Vrei să îți reînnoiești garderoba? Acceptă provocarea Ariel Lichid și poți câștiga un voucher în valoare de 1.000 RON

Redactor Divahair.ro

Este momentul să porți hainele tale preferate fără teamă de pete. Îndrăznește să mergi cu copiii în parc purtând rochia albă pe care o îndrăgești atât de mult și bucură-te din plin de fiecare moment petrecut cu familia! Nu lăsa petele de vin roșu și nici pe cele de ciocolată să te sperie! O cină relaxantă cu fetele este motivul perfect să porți cămașa preferată. Teama de pete nu trebuie să stea în calea alegerilor vestimentare. Ariel Lichid a anticipat deja fiecare scenariu în care hainele noastre sunt în pericol și are grijă ca ele să arate ca noi după o singură spălare. Astfel, ne putem bucura de hainele preferate în orice situație.

Cumpără Ariel Lichid de minim 35 RON din magazinele Carrefour, distribuie o fotografie cu tine purtând hainele tale preferate într-o situație curajoasă (cu copiii pe iarbă, gătind în bucătărie, savurând un pahar de vin roșu etc.) și poți câștiga un voucher Fashion Days în valoare de 1.000 RON. Intră pe http://testeazainovatia.ro/ariel/home/ și surprinde-ne cu un scenariu curajos!

anca serea Ariel
Anca Serea a acceptat provocarea Ariel Lichid

Ariel Lichid reușește să îndepărteze toate petele dificile datorită formulei „Deep Clean Complex”, un amestec de enzime, polimeri și agenți puternici care aduc impuritățile la suprafață. Acest complex atacă petele dificile sau de grăsime, dar fără a fi dur cu hainele, având astfel capacitatea de a îndepărta cele mai dificile pete în timp ce protejează fibrele materialelor, culorile, printurile și contrastele. În plus, poți folosi capacul pentru dozare și aplicarea direct pe pată, cu lamele abrazive care conduc detergentul în interiorul fibrei pentru a înlătura orice pată, eliminând astfel compromisul între haine curate, îndepărtarea petelor dificile și protejarea materialelor.

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să îndepărtezi cele mai dificile pete și să te bucuri din nou de aspectul nou al hainelor tale preferate:

  1. Trucuri pentru îndepărtarea petelor de machiaj

Rujul: Pentru rujurile pe bază de ceară, pune haina în congelator timp de 20 de minute, apoi răzuiește pata. Tratează pata cu Ariel Lichid folosind capacul special de tratare a petelor, apoi o poți spăla conform instrucțiunilor de pe etichetă. Pune haina la uscat doar după ce te-ai asigurat că pata a fost eliminată în întregime.

Machiajul lichid (fond de ten și concealer): Clătește pata imediat, tratează cu Ariel Lichid folosind capacul special de tratare a petelor, apoi spală conform instrucțiunilor de pe etichetă. Dacă fondul tău de ten are o bază uleioasă, este importantă folosirea unui detergent precum Ariel Lichid, eficient în mod special pentru îndepărtarea petelor de grăsime.

Machiajul pudră (fond de ten sau fard de pleoape): Scutură ușor cât se poate din machiajul care a ajuns pe haină apoi clătește cu apă. Apoi spală haina cu Ariel Lichid conform instrucțiunilor de pe etichetă și ea va fi ca nouă după doar o spălare.

  1. Petele de grăsime

Unele dintre cele mai dificile pete sunt cele de ulei și grăsime. Ele sunt pete hidrofobe și pentru că resping apa sunt foarte greu de îndepărtat. Grăsimea tinde să se agațe de fibre, așa că cel mai eficient este să folosești produse cu agenți speciali pentru îndepărtarea petelor de grăsime precum Ariel Lichid.

În cazul în care ai spălat deja hainele, dar pata nu a ieșit, stai fără grijă! Ariel Lichid conține agenți speciali pentru îndepărtarea petelor de grăsime și poate fi folosit direct pe pată. După ce tratezi pata, spală din nou hainele cu Ariel Lichid, dar nu le usca înainte de a te asigura că pata a ieșit.

ariel

  1. Petele care se formează în zona axilei

Una dintre cele mai întâlnite pete în sezonul cald este cea din zona axilei. Murdăria, transpirația și antiperspirantul sunt cauzele petelor galbene care se formează în zona axilei. Pentru că petele continuă să se îngălbenească în timp, este recomandat să speli hainele albe cu Ariel Lichid la scurt timp după purtare pentru a împiedica instalarea petelor. Purtarea repetată cauzează o „stratificare” a acestor componente, fapt ce îngreunează misiunea detergentului.

Materialele cel mai predispuse la formarea acestui tip de pete sunt bumbacul și țesăturile naturale  pentru că murdăria se instalează mult mai ușor în interiorul fibrei, de unde este mai greu de îndepărtat. Mai mult, în timp, petele reacționează cu oxigenul din aer și culoarea se intensifică.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.