Cum se prepara deliciosii biscuiti cu ghimbir

Miercuri, 17.12.2014

Cuprins

Desi vin sarbatorile si astepti cu nerabdare traditionalii cozonaci, pana una-alta, iti propunem sa incerci un desert aromat, care te va duce cu gandul la tinuturile exotice: biscuitii cu ghimbir. Acest condiment are multiple proprietati, despre care poti citi mai multe aici , si in acelasi timp, te ajuta sa uiti de frigul de afara. In plus, poti servi biscuitii la cafeaua de dimineata sau impreuna cu un ceai cald, la serviciu, pentru a te rasfata si a mai uita de stresul pe care ti-l provoaca sarcinile pe care le ai de rezolvat la birou.

Afla in continuare cum se prepara biscuitii cu ghimbir!

Vezi si
Ciocolata albă: 3 motive să o alegi
Raluca Margean | Miercuri, 17.12.2014
Maioneză la blender: cea mai rapidă rețetă
Raluca Margean | Miercuri, 17.12.2014

Biscuitii cu ghimbir - desertul perfect pentru sezonul rece

Pentru a pregati acest desert delicios, ai nevoie de urmatoarele ingrediente:

- 170 gr de faina;

- 110 gr de zahar brun;

- 60 gr de unt;

- un ou;

- o lingurita rasa de bicarbonat de sodiu;

- o lingurita de pudra de ghimbir;

- o lingurita de sirop natural de fructe, in functie de preferinte.

Biscuitii cu ghimbir se prepara astfel:

Preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius si, intre timp, amesteca ingredientele uscate (faina, zaharul, bicarbonatul si pudra de ghimbir) intr-un bol. Apoi, adauga untul, oul si siropul de fructe, amestecand pana cand obtii un aluat omogen. Daca nu este suficient de consistent, mai adauga faina.

Cand totul este gata, formeaza in palma biscuitii din bucati de aluat de marimea unei nuci. Pune-i intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt si lasa-i in cuptor vreme de 15-20 de minute.

Pofta buna!

Incearca biscuitii cu ghimbir in aceasta iarna si cu siguranta vei uita de frig de vremea urata, recapatandu-ti buna dispozitie!

Sursa: allrecipes.co.uk

Articolul urmator »
3 rețete cu cartofi dulci pe care să le încerci
Raluca Margean | Luni, 25.11.2024
Incepe quiz
Cum vei fi la batranete?
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Cum faci cel mai bun păstrăv la grătar
Andreea Baluteanu | Vineri, 05.07.2024
Cea mai bună cremă de vanilie cu unt
Andreea Baluteanu | Vineri, 19.07.2024
10 ceaiuri răcoritoare perfecte pentru vară
Raluca Margean | Duminică, 25.08.2024

Ne găsești pe