Cum sa prepari ciuperci sote in 5 pasi?

De Ana Maria Stroe
Luni, 01.03.2010

Cum cei mai multi dintre noi nu mai au timp pentru a gati retete complicate, de ce sa nu pregatim ceva rapid, usor si bun? Noi va propunem o reteta de ciuperci sote. Putine ingrediente, putin timp, putina energie. Este reteta perfecta pentru o masa satioasa dar usor de preparat.

 Pentru a pregati o portie de ciuperci sote ai nevoie de:


10 ciuperci
1 lingura de unt
1 ceapa
1 jumatate de pahar de vin alb/rosu sare si piper dupa gust

 

Cum preparam ciuperci sote? Nimic mai simplu:

Pasul 1: Ceapa de taie marunt si se pune in unt la calit

Pasul 2: Ciupercile se curata, se taie felii si se adauga in tigaia in care a fost calita ceapa.

Pasul 3: Se condimenteaza, se adauga putina apa si se fierb pana scade apa.

Pasul 4: Se adauga vinul si se fierb in continuare cateva minute.

Pasul 5: Se servesc calde simple sau ca si garnitura.

Poti folosi aceasta reteta de ciuperci sote nu numai cand ai pofta de o mancare buna, ci si atunci cand ai nevoie de o garnitura delicioasa sau pur si simplu cand nu vrei sa pierzi prea mult timp in buacatarie.

 

Articolul urmator »
Cele mai bune condimente pentru pui
Raluca Margean | Sâmbătă, 24.08.2024
Incepe quiz
Cum vei fi la batranete?
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Castane de apă: beneficii și mod de consum
Raluca Margean | Sâmbătă, 31.08.2024
Ghebe: beneficii și moduri de consum
Raluca Margean | Luni, 10.06.2024

Ne găsești pe