Ce este bulgurul și cum se gătește

Dificultate:
Rețete ușoare
Vineri, 12.03.2021

Caracteristici

Primăvara ne îndeamnă să mai renunțăm la fripturi și să gătim mai des salate, verdețuri și preparate ușoare. Iar bulgurul este un ingredient excelent pentru salate, deoarece le face mai sățioase, mai crocante și mai gustoase.

Bulgurul se face din boabe de grâu, decorticate, fierte, măcinate grosier și apoi dezhidratate. În esență, bulgurul sunt boabe de grâu pregătite pe jumătate, ușor de gătit acasă și de combinat cu diverse salate sau preparate simple și sănătoase.

Citește articolul pe LPF.

Articolul urmator »
7 rețete cu varză de Bruxelles pe care să le încerci
Raluca Margean | Duminică, 17.11.2024
Incepe quiz
Cum este inima ta?
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Cum faci acasă cea mai sănătoasă rețetă de tofu
Raluca Margean | Duminică, 26.05.2024
Somon la airfryer: 4 rețete pe care să le încerci
Raluca Margean | Sâmbătă, 17.08.2024

Ne găsești pe