Mancare pentru pitici: Budinca de conopida cu parmezan

Joi, 20.05.2010

Cuprins

Orice mamica isi doreste pentru bebelusul ei cele mai bune mancaruri, pregatite cu cele mai sanatoase ingrediente. Reteta de budinca conopida este ideala pentru copilasii de peste 9 luni, iar preparatul are un gust placut, care o sa-i faca pe micuti sa pape tot! Iata cum poti sa prepari budinca de conopida:

Vezi si
Sirop de curmale: beneficii și utilizări
Raluca Margean | Joi, 20.05.2010
Cum faci cel mai bun păstrăv la grătar
Andreea Baluteanu | Joi, 20.05.2010

Budinca de conopida

Ingrediente:

O conopida medie
2 lingurite cu unt
o ceapa verde
2 linguri de faina
o cana cu lapte
un sfert de lingurita cu busuioc uscat
2 linguri cu parmezan

Mod de preparare:

Fierbe buchetelele de conopida in apa clocotita aproximativ 20 de minute, apoi pune-le la scurs intr-un vas.
Intr-o tigaie micuta pune la topit untul si caleste usor ceapa proaspata timp de 5 minute. Adauga faina, amesteca, iar apoi, treptat, picura si laptele pana obtii o mixtura cremoasa. Nu uita de busuioc!

Toarna sosul laptos peste conopida, adauga si parmezanul dupa care pune compozitia intr-un recipient si da-o la cuptor cam 20 de minute, pana cand devine aurie. Budinca de conopida pentru bebelusi este foarte sanatoasa si satioasa. Rasfata-ti puiul cu o budinca conopida delicioasa!

Articolul urmator »
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Raluca Margean | Sâmbătă, 30.11.2024
Incepe quiz
Ce tip de mancare te defineste?
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Cea mai bună rețetă de sos caramel
Raluca Margean | Joi, 13.06.2024

Ne găsești pe