Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Vrei epilare rapidă și fără durere? Apelează la noua tehnologie DIODA

Alexa Galgau

Femeia modernă, în permanență ocupată, abia reușește să își gestioneze puținul timp liber pe care îl are. De aceea, epilatul poate deveni o adevărată corvoadă cu care încearcă să jongleze astfel încât să nu-i consume nici prea mult timp și nici prea multă energie. Specialiștii interesați de confortul și frumusețea noastră au făcut posibilă apariția unor tratamente cosmetice inovatoare, care nu doar că sunt foarte eficiente, dar și mai rapide și mai accesibile.

Este vorba despre Epildream One, un tratament ce utilizează o nouă tehnologie, la care femeile visau de mult timp: laserul DIODA.

Laserul DIODA, cea mai performantă variantă de epilare definitivă

Numai reprezentantele sexului frumos știu ce înseamnă să fie nevoite zi de zi să se epileze cu lama sau să treacă prin chinul epilatului cu ceară, care poate avea ca efect o piele... iritată. Îndepărtarea părului nedorit prin metode clasice necesită adesea foarte mult timp, răbdare și rezistență la disconfort, totul pentru a obține rezultate pe termen scurt.

Din acest motiv au apărut tehnologiile de epilare IPL (Intense Pulsed Light) sau SPL (Square Pulse Light), ambele bazate pe pulsații luminoase ce se tranformă în căldură, ajung la rădăcina firului de păr și o distrug. Însă procesul de îndepărtare a pilozității în aceste cazuri este unul care se întinde pe o perioadă foarte lungă (6-8 luni) și necesită un număr mare de ședințe (adesea peste 10, putând să se ajungă și până la 14). Un alt dezavantaj al acestor tratamente constă în faptul că pielea devine mai sensibilă, nefiind recomandată expunerea la soare a zonelor epilate. Deși femeile șatene pot avea rezultate bune cu aceste două tehnologii similare, nu sunt la fel de avantajate femeile cu firul de păr și pielea deschise la culoare, roșcatele sau cele cu părul de un negru foarte intens.

Epilarea cu laser (Light Amplification by Stimulated Emition of Radiation) este o variantă foarte eficientă de a scăpa de pilozitate, prin care laserul pătrunde în piele, ajunge în rădăcina părului și o distruge după ce este absorbit de melanina existentă în aceasta.

Laserul cu diode nu este o tehnologie apărută recent, dar, ca orice descoperire inovatoare, trebuie să treacă proba timpului, în care echipamentele cu care se lucrează sunt optimizate în așa fel încât să ofere cele mai bune rezultate. În momentul de față, cel mai performant astfel de echipament este Epildream One Diode Laser, folosit exclusiv în saloanele Why Not.

Există o listă lungă de avantaje ale folosirii tehnologiei cu laser DIODA în locul epilării cu IPL sau SPL, care deja atrag tot mai mult public feminin:

 • nu contează ce culoare de păr ai, deoarece laserul DIODA nu „discriminează” - femeile cu păr blond, roșcat sau cu un pigment foarte închis pot avea, în sfârșit, aceleași rezultate în urma epilării definitive;

 • rezultatele sunt de lungă durată, putând să te scape de părul nedorit pe o perioadă de până la 12 luni;

 • epilarea este mult mai rapidă decât în cazul IPL/SPL, deoarece Epildream One are o putere foarte mare. De exemplu, dacă optezi pentru epilarea unei zone a feței, perioada dintre ședințe este redusă la doar 2-3 săptămâni, comparativ cu 1-2 luni.

 • În total, poți avea nevoie de 6-8 ședințe, dar numărul acestora depinde foarte mult de ritmul de creștere a firului de păr, de grosimea și densitatea acestuia sau de rezistența rădăcinii.

 

 • procesul nu este dureros și pielea nu este deloc iritată, datorită sistemului inovator de răcire al echipamentului Epildream One, care nu doar că asigură un confort absolut, ci și protejează pielea. Aceasta rămâne fină și mai luminoasă, imediat după procedură.

 • pentru că tehnologia este foarte „blândă” cu orice tip de piele, ea poate fi folosită și în cazul pielii bronzate, fiind o opțiune foarte bună și pe timpul verii. Laserul DIODA nu prezintă niciun risc pentru sănătate sau piele și nu are efect cancerigen.

 • este singura metodă de epilare care oferă o soluție pentru femeile ce se confruntă cu părul crescut pe sub piele. Deci nu va mai fi nevoie să îl scoți prin aplicarea presiunii pe zona respectivă, o metodă dureroasă și riscantă, din cauza iritațiilor și infecțiilor.

Vestea cea mai bună este că epilarea definitivă cu laser DIODA este accesibilă ca preț, iar dacă profiți și de ofertele promoționale ale saloanelor Why Not, te vei bucura de o economie semnificativă de timp și de bani. Astfel, la achiziționarea unui pachet de 5 ședințe, îl vei plăti de preț de patru și vei beneficia de o sesiune gratuită de epilare. Iara dacă nu-ți vine să crezi ce avantaje financiare poșți avea apelând la acest tratament, verifică lista de prețuri pentru a te convinge!

Dacă te-ai săturat de munca de Sisif pe care o presupune epilarea clasică, trebuie să încerci această variantă inovatoare. Pentru foarte multe femei, tehnologia DIODA este o adevărată salvare de la calvarul epilării frecvente, dureroase și de scurtă durată.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  LIKE si intra in universul divelor!