Nu Skin

Trendurile în materie de bijuterii în 2017

Redactor Andreea Baluteanu

Într-un an în care moda e caracterizată prin simplitate şi naturaleţe, bijuteriile capătă un rol cu atât mai important în apariţia noastră. Podoabele pe care le alegem ne desăvârşesc ţinuta, îi adaugă stil şi rafinament, dar, mai ales, sunt expresii ale firii noastre şi o adevărată dovadă de iubire din partea celui care ni le-a dăruit.

Oferă sau fă-ţi un cadou la început de 2017 o bijuterie cu semnificaţie, care să urmeze trendurile şi să învăluie cu strălucirea sa anul care ţi se aşterne la picioare! Noi îţi prezentăm modelele care ne-au cucerit!

Patru tendinţe în materie de bijuterii în 2017

Vrei o bijuterie care să îţi reflecte personalitatea, pe care să o porţi cu dragoste, ştiind în acelaşi timp că vei respecta întocmai tendinţele în vogă? Îndreaptă-te către Accent Bijuterii, unde vei găsi cele mai frumoase modele. Iată care sunt trendurile pe care trebuie să te axezi!

Simplitate

Colier din argint impletit Colier cu inimoare

Colier din argint împletit – 3.450 de lei, redus la 3.105 lei

Colier cu inimioare din argint – 220 de lei, redus la 198 de lei

Bijuteriile din argint pur, fără pietre decorative, lasă să se întrevadă în mod subtil, dar spectaculos, simplitatea care domină toate tendinţele din 2017. Vei atrage toate privirile într-o ţinută minimalistă, decorată cu un colier din argint la baza gâtului, realizat din benzi împletite!

Se apropie Valentine’s Day, iar noi îţi sugerăm să îl îndrumi subtil pe iubitul tău spre citirea acestui articol! Colierul cu cinci inimioare din argint (patru fixe şi una mobilă, cea centrală) va complimenta frumos rochia delicată de mătase purtată la cina voastră romantică! Nu ţi-ai găsit încă perechea? Nici nu contează: colierul este o declaraţie perfectă pentru cea mai importantă persoană din viaţa ta: tu!

Pandantiv Copacul vietii Colier din argint clopotel

Pandantiv din argint Arborele Vietii – 159 de lei, redus la 143,10 lei

Colier din argint – 749 de lei, redus la 674,10 lei

Aşa cum am mai spus, cele mai frumoase bijuterii în tendinţe sunt cele cu semnificaţie! Îţi doreşti să ai un an vibrant, în care să îţi recapeţi puterile şi să renaşti, precum un arbore trezit la viaţă? Pandantivul din argint cu arborele vieţii, de o simplitate care rimează cu eternitatea, fără niciun alt decor în afară de bogăţia sa de semnificaţii, va fi o bijuterie care te va însoţi peste tot în 2017!

Sau poţi opta pentru un clopoţel, vestind veselia de la care nu te vei mai abate în 2017. Modelul bizantin, executat cu tehnica granulaţiei, şi designul la baza gâtului îmbină perfect ultimele tendinţe: te vei simţi ca şi cum abia ai fi poposit de la Săptămâna Modei de la Milano!

Perlele

Sunt personalităţi în modă care au semnat contractul cu nemurirea, chiar dacă au dispărut de mult dintre noi, iar Coco Chanel se numără printre ele! Bijuteriile cu perle nu au cum să fie considerate vreodată demodate, dar în sezonul de toamnă-iarnă 2016-2017 au revenit spectaculos în tendinţe!

Inel argint floare Inel din argint cu perle mabe Colier cu pandantiv perla

Inel din argint floare cu perlă de cultură – 179 de lei, redus la 161,10 lei

Inel din argint cu perle mabe – 159 de lei, redus la 143,10 lei

Pandantiv din argint cu perlă de cultură – 59 de lei, redus la 53,10 lei

Un inel din argint, decorat spectaculos cu o perlă de cultură în formă de floare, poate deveni bijuteria ta de suflet, de care nu te vei mai despărţi. Nu te teme de opulenţă şi poartă-l alături de rochia ta de catifea preferată!

