Afla cum se prepara un bors de porc

Miercuri, 07.04.2010

Cuprins

Daca nu stii ce ai putea sa mai prepari la felul intai, iti propun sa incerci un delicios bors de porc, astfel incat sa patrunzi in bucataria moldoveneasca si sa incerci sa descoperi savoarea retetelor de acolo.

Vezi si
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Raluca Margean | Miercuri, 07.04.2010
Ciuperci portobello: beneficii și idei de retete
Raluca Margean | Miercuri, 07.04.2010

Bors de porc

Ingrediente:
- ½ kg carne porc
- 3 cartofi
- 2 cepe
- 1 morcov
- 1 legatura patrunjel
- 2 rosii
- 2 foi de varza
- 1 ardei gras
- smantana
- 1 l bors
- 3 l apa
- marar
- leustean
- sare

Cum prepari acest bors de porc?

Speli carnea bine, o tai cubulete si o pui la fiert intr-o cratita in cei 3 l de apa. Aduni spuma cand se formeaza, pui sare, dupa gust, si o lasi sa fiarba cca 1 ora.
Intre timp, tai marunt legumele si le pui peste carne sa fiarba impreuna.
Cartofii ii cureti, ii speli, ii tai cubulete si ii adaugi in oala cand s-a fiert carnea.
Dupa ce au fiert toate, adaugi borsul si verdeata taiata fin.

Borsul de porc il servesti la masa cu smantana.

Articolul urmator »
7 rețete cu varză de Bruxelles pe care să le încerci
Raluca Margean | Duminică, 17.11.2024
Incepe quiz
Cum va fi viața ta amoroasă în următorii 3 ani? Răspunde întrebărilor testului și află!

Ne găsești pe

top 5 divahair.ro - culinar

  1. Ciuperci portobello: beneficii și idei de retete (538 vizite)