Wellness Show se misca bine de tot!

Redactor Divahair.ro

Expozitia dedicata fitness-ului, spa-ului, frumusetii si ingrijirii corporale - Wellness Show - va asteapta la Romexpo in perioada 23 - 26 septembrie cu evenimente electrizante, energie debordanta si pofta de viata!

Asta pentru ca, Wellness Show se misca bine de tot. Si punem pariu ca nimeni  nu va ramane de piatra!

Am pregatit atatea demonstratii si surprize, incat e greu sa stati nemiscati.

*Conventia de aerobic Fit 4 U - este un eveniment in sine. Cu participare internationala, FIT 4 U va aduce traineri specializati din tara si strainatate, pusi la punct cu ultimele tendinte in domeniu!

Conventia de aerobic Fit 4 U va ofera ocazia sa invatati cele mai noi exercitii de fitness sau sa va antrenati direct cu expertii! Atentie! Participarea la orele din cadrul Conventiei se face exclusiv pe baza de inscriere online pe site-ul expozitiei www.wellnessshow.ro
 

*In Zona de cycling aveti ocazia sa participati la orele de cycling pe parcursul a 2 zile. 120 de biciclete si 2 traineri va stau la dispozitie. Atentie! Participarea la orele de cycling se face exclusiv pe baza de inscriere online pe site-ul expozitiei www.wellnessshow.ro

* In Zona Wellness veti putea experimenta relaxarea si starea de bine posibile doar in cadrul unei sedinte la Spa. Veti putea admira ultimele modele de cazi si spatii dedicate diverselor tratamente.

Wellness Show se bucura de prezenta unor nume cu notorietate in domeniu, ca: World Class, Pescariu Sport & Spa, Kangoo Jumps sau Body Exprims.

Suntem siguri ca v-am starnit curiozitatea, asa ca va asteptam sa atingeti maximul de forma in perioada 23 - 26 septembrie la Wellness Show!

www.wellnessshow.ro

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.