Nu te temi să ieşi în evidenţă? Foarte bine, pentru că trebuie să existe fashioniste care să își asume misiunea de a se remarca într-un 2017 al simplităţii! Inelul din argint cu două perle mabe, poziţionate transversal, va merge de minune alături de o pijama albă din mătase.

Preferi totuşi simplitatea? Atunci spune „da” unui lanţ din argint, decorat cu un pandantiv cu perlă: e bijuteria în tendinţe din 2017 care se potriveşte cu absolut orice!

Cerceii candelabru

cercei din argint cu granat Cercei argint bleu

Cercei din argint cu granat – 159 de lei, redus la 143,10 lei

Cercei din argint cu blue topaz fațetat - 159 de lei, redus la 143,10 lei

Tendinţele nu sunt dictate doar de podium şi de creatorii închişi într-un turn de fildeş, ci şi de vedete. Iar apariţiile spectaculoase de la ultima ediţie a Globurilor de Aur au demonstrat că cerceii-candelabru nu vor părăsi niciodată lumea exclusivistă a trendurilor!

Imaginează-ţi o rochie delicată, ca o spumă de mătase, complimentată doar de o pereche de cercei candelabru, din argint cu granat. Sclipirile brun-roşiatice ale pietrelor faţetate te vor transforma în prinţesa serii.

Verdele crud este culoarea anului 2017, dar el devine îndrăzneţ în prezenţa unui bleu seren. Cerceii-candelabru din argint cu topaz vor fi seducători în compania unei rochii Greenery sau a oricărei alte piese din dulapul tău!

Shakespeare

În contrast cu simplitatea care pare să fie literă de lege în 2017, influenţele artistice, baroce sau renascentiste, ca în prezentările de modă italiene, sunt o adevărată boare de aer. Cel mai mare atu al lor? Îţi vor permite să îmbraci ţinutele lipsite de pretenţii cu toată atitudinea din lume! Simte-te ca un personaj al lui Shakespeare, coborât în lumea contemporană!

Bratara din argint cu citrin Cercei argint cu onix

Brățară din argint cu modele vegetale și citrin – 1.090 de lei, redusă la 981 de lei

Cercei din argint cu onix – 169 de lei, reduşi la 152,10 lei

O brăţară din argint, cu modele vegetale şi accente de citrin, pare desprinsă din „Visul unei nopţi de vară”. Adu influenţele în prezent purtând cu o pereche de jeans skinny negri şi o cămaşă boyfriend!

Contracarează inocenţa Ofeliei cu o pereche de cercei bogat ornamentaţi cu pietre de onix. O rochie lungă, delicată, este tot ce îţi mai trebuie!

Inel de argint cu piatra mabe Inel de argint cu piatra lunii

Inel din argint cu perlă mabe – 189 de lei, redus la 170 de lei

Inel din argint cu piatra lunii – 179 de lei, redus la 161,10 lei

O Julieta modernă trebuie să fie înarmată cu bijuterii pe măsură! Renunţă la orice fel de podoabe şi poartă doar un inel decorat cu perlă mabe naturală, lucrată în tehnica granulaţiei, sau cu romantismul pietrei lunii! În ambele cazuri, o rochie cu volane lungă, precum cele făcute celebre de Gucci, te va purta în atmosfera epică a unei poveşti de dragoste ca în Verona lui Shakespeare. Bijuteriile pline de semnificaţii te vor proteja însă de orice urmă de tragic!

Bijuteriile disponibile pe Accent Bijuterii sunt lucrate manual cu cea mai mare migală şi împodobite cu o sensibilitate de artist. Urmează trendurile sau ascultă-ţi inima şi îmbogăţeşte-ţi colecţia de bijuterii!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta