Nu Skin

Rich Girls – Cel mai bun studio de videochat pe plan internațional

Redactor Divahair.ro

Rich Girls a fost desemnat Best International Cam Studio în cadrul Lalexpo, unul dintre cele mai  mare evenimente din industrie, ce a avut loc în Cartagena, Columbia.  

Rich Girls este unul dintre cele mai mari studio-uri din lume și se mândrește cu performanțe extraordinare, acest lucru datorându-se și celor 17 ani de experiență în domeniu. Cu 3 mega-studio-uri aflate în locuri centrale ale Capitalei și alte 20 studio-uri boutique, Rich Girls se poate mândri cu o super familie care ajută modelele în orice situații, cu un Top management feminin și cea mai mare echipă de trainerite din domeniu. 

rich girls studio premiu

Pe lângă titlul de „Best International Cam Studio”, Rich Girls s-a bucurat de prestigiul că una dintre modelele de Top ale studioului a fost răsplătită cu un premiu foarte important în cadrul aceluiași eveniment : „Best Female Cam Model”  deși este model al Rich Girls doar de 6 luni. 

Aceste lucruri denotă faptul că seriozitatea și implicarea sunt elementele cheie pe care Rich Girls le pune în aplicare și le respectă cu strictețe. 

Decorurile luxoase, bonusurile, serviciile de înfrumusețare gratuite, programul flexibil și oferta de 100% PROCENT din încasările primei luni sunt doar câteva din lucrurile pe care le veți întâlni în cel mai bun studio internațional! 

Site: www.richgirls-studio.ro

Facebook: facebook.com/richgirlsstudios/

Nr contact: 0722.10.10.20.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta