Adevarata Stare de Bine
Eat Positive
Nu Skin

Premii pentru școlile de modă din România la Romanian Fashion Philosophy

Luni, 27.03.2017
de Diva Hair
Agatha Ruiz de la Prada este premiată
Imaginea precedenta
Imaginea urmatoare

Agatha Ruiz de la Prada este premiată

Celebra creatoare internațională de modă Agatha Ruiz de la Prada împreună cu fondatorul Fashioninsider.com, Marcellous Jones, au vizitat România fiind prezenți la festivalul de modă Romanian Fashion Philosophy, ce a avut loc în perioada 21-24 martie 2017 în București, Palatul Bragadiru.

Prima seară a evenimentului a fost dedicată tinerilor designeri și școlilor de modă din România, iar colecțiile prezentate de aceștia au intrat în competiția Romanian Fashion Design Talent Competition.

În concurs s-au înscris Universitățile de Arte din București și Cluj dar și școli private de modă.

Școala Atelierele ILBAH a câștigat premiul cel mare al acestui concurs prezentând colecția Bloom2Blossom, care a impresionat membrii juriului dar și publicul prezent în sală. Locurile doi și trei au fost obținute de Universitatea de Artă și Design din Cluj.

Colecția câștigătoare, Bloom2Blossom, s-a dovedit o colecție demnă de renumele școlii Atelierele ILBAH și a bucurat privirile tuturor celor prezenți, dar și a celor de acasă, care au beneficiat de o transmisiune livestream. Coordonați de trainerul Mirela Diaconu, tinerii designeri au prezentat o colecție inspirată de primavară, culori vii, materiale romantice și fluide. Colecția  vorbește despre pasiune și dorește să contureze sentimentul libertății și naturaleții.

Juriul a fost alcătuit din Marcellous Jones (fondator fashioninsider.com), Marzio Nocera (fondator FashionChannel Italia), Sara Wechsler (Președintele Romanian Textile Concept), și Iuliana Tudor (prezentator TV).

Cursanții care au participat la realizarea colecției, sub îndrumarea Mirelei Diaconu, sunt: Andreescu Dragoș, Ciobanu Roxana Cătalina, Comănescu Marilena, Cringanu Andrei Constantin, Juverdeanu Iulia Ildiko, Marin Alecsandra, Marinescu Sonia Carmela, Nedelcea Adriana, Nedeloiu Alina-Elena, Nistor Alexandra, Sorodoc Larisa-Elena, Voicu Anamaria, Zqura Ancuța Eugenia.

Agatha Ruiz de la Prada premiată de către Atelierele ILBAH

Celebra creatoare de modă Agatha Ruiz de la Prada, prezentă la eveniment ca invitat de onoare, a fost premiată de Atelierele ILBAH cu distincția “Doctor in Fashion, Honoris Causa”, pentru întreaga carieră și pentru rolul deosebit în promovarea industriei de modă la nivel global. Distincția i-a fost înmânată de fondatorul Atelierele ILBAH, Vlad ILIESCU, înainte de prezentarea creațiilor care i-au adus faima în toată lumea.

Agatha Ruiz de la Prada a încheiat evenimentul cu prezentarea ultimei sale colecții, pe care a descris-o ca având: "Un stil puternic, care este foarte uşor de recunoscut şi de amintit. Poate să îşi placă sau să nu îţi placă deloc, dar e foarte foarte uşor de recunoscut. Asta este una dintre semnăturile mele. Încerc să fiu loială stilului meu care este plin de culori şi amuzant."

Atelierele ILBAH este un concept modern pe piața furnizorilor de formare profesională din România și organizează cursuri autorizate de Ministerul Muncii și Ministerul Educației prin Autoritatea Națională pentru Calificări!

 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate

  Ai nevoide de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!