si obligatorii pentru a avea o coafura de succes—forma fetei, culoarea parului, a tenului, hainele, machiajul, personalitatea etc—mai adauga si insemnatatea momentului!
  • Fa sa se vada ca simti in tine valoarea invierii si ca porti in tine mesajul lui Dumnezeu. In fiecare femei exista spiritualitate si felul in care o exprimi vorbeste despre tine ca fiinta particulara, dar si despre general, despre Creator. Poate ca nu esti cea mai “blanda oaie” din turma, dar aminteste-ti ca macar in ziua mare de Inviere sa arati ca poti fi mai aproape de cer si de natura ta divina.
  • Poarta in par simbolul feminitatii tale, semnele binelui. Alege flori frumoase, podoabe cu simbolistica pascala sau macar o coafura care sa te arate femeie. Ceva clasic, de la o simpla coada impletita, pana la o noua abordare a spiritualitatii: de exemplu, o tunsoare foarte scurta sau un updo clasic.
  • Feminitate nu inseamna lascivitate. Dar nici rigiditate. Traseaza tu linia de demarcatie si traieste Invierea in felul tau! Hristos a inviat !

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.