Idee de aperitiv de Craciun

Luni, 26.04.2010

Cuprins

Daca nu stii ce aperitive sa pui pe masa festiva de Craciun, iata ceva usor de preparat. Incearca si tu un platou rece tradicional drept aperitiv de Craciun

Vezi si
Maioneză la blender: cea mai rapidă rețetă
Raluca Margean | Luni, 26.04.2010
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Raluca Margean | Luni, 26.04.2010

Aperitiv de Craciun - rapid si gustos!

Ingrediente necesare pentru aperitiv Craciun:
200 gr toba
200 gr jumari
4 catei de usturoi
200 gr telemea de oaie
200 gr leber
4 castraveti murati
4 gogosari murati
150 gr slanina
100 gr sorici
sare
mustar
4 foi de varza murata

 

Cum aranjezi un aperitiv de Craciun?

Toba si slanina se taie fasii. Usturoiul se curata si se taie in sferturi. Telemeaua se taie cubulete iar leberul felii. Castravetii se taie rondele iar gogosarii fasii late. Pe un platou se pun foile de varza si se adauga preparatele si se aranjeaza. Langa toba sa pui neaparat mustarul iar muraturiile sa fie pe langa slanina si jumari. Soriciul se taie feliute subtiri si se pune langa usturoi.

Cum aceasta sarbatoare este importanta este bine sa iti pui imaginatia in functiune si iti vei surprinde oaspetii cu acest aperitiv de Craciun foarte gustos si totodata, foarte usor de preparat.

Articolul urmator »
Cele mai bune condimente pentru pui
Raluca Margean | Sâmbătă, 24.08.2024
Incepe quiz
Ce rol meriți să ai de Crăciun?

Ne găsești pe