Afla cum se prepara un bors de porc

Miercuri, 07.04.2010

Cuprins

Daca nu stii ce ai putea sa mai prepari la felul intai, iti propun sa incerci un delicios bors de porc, astfel incat sa patrunzi in bucataria moldoveneasca si sa incerci sa descoperi savoarea retetelor de acolo.

Bors de porc

Ingrediente:
- ½ kg carne porc
- 3 cartofi
- 2 cepe
- 1 morcov
- 1 legatura patrunjel
- 2 rosii
- 2 foi de varza
- 1 ardei gras
- smantana
- 1 l bors
- 3 l apa
- marar
- leustean
- sare

Cum prepari acest bors de porc?

Speli carnea bine, o tai cubulete si o pui la fiert intr-o cratita in cei 3 l de apa. Aduni spuma cand se formeaza, pui sare, dupa gust, si o lasi sa fiarba cca 1 ora.
Intre timp, tai marunt legumele si le pui peste carne sa fiarba impreuna.
Cartofii ii cureti, ii speli, ii tai cubulete si ii adaugi in oala cand s-a fiert carnea.
Dupa ce au fiert toate, adaugi borsul si verdeata taiata fin.

Borsul de porc il servesti la masa cu smantana.

Articolul urmator »
Știucă la cuptor: 3 moduri în care o poți prepara
Raluca Margean | Marţi, 08.10.2024
Incepe quiz
Cum va fi viața ta amoroasă în următorii 3 ani? Răspunde întrebărilor testului și află!
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Cum faci cel mai bun păstrăv la grătar
Andreea Baluteanu | Vineri, 05.07.2024
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Raluca Margean | Sâmbătă, 30.11.2024

Ne găsești pe