Adevarata Stare de Bine

„MECENA ȚINE SCENA!” prima campanie de mecenat dedicată iubitorilor teatrului UNTEATRU

Miercuri, 29.03.2017
de Diva Hair

Ziua Mondială a Teatrului e ziua în care îi urăm public teatrului să ne bucure în continuare și să ne facă mai frumoși. Actori, regizori dar și publicul iubitor și-au exprimat sentimentele față de actul cultural care aduce frumosul și emoția în viața oamenilor.

UNTEATRU își continuă misiunea de a oferi experiențe culturale de calitate și chiar de ziua teatrului teatrul independent din Strada Sfinții Apostoli 44 a lansat campania „Mecena ține scena.”

mecena un teatru

„Mecena ține scena” este prima campanie de mecenat dedicată iubitorilor teatrului UNTEATRU, tuturor celor ce doresc să susțină financiar proiectele UNTEATRU și marea familie de actori, regizori, scenografi, tehnicieni și implicați.

„Spre deosebire de impersonala sponsorizare sau donație, mecenatul e, înainte de toate, declarația de iubire făcuta artei. Dorim ca toți cei ce vor alege să fie Mecena UNTEATRU să simtă implicare și prietenie. Pentru că mecenatul apare din dorința de protecție și dragoste  pentru artă. Și pentru oameni, îndrăznim să adaugăm. Tot ceea ce ne propunem prin acest proiect este să continuăm să oferim experiențe și emoție și să facem iubitorii de teatru parte componenta dintr-un fenomen magic și unic: fenomenul UNTEATRU.

Teatrul independent este supus testului de rezistența zilnic. Autofinanțarea nu reusește să acopere toate costurile de producție pentru multiplele premiere anuale. Cea mai mare dorința este să rezistam. Dar știm că asta se poate doar împreună. Vă invităm să creștem împreună, să ne bucurăm împreună, să deveniți Mecena UNTEATRU. Orice companie, orice persoană fizică, orice instituție de stat poate contribui la susținerea unui act cultural prin actiunea de mecenat.” Andrei și Andreea Grosu, fondatori UNTEATRU.

Cum poți fi parte din campania „Mecena ține scena!”

Puteți contribui cu orice sumă, oricând, oricum, lunar, anual sau printr-o acțiune singulară.

Vă rugăm să ne anunțați dacă doriți să rămâneți anonimi sau avem libertatea de a vă consemna participarea.

Vă mulțumim! Ne înclinăm!

Contul Asociației UNTEATRU în care puteți să vă exprimați susținerea este RO 16 INGB 0000999904872545.    

Mai multe detalii:

Andrei Grosu - fondator UNTEATRU: unteatru@gmail.com // 0722.615.490

Andreea Beltic Cartu - PR UNTEATRU: andreea@alo-moda.ro // 0732.105.476

Detalii despre toate spectacolele, concertele si bilete online aici: http://unteatru.ro/bilete/

Despre UNTEATRU:

UNTEATRU este un proiect cultural independent rezultat din dorința înființării unui spațiu dedicat activităților artistice. Trăsătura care conferă unicitate proiectului este obiectivul exclusiv cultural de la care organizatorii nu se abat: UNTEATRU nu servește scopurilor comerciale. El funcționează din 2010 ca vitrină în care produsul cultural devine exponat, iar spectatorul vizitator. Obiectivele UNTEATRU sunt vizibilitatea și promovarea tânărului artist, asigurarea unui spațiu de repetiții și producții independente și educația prin cultură.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!