Adevarata Stare de Bine

Rochii de mireasă inspirate de stilul anilor ’70

Luni, 10.04.2017
de Diva Hair

Este liberă, non-conformistă, o romantică ce nu se sfiește să râdă cu gura până la urechi. Este o seducătoare plină de naturalețe,iar decolteul, spatele gol sau transparența nu vor arată niciodată ostentativ sau ieftin, ci vor fi o declarație a femeii cu atitudine care iubește și este gata să dărâme bariere pentru idealurile ei.

rochii de mireasa

Celebrarea poveștii de dragoste așa cum este imaginată în 2017 de către brandul de rochii de mireasă Divine Atelier este compusă din trăiri și imagini ca o reinterpretare a anilor ’70,  minunații ani ai non-conformismului, evoluției culturale și sociale.

rochie de mireasa divine atelier rochii de mireasa

Stilul relaxat și boem, prețiozitatea materialelor, simplitatea studiată, prospețimea și melanjul natural de texturi peste care se așterne un parfum retro sunt inspirația detaliilor care se regăsesc în fiecare piesă a colecției de rochii de mireasă 2017 Divine Atelier.

Fiecare rochie de mireasă desăvârșită de către artizanii Divine Atelier este menită să îmbrace femeia zilelor noastră în aura de muză a anilor ’70, ani în care străluceau adevărate dive ale cinematografiei.

rochii de mireasa rochie de mireasa avia rochie de mireasa grace

Afirmarea sinelui prin intermediul vestimentației și dezavuarea convenționalului, elemente-cheie ale generației ’70 sunt preluate în conceptul creativ al colecției.

Cu o versiune proprie a acestei perioade, colecția de rochii Divine Atelier mixează elemente specifice precum fluiditatea și și romantismul boho-chic, decolteuri în formă de ”V”, evazeuri, oversize, franjuri și volum, totul cu maxim de expresivitate.

Dantele grafice, mătase, french lace, accente texturate, detalii couture, linii ce flatează delicat siluetă, transparența misterioasă și senzualitatea subtilă – sunt elemente prin care fiecare piesă a colecției devine unică și în același timp parte a unui tot unitar și creativ coerent. 

rochie de mireasa Melanie rochie de mireasa Seline

Cu distribuitori în toată lumea, participări la cele mai importante evenimente internaționale din domeniu, apariții în cele mai apreciate reviste de profil, Divine Atelier a devenit un brand de rochii de mireasă unice, infuzate de romantism și poezie.

Vă invităm cu drag să faceți parte din povestea imaginată și creată de Divine Atelier www.divine.ro!

 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!