REGAL AL FRUMUSETII – ESTETIKA 2007 - COAFURA, MACHIAJ, BODY – PAINTING, PICTURA PE UNGHII -

REGAL  AL  FRUMUSETII – ESTETIKA  2007 - COAFURA, MACHIAJ, BODY – PAINTING, PICTURA PE UNGHII -

Necunoscut

      Se apropie 1 Martie si nu aveti inca un plan pentru a sarbatori momentul? LES NOUVELLES ESTHETIQUES Romania va ofera ocazia de a va bucura de aceste zile dedicate frumusetii, atat feminine cat si masculine la expozitia ESTETIKA 2007 si la Al 4-lea Congres Interna]ional de Estetica Aplicata. Manifestarile au loc simultan la Sala Polivalenta, in perioada 1-4 martie sub titulatura ZILELE FRUMUSETII.
      Pe parcursul celor patru zile ale evenimentului se vor organiza demonstratii, show-uri, concursuri, conferinte, seminarii si gale care vor avea ca subiect comun frumusetea.
      Toate manifestarile ZILELOR FRUMUSE}II sunt deschise atat specialistilor cat si publicului larg interesat de atingerea unui maxim de frumusete fizica, dar si interioara. Din progranul primei zile spicuim: prezentarea unei terapii ”prin feed-back nervos”, magneto-terapie, dar si seminar despre partea de relationare dintre terapeut - client si impactul acestei relatii asupra profitabilitatii. Spre finalul zilei se organizeaza un show Dior, unde manechinele vor fi machiate cu produsele profesionale ale prestigioasei case. Tot atunci va avea loc defilarea si premierea concursului de body-painting.
      Ziua a doua va avea ca subiect central prezentarea unui masaj dedicat bebelusilor, apoi un masaj novator “dancing massage” si alte tipuri de masaj, iar pe finalul zilei un show Massimo Pradella dedicat parului. Sambata abordam un subiect foarte generos, SPA-ul. Este prezenta aici Scoala Operatorilor Holistici Shamadi din Italia. Dupa amiaza sunt prezente show-urile de par Manifest si Massimo Pradella.
      Tehnica REIKI este prezenta duminica, alaturi de uimitorul masaj facial cu suc natural din fructe de padure si cel la opt maini. Guerlain va organiza un spectaculos show de machiaj Cele mai reusite si mai expresive modele vor fi premiate si vor aparea in revista LES NOUVELLES ESTHETIQUES.
     In cadrul ZILELOR FRUMUSETII 2007, la expozitia ESTETIKA 2007 veti avea singura ocazie din acest an de a cunoaste si a achizitiona cele mai noi produse cosmetice pentru o ingrijire completa.
      Prima zi a evenimentului va fi deschisa de o competitie inedita de body painting cu tema tribal. La aceste demonstratii artistice isi vor etala talentul cele mai bune esteticiene, machiori profesionisti, dar si elevi ai scolilor de machiaj. Cele mai reusite si mai expresive modele vor fi premiate si vor aparea in revista LES NOUVELLES ESTHETIQUES.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.