Avertisment: NU reincalzi nicioadata aceste alimente!

Duminică, 14.05.2017

In dorinta de a nu arunca mancarea, poti comite o greseala foarte grava. Reincalzirea anumitor alimente poate fi nociva.

Atentie! Iata ce alimente sa nu reincalzesti niciodata.

  1. Ciuperci

Reincalzirea ciupercilor poate prezenta un risc foarte mare pentru sanatate. Ciupercile trebuie mancate imediat ce au fost gatite, iar daca iti mai raman este indicat sa le mananci reci, nu mai tarziu de a doua zi.

  1. Oua

Reincalzirea oualor jumari sau a celor fierte poate fi letala.

Citeste continuarea pe sfatulparintilor. ro

Vezi si
Castane de apă: beneficii și mod de consum
Raluca Margean | Duminică, 14.05.2017
Articolul urmator »
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Raluca Margean | Sâmbătă, 30.11.2024
Incepe quiz
1 din 10 oameni identifică corect aceste animale
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Ciuperci portobello: beneficii și idei de retete
Raluca Margean | Miercuri, 16.07.2025

Ne găsești pe

top 5 divahair.ro - culinar

  1. Ciuperci portobello: beneficii și idei de retete (404 vizite)