Legume la wok cu fasii de muschi de porc afumat

Vineri, 12.08.2011

Sa ai un bebelus de o luna este obositor, frumos, obositor, minunat, obositor ... Si timpul pentru tine devine din ce in ce mai scurt. De doua saptamani am inceput si munca (lucrez de acasa, spre norocul meu), asa ca timp pentru mine am numai cand este sotul meu acasa. Iar de gatit, gatesc o data pe saptamana.
Insa pot spune ca am un sot model, si in aceasta saptamana a gatit el intr-una dintre seri. Desi se pricepe de minune sa gateasca retete tipic romanesti - fasole cu ciolan, ciorbe - de data asta m-a dat gata cu o reteta de legume la wok parfumata de muschiulet de porc afumat. A iesit foarte gustoasa, asa ca trebuie sa il laud si sa va ofer si voua reteta:

INGREDIENTE:
orice legume gasiti prin casa
Noi am folosit morcovi,
telina,
dovlecei,
fasole verde - deja fiarta,
ardei gras

Mod de preparare:

Prajeste muschiul de porc afumat taiat in fasii lungi. Apoi, in acelasi ulei legumele. Legumele trebuie taiate fasii si prajite in ulei de masline foarte incins separat. Peste fiecare rand de legume adauga putin zahar, sare si boia dulce. 

Vezi si
Maioneză la blender: cea mai rapidă rețetă
Raluca Margean | Vineri, 12.08.2011
Ghebe: beneficii și moduri de consum
Raluca Margean | Vineri, 12.08.2011







Amesteca legumele cu carnita. 

POFTA BUNA!

Aceasta reteta ti-a fost oferita de reteteoriginalebygabriela.blogspot.com.

Articolul urmator »
Macrou la cuptor cu lămâie: cea mai bună rețetă
Raluca Margean | Duminică, 08.12.2024
Incepe quiz
Spune-ne ce știi să gătești de la zero și îți spunem cât de bine te descurci în bucătărie
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Cum faci cel mai bun păstrăv la grătar
Andreea Baluteanu | Vineri, 05.07.2024

Ne găsești pe