Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Sărbătoreşte Anul Nou la The Night Affair by The Brunch Affair, petrecerea numărul unu a sfârşitului de an!

Redactor Andreea Baluteanu

Ce-ai spune dacă ai întâmpina 2017 nu în aglomeraţia unui club întunecat, ci în strălucirea opulentă a unui palat, precum o prinţesă glam a epocii moderne? Nu ţi-ar părea un început de bun augur pentru un an ca în basme?

Te anunţăm cu toată încântarea că o astfel de petrecere memorabilă nu numai că e posibilă, dar poartă şi un nume, The Night Affair, fiind organizată de prietenele noastre de la The Brunch Affair, autoarele celor mai glam party-uri de la noi!

Intră în 2017 într-un decor fantasy la The Night Affair by The Brunch Affair!

De data aceasta, fetele de la The Brunch Affair ne dau întâlnire în Palatul Noblesse (Strada Sfinţilor nr. 7)un loc de poveste, pentru o petrecere în care opulenţa, glamour-ul şi fantezia se împletesc, captivându-ţi toate simţurile şi oferindu-ţi o amintire ce va dăinui toată viaţa.

Situat în centrul capitalei, cu o istorie ce datează din 1882, Palatul Noblesse are o arhitectură fascinantă, ce te va purta pe un tărâm al adevăratei străluciri. Coboară din caleaşca ta modernă şi atinge vrăjită poarta spre o lume magică, în care distracţia capătă cu totul alte semnificaţii. Lasă-te pierdută prin camerele palatului, ca o prinţesă a epocii moderne, descoperind secretele pe care le adăpostesc zidurile încărcate de istorie, şi spune „da” oricărei aventuri ţi se iveşte în cale! Îndrăzneşte: secretele îţi vor fi păstrate de pereţii prețioși, dar tăcuţi!

The Brunch Affair te invită să îţi îmbraci ținuta epatantă şi să nu te temi să străluceşti, să fii o prințesă dornică să atragă toate privirile. Paiete, fast, bijutierii opulente, decadenţă, exces: noaptea dintre ani va purta nume care îţi rămân în minte pentru totdeauna.

Pentru rezervări, sună la 0722707.768 şi nu uita: vei trăi noul an aşa cum îl începi, ca o prinţesă, așa că ai toate motivele să vii la The Night Affair by The Brunch Affair!

Accesează pagina de Facebook a evenimentului şi grăbeşte-te: locurile sunt limitate!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!