Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Trucuri care te ajută să ai cele mai stylish coafuri iarna

Joi, 09.02.2017
de Andreea Baluteanu

Chiar dacă suntem pasionate de frumuseţe, recunoaştem cu sinceritate: iarna este anotimpul în care renunţăm de multe ori la gesturile noastre de beauty preferate. Nu doar comoditatea şi ispita celor 10 minute în plus dimineaţa, petrecute în pat, dar şi condiţiile dure ale anotimpului rece, care ne strică machiajul şi ne deranjează coafura, ne determină să fim cât mai simple!

De acum înainte nu mai ai însă motive să îţi faci griji, deoarece am descoperit cele mai bune trucuri, care te vor ajuta să ai coafuri stylish chiar şi în miezul temperaturilor arctice. Află de mai jos despre ce e vorba!

Coafuri stylish pe timp de iarnă: produsele de care ai nevoie

Chiar şi cele mai experimentate dintre noi întâmpină probleme iarna, atunci când vine vorba de a-şi aranja podoaba capilară! Cu siguranţă îţi este familiar scenariul următor: coafura ta e perfectă atunci când pleci de acasă, dar combinaţia de frig, umezeală şi fricţiunea cu hainele groase ale iernii ne compromit eforturile.

coc

De acum înainte, vei scăpa de griji. Selective Professional îţi oferă produse de calitate, care susţin coafurile la modă în lupta cu asaltul iernii. Cele mai stylish coafuri şi-au găsit acum aliaţi de nădejde!

Cocul în vârful capului reprezintă, în continuare, cea mai adorată coafură de către femei. Iar atuurile în favoarea sa sunt numeroase: e simplu, lejer şi îţi pune în valoare trăsăturile, eliberându-ţi chipul. Mai mult, această coafură are şi un efect antiage indiscutabil: „ridică” pielea, într-un gest de lifting care îţi taie ani din vârstă.


Fixativ ecologic pentru cocuri -BLOW DIRECTIONAL – 60 de lei

Cocul tău va rezista cât e ziua de lungă, graţie fixativului ecologic pentru cocuri BLOW DIRECTIONAL. Pe lângă faptul că acum coafura ta e imbatabilă, produsul disponibil pe Selective Professional imprima strălucire şi ţinută, dar are şi o formulă antiumedă, graţie agenţilor de răşină prezenţi în compoziţia sa. Părul se va usca imediat, datorită amestecului de solvenţi ultravolatili, un aspect esenţial pe timp de iarnă, iar tu vei fi gata să pleci de acasă mult mai repede decât credeai. Nu putem uita nici de formula ecologică, garanţia sănătăţii tale!

Ca să obţii un coc de milioane, frumos şi puternic, pulverizează de la o distanţă de 30 de cm şi voila, te poţi bucura de coafura care domină în continuare tendinţele.

Vedetele de peste Ocean s-au debarasat în ultima perioadă de imaginea ultra posh şi au demonstrat că sunt oameni, la fel ca noi, iar una dintre cele mai bune dovezi în acest sens a fost coafura the half bun. Inventat de surorile Olsen şi de Sienna Miller şi purtat apoi de tot mapamondul, acest hairstyle are avantajul de a fi foarte uşor de realizat, dar oferind în acelaşi timp impresia că te-ai aranjat înainte de a ieşi pe uşă.


Fixativ ecologic pentru volum -BLOW VOLUMIZING – 60 de lei

Dacă părul prins în coc are nevoie de un strop de fixare, cel lăsat liber, pe umeri, trebuie să cucerească cu volumul său lejer. Îţi sare însă în ajutor fixativul ecologic pentru volum BLOW VOLUMIZING, care oferă textură, volum lejer şi ţinută şuviţelor ce îţi mângâie spatele. Partea pozitivă este, din nou, reprezentată de răşină anionica hidrorezistentă, care presupune un control total al umezelii, un atu de care vei fi încântată în zilele friguroase, cu precipitaţii mixte. Nu în ultimul rând, produsul nu conţine gaz propulsor, ceea ca va imprima o elasticitate superioară părului!

Tot ce trebuie să faci este să prinzi părul din creştet într-un coc, apoi să pulverizezi fixativul salvator peste partea de păr rămasă liberă, trecând uşor cu degetele prin el, astfel încât să îi evidenţiezi şi mai mult textura frumoasă!

Nimic nu e mai frumos decât un păr cu bucle naturale, plin de romantism şi de delicateţe. Buclele se numără printre favoritele tendinţelor actuale, care mizează pe simplitate, şi reprezintă o coafură ideală pentru Ziua Îndrăgostiţilor!


Fixativ Elastic -FIX CONTROL – 62 de lei

Pentru ca onduleurile tale să strălucească, ai însă nevoie de un produs de calitate. Noi îţi recomandăm fixativul Elastic -FIX CONTROL, un lac cu o extremă versatilitate. Va textura şi va sigila forma părului tău, cu o finisare invizibilă, foarte rezistentă, astfel încât buclele să se menţină perfecte pe parcursul întregii zile. Nici iarna nu îţi mai pune probleme, graţie formulei care protejează de umiditate şi de efectul electrostatic, dar şi de acţiunea razelor UV. Răşina specială, cu efecte de memorie, îţi va garanta că
onduleurile tale îşi păstrează aspectul impecabil! Vei fi categoric cucerită de mirosul proaspăt, de frăguţe, cu totul diferit de parfumul înecăcios al produselor de gen!

Onduleurile sunt la modă, dar nici părul drept nu a intrat într-un con de umbră! Dimpotrivă, cu cât este mai lung, mai neted şi mai lucios, cu atât părul tău va fi mai pe placul tendinţelor actuale!

bucle

fixativ excel extra strong

Fixativ – EXCEL EXTRA STRONG – 48 de lei

Ai însă nevoie de un produs care să te asigure că podoaba ta capilară, perfect îndreptată acasă, va rezista în aceeaşi formă glorioasă şi sub frigul necruţător al iernii. Noi l-am descoperit, prin intermediul fixativului EXCEL EXTRA STRONG, care conţine răşini anionice, cu puternic efect anti-umezeală. Cu ajutorul său, părul tău nu se va mai ondula sau electriza sub impactul cu atmosfera umedă, rece, iar tu vei ajunge la destinaţie cu coafura perfectă. De asemenea, factorul puternic de fixare îţi garantează că nicio şuviţă nu se va mişca de la locul ei!

Aplică fixativul de la o distanţă de aproximativ 30 de cm. Formula sa se îndepărtează foarte uşor, cu un simplu periaj al părului.

Bretonul este, de departe, cel mai interesant detaliu de hairstyling al momentului. Te va ajuta să obţii o înfăţişare proaspătă, nouă, fără să îţi modifici radical tunsoarea, şi avantajează toate trăsăturile!

fixativ excel strong

EXCEL STRONG- Fixativ

Condiţia sa este însă compromisă sub impactul frigului! Ai la dispoziţie un fixativ care va rezolva această problemă: Excel Strong, care sigilează cuticula de păr şi te asigură că bretonul tău nu îşi va strica forma la impactul cu vântul, frigul necruţător sau umezeala din atmosferă. Acest ultim factor este ţintit şi prin intermediul răşinii anionice, cu protecţie anti-umiditate.

Pulverizează pe breton, de la o distanţă de 30 de cm, şi bucură-te de coafura ta stylish, pe tot parcursul zilei.

Selective Professional îţi promite o ultimă lună de iarnă trendy, în care coafurile tale stylish vor fi perfect protejate de influenţa negativă a vremii, iar tu vei străluci, pur şi simplu!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate

  Ai nevoide de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